Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 16 Jul 2021, 08:05
Nebitna je tu vrijednost,bitan je taj odnos,nacin,sloboda i bahatost...Ovo je samo jedna mala stvar.Probaj ti djetetu kupiti stan jebeni pa vidi kako ces ga isplatiti i koja je opstinska procjena nekretnine...Cuj kesom platio.
Nije on dvadesetogodišnjak ... Ako nije bio kadar od rata na ovamo napraviti ušteđevinu i nešto ostvariti onda je totalani nesposobnjaković.
Ja tražim stan da kupim, poprilično sam sve upratila pa mi nije nepoznanica, i kredit mi je neizbježan, al' ljudino imam i imanje - kuću, duplo vrijedniju od Osmicine. Ne plašim se Ni Boga ni naroda ni suda ni SIPE ni boga jokina zbog toga - čist obraz i bez oraha u džepovima, a garantujem da će evo ovdje na ovom forumu biti onih koji će tvrditi suprotno.
HAVANA wrote: 16 Jul 2021, 08:05
Nebitna je tu vrijednost,bitan je taj odnos,nacin,sloboda i bahatost...Ovo je samo jedna mala stvar.Probaj ti djetetu kupiti stan jebeni pa vidi kako ces ga isplatiti i koja je opstinska procjena nekretnine...Cuj kesom platio.
Nije on dvadesetogodišnjak ... Ako nije bio kadar od rata na ovamo napraviti ušteđevinu i nešto ostvariti onda je totalani nesposobnjaković.
Ja tražim stan da kupim, poprilično sam sve upratila pa mi nije nepoznanica, i kredit mi je neizbježan, al' ljudino imam i imanje - kuću, duplo vrijedniju od Osmicine. Ne plašim se Ni Boga ni naroda ni suda ni SIPE ni boga jokina zbog toga - čist obraz i bez oraha u džepovima, a garantujem da će evo ovdje na ovom forumu biti onih koji će tvrditi suprotno.
Ma sve se zna.
Onaj ko ne zeli da zna moze se prosipati..
Ovo je samo pokusaj slabljenja sda od strane onih koji nesto zele od nje ili onih koji zele na njeno mjesto..
Kakve diplome i mp3..
To tvrdi Avaz. Takođe su jučer objavili sliku neke mnogo veće kuće, tvrdeći da je to Osmicina kuća.
Takođe su Tvrdili, da je Fadil ukro pola milijarde, od respiratora.
Ma sve se zna.
Onaj ko ne zeli da zna moze se prosipati..
Ovo je samo pokusaj slabljenja sda od strane onih koji nesto zele od nje ili onih koji zele na njeno mjesto..
Kakve diplome i mp3..
m aznaš ti šta ... da prostiš ebo politiku, pravdu, zakone i sve ako moraš prolaziti kroz ovakve stvari.
do dskoro nisma ni znala ko je Osmica, nego ova hapšenja su me navela na čitanje i ispitivanje.
A ja sam od onih koji su prošli sa bračnim drugom I Dnevni avaz i Dnevnike i suđenja i okretanje glavi na ulicama od poznanika ( neki od straha, a neki jer su vjerovali medijima i hajki cjeloj) kakve ne sve vragove jer je muž stao na žulj organizovanoj skupini kriminaca na čelu sa Policijskim Komesarom.
Nemas vala plaho nesta ni vidjeti... Na cijeni su velike
Najbitnije je kako stoje, na tvom obliku tijela stoje odlicno
Bogami stoje pravo..ko vojnici na strazi
Amin jarabi
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
To tvrdi Avaz. Takođe su jučer objavili sliku neke mnogo veće kuće, tvrdeći da je to Osmicina kuća.
Takođe su Tvrdili, da je Fadil ukro pola milijarde, od respiratora.
Behko dragi,znas da me boli kurac za avaz.Sva moja prica dolazi od toga sto znam i gledam sve te ljude godinama.Ovo je bolesno sta se u ovoj zemlji brani i podrzava.Ne zasluzujemo bolje.