Dobro si ti, ja potrosio 700 maraka u zenici u dvije sedmice
Vise nikad za godisnji necu ic kuci
Moderator: VIP

Dobro si ti, ja potrosio 700 maraka u zenici u dvije sedmice

Mene frizer opuha 27 za šišanje i bradu + mi uvali neki parfem za petobu,a valja večeras zaglavit neđe

Ma nisam nigdje zaglavio, samo sam mescini zaboravio u koji vakat pisemvrhbosnica wrote: 17 Jul 2021, 11:40Cuj sabahhajrola, a haman je podne...
Gdje si to sinoc zaglavio![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja makar donijela pune kese...ElTriconi wrote: 17 Jul 2021, 15:00Dobro si ti, ja potrosio 700 maraka u zenici u dvije sedmice![]()
Vise nikad za godisnji necu ic kuci![]()

Kupovo pune kese, ovo ono i eto tivrhbosnica wrote: 17 Jul 2021, 15:34Ja makar donijela pune kese...ElTriconi wrote: 17 Jul 2021, 15:00
Dobro si ti, ja potrosio 700 maraka u zenici u dvije sedmice![]()
Vise nikad za godisnji necu ic kuci![]()
Kako potrosi ba 700km![]()
Pa ja..ista prica...

Imal sta slatko?
Hmmm.... Fasiranog, paprike u koje ce da ide to fasirano... 2,3 mozarele...sira..2,3 one soja pastete...majoneza..jedan fin hljeb kojeg samo velikom bimgu ima

Ih, da si rekla eto ti sapuni pa poseceri ja bih poseceriovrhbosnica wrote: 17 Jul 2021, 15:45Hmmm.... Fasiranog, paprike u koje ce da ide to fasirano... 2,3 mozarele...sira..2,3 one soja pastete...majoneza..jedan fin hljeb kojeg samo velikom bimgu ima![]()
Kruski, luka, mrkve.. oraha za baklave... limuna..
6 maslaca5,6sapuna...
Jedino eto te kruske..pa poseceri![]()

Nemam pojma brt, na odmoru sam. Kažu da u mom gradu nema štete

Haj dobro je... Kad vidjeh na autoputu vodu do pola kamionske kabine mislio sam evo ga puhn'o Israfil.

Dvi tone peleta?

Ih kad sam ja patio od poremecaja paznje, nije bilo ni kompjutera ni telefona

Nisam ni znao sta je struja do srednje skole
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests