Hidžab, nikab, burka
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
- Status: Offline
Re: EU odobrila zabranu hidzaba firmama
Treba zvat medjureligijsko vijece da intervenise
Izgibosmo braco
Izgibosmo braco
Dozvolite da se obratimo
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Ne,nego sto bi bivsi reis reko kome ba da se prilagodjavamo i pravdamo.saint_mirad wrote: 18 Jul 2021, 15:02ovakvi stavovi samo osnažuju islamofobiju. možda i nije toliko iracionalno plašiti se pripadnika religije koji bi klali zbog obične karikature.
Last edited by The 51st State on 18 Jul 2021, 16:40, edited 1 time in total.
-
The 51st State
- Inventar foruma

ima da padnu jos milioni dok se skor izjednaci , mislim ko sad place i kme kme. Po cemu je jedan framcuz vrijedniji od jednog alzirca, da bi ti s visoka nesto nekom prebacivao?insomnia wrote: 18 Jul 2021, 15:07 Zasto koji bi klali? Koji kolju. Na stotine zrtava sirom Evrope a pgtv u Francuskoj je palo zbog crteza. I sad se neko kao iznenadi zasto cojk kao ono prvo sto ces vidjeti u njegovoj firmi i povezati sa njegovim biznisom nece da turi pokrivenu hamsu
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Pa Francuzi su u brzem roku naklali ogroman broj Alziraca, opljackali i pobili pola Afrike, a onda metnuli kravatu, postali demokrate i sve, i zato nemas prava da tako govoris. Jer - ko nas bre zavadi?The 51st State wrote: 18 Jul 2021, 16:39ima da padnu jos milioni dok se skor izjednaci , mislim ko sad place i kme kme. Po cemu je jedan framcuz vrijedniji od jednog alzirca, da bi ti s visoka nesto nekom prebacivao?insomnia wrote: 18 Jul 2021, 15:07 Zasto koji bi klali? Koji kolju. Na stotine zrtava sirom Evrope a pgtv u Francuskoj je palo zbog crteza. I sad se neko kao iznenadi zasto cojk kao ono prvo sto ces vidjeti u njegovoj firmi i povezati sa njegovim biznisom nece da turi pokrivenu hamsu
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Kad god budu ta neka klanja, vazda neko ni kriv ni duzan obere bostan.
Dozvolite da se obratimo
-
The 51st State
- Inventar foruma

Ma da je nas tuzlak bolje srece bio haman je mogo stici i da baci kojeg alzirca u Senu. Ali omace mu searzuhal wrote: 18 Jul 2021, 16:45Pa Francuzi su u brzem roku naklali ogroman broj Alziraca, opljackali i pobili pola Afrike, a onda metnuli kravatu, postali demokrate i sve, i zato nemas prava da tako govoris. Jer - ko nas bre zavadi?The 51st State wrote: 18 Jul 2021, 16:39
ima da padnu jos milioni dok se skor izjednaci , mislim ko sad place i kme kme. Po cemu je jedan framcuz vrijedniji od jednog alzirca, da bi ti s visoka nesto nekom prebacivao?To je nekad bilo, u davnašnjosti. Ovo je sad, kad se i Bošnjo u Fr usere.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ekskluzivno iz Brisela
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
The 51st State
- Inventar foruma

Gradska zona brisela je vec serijatska zona. Tebi ko i ovima samo klipovi iz podruma mogu pomoci da sacuvas stalozenost i mir 
- insomnia
- Rđav kurac

Pa eto super. Imaju hidzabice dje raditi
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Fatima ne smije u pišljivom dućanu ali zato Petar može u parlamentu
Belgijanka Petra De Sutter prva trans zamjenica premijera u Evropi
Petra De Sutter imenovana je jednom od sedam belgijskih potpredsjednica vlade, što je čini prvom trans osobom koja je preuzela takvu poziciju na evropskom kontinentu.
![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
A cek cekNaseef Mushroom wrote: 18 Jul 2021, 17:32 Fatima ne smije u pišljivom dućanu ali zato Petar može u parlamentu
Belgijanka Petra De Sutter prva trans zamjenica premijera u Evropi
Petra De Sutter imenovana je jednom od sedam belgijskih potpredsjednica vlade, što je čini prvom trans osobom koja je preuzela takvu poziciju na evropskom kontinentu.
![]()
A sta ako muslimanke se izjasne kao muškarac koji je zarobljen u tijelu žene može li kao transđender nositi hidzab onda
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Mutevelija wrote: 18 Jul 2021, 18:06A cek cekNaseef Mushroom wrote: 18 Jul 2021, 17:32 Fatima ne smije u pišljivom dućanu ali zato Petar može u parlamentu
A sta ako muslimanke se izjasne kao muškarac koji je zarobljen u tijelu žene može li kao transđender nositi hidzab onda![]()

Za sada su još na levelu "Fatimu možemo otpustiti jer nosi hidžab dok joj brata Kemala moramo zaposliti jer nosi periku i identifikuje se kao žena", ne treba ih za sada smarati sa logičnim pitanjima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Zato i kazem nek se Fatima izjasni kao Fatih koji je zarobljen u Fatimi i nosi hidzabNaseef Mushroom wrote: 18 Jul 2021, 19:05Mutevelija wrote: 18 Jul 2021, 18:06
A cek cek
A sta ako muslimanke se izjasne kao muškarac koji je zarobljen u tijelu žene može li kao transđender nositi hidzab onda![]()
Za sada su još na levelu "Fatimu možemo otpustiti jer nosi hidžab dok joj brata Kemala moramo zaposliti jer nosi periku i identifikuje se kao žena", ne treba ih za sada smarati sa logičnim pitanjima.
Sta bi onda rekli
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- insomnia
- Rđav kurac

Samo sto bi Fatimi babo zavuko handzar pod plecku sto sramoti familiju
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
S jedne strane islamofobija naravno postoji i na udaru su i oni koji ne zaslužuju biti, ali s druge strane su u zabludi oni koji se nadaju nekakvom šerijatu na evropskom tlu. Evropa je prije spremna odreći se demokratije nego što će ikad na to pristati.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
To je jedan obicni smetljarnik prepun dilera, lopova i kriminalaca. Ako vama to odgovara i to je nesto sto podrzavate vi niste normalni. Schaerbeek, molenbeek... Pa odatle i oni sami bjeze i sklanjaju djecu. Ko ima 3 ciste u glavi... Nadji mi jednog obrazovanog i radnog covjeka od njih samih da tamo zivi, na sampitu te odvedem.The 51st State wrote: 18 Jul 2021, 17:07 Gradska zona brisela je vec serijatska zona. Tebi ko i ovima samo klipovi iz podruma mogu pomoci da sacuvas stalozenost i mir![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
U nekim tačkama će krstaška EU uvijek imati prednost da spriječi da postanu šerijatska a u nekim tačkama će muslimani uvijek biti u prednosti gdje će islam uvijek biti EU trn u oku a nikada nas se neće riješiti .MarlboroGold wrote: 18 Jul 2021, 21:22 S jedne strane islamofobija naravno postoji i na udaru su i oni koji ne zaslužuju biti, ali s druge strane su u zabludi oni koji se nadaju nekakvom šerijatu na evropskom tlu. Evropa je prije spremna odreći se demokratije nego što će ikad na to pristati.
Te prednosti su između ostalog natalitet, konzervativan način života, radna snaga koja će uvijek biti potrebna zapadu, veza po religiji između muslimana iz Evrope i muslimana iz Afrike koja je se pogubila kod katolika npr. Argentinca i Francuza, generacije koje su rođene i decenijama žive u EU zemljama i ne mogu se deportovati jer nemaju drugog državljanstva kao i tvrdoglavost da se potpuno adaptiramo u sekularnu EU i tako postepeno odbacimo naš identitet.
Znači i negdje će dvolični zapad imati prednost a u nekim stvarima je prednost na našoj strani i na to se trebamo fokusirati pa tjerat ćemo se do sudnjeg dana, naravno na miran način, taktički.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Ma to su se oni zapravo prepali burke.
Zbog korone svi moraju nositi maske, pa ako jos ima i hidzab aman zaman ispadne da je burka prihvatljiva.
Zato oni nece hidzab, jer nece da burka postane popularna.
Zajebanciju na stranu.
Mic po mic, desnica i fasizam su u porastu sirom EU.
Zbog korone svi moraju nositi maske, pa ako jos ima i hidzab aman zaman ispadne da je burka prihvatljiva.
Zato oni nece hidzab, jer nece da burka postane popularna.
Zajebanciju na stranu.
Mic po mic, desnica i fasizam su u porastu sirom EU.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
...idete mi na zivce! ...po tko zna koji put, mijesate babe i zabe! ...sta je tu zajednicko izmedju trans osoba, duginih zastava i hidzaba?! ...nidje veze! ...Nijemci napustaju crkvu svaki dan trkom, bukvalno bjeze iz nje, i evo, jedva cekaju vase hidzabe! ...tacno molite, iscete, da bas zabrane hidzab i na ulici! ...svaka drzava ima zakone i sprovodi ih, EU isto! ...Iran i druge islamske zemlje imaju zakone koje nase politicarke, ako hoce uci u zemlju, ili jednostavno turistkinja, mora nabit maramu da bi usla u takvu zemlju...EU je hriscanska, jel' tako-jest, pa de malo to postuj! ...mene licno ne zanima koje si vjere, niti ovdje itkog interesira koje si vjere, sve dok se ponasas kulturno i normalno...nisam za hidzab u institucijama, ako ce te netko privatno primiti da radis sa hidzabom, nemam nista protiv, niti na ulici nemam nista protiv...ima drzava gdje je hidzab pozeljan, isto tako i ona vreca-gdje zene gledaju kroz onu resetku-odite, brate, tamo-od mene, sretno! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.