Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
dadojović wrote: 15 Jul 2021, 23:22
Zbilja je fascinantno koliko vremena pojedini protivnici homoseksualizma provedu pišući, pričajući i razmišljajući o k...i muškim guzicama. Jedan veliki dio svoga života posvetiti mislima o k.... ili guzici nekog pedera...
Dalo bi se tu zaključiti puno toga.
Pa mnogi protivnici parada za prava homoseksualaca nisu protiv jer su opsjednuti penisom i muškim guzicama pa imaju komplekse već radi ovakvih stvari
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Nova povorka ponosa u Sarajevu bit će održana 14. augusta
Bh. povorka ponosa 2021. godine će se održati 14. augusta u 12 sati u Sarajevu pod sloganom "Otpor s margine"
"Mi, lezbejke, gejevi, biseksualne, trans, interspolne i queer osobe izlazimo na ulicu jer pandemijska ograničenja živimo svakodnevno. Bh. povorka ponosa je neophodan politički protest i iskaz otpora. Na ovaj način ukazujemo na sve institucionalne, zakonske i socio-ekonomske prepreke s kojim se LGBTIQ+ osobe kontinuirano i svakodnevno suočavaju", naveli su.
dadojović wrote: 15 Jul 2021, 23:22
Zbilja je fascinantno koliko vremena pojedini protivnici homoseksualizma provedu pišući, pričajući i razmišljajući o k...i muškim guzicama. Jedan veliki dio svoga života posvetiti mislima o k.... ili guzici nekog pedera...
Dalo bi se tu zaključiti puno toga.
Pa mnogi protivnici parada za prava homoseksualaca nisu protiv jer su opsjednuti penisom i muškim guzicama pa imaju komplekse već radi ovakvih stvari
ovi su frikovi cak i medju gay populacijom cuj njih trojica
bosnjakinja wrote: 19 Jul 2021, 14:19
vec sam ranije govorila 2 mame moze proci ,ali 2 oca tesko
to su i studiji pokazali,jer zene su prirodno stavljene da brinu o djeci,a kada imas oba muska roditelja nesto ce ti ozbiljno faliti :/
Mah, pusti ti studije….Ja imam u komsiluku blizance koje odgajaju tate. Bolji su nekad roditelji od bilo koga od nas. I malci su super….Samo mi odrasli pravimo problem oko toga. Ovaj moj pitao kako šta, objasnila ovaj ima samo mamu, nema tate, ovi imaju dvojicu tata, ovaj ovdje ima mamu i tatu. Samo ono “aha” i tu se sve završilo….
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”