More oboje. Ko doticna sestra

More oboje. Ko doticna sestra

Svaka kritika Islama je vama na razini islamofobije.Fuddo wrote: 19 Jul 2021, 19:16Zato sto mrzi muslimane.MunDzi wrote: 19 Jul 2021, 19:14
Necu da pitam.
Zaboli me za razloge i zasto ih nose i zasto ih ne nose.
Meni ne smeta ako ih nose.
I ne vidim razlog zasto ikome smetaju.
Zasto npr tebi konkretno smeta sto neka zena nosi maramu?
Samo ne smije otvoreno da kaze, vec ovako hinjavo ujeda.

Ponavljam, zasto tebi smetaju muslimanke koje nose maramu?Venera wrote: 19 Jul 2021, 19:16Ponavljam, obrazložila sam na temi, i nekoliko puta na forumu!MunDzi wrote: 19 Jul 2021, 19:14
Necu da pitam.
Zaboli me za razloge i zasto ih nose i zasto ih ne nose.
Meni ne smeta ako ih nose.
I ne vidim razlog zasto ikome smetaju.
Zasto npr tebi konkretno smeta sto neka zena nosi maramu?

Ti si zasljepljen fanatizmom i neznanjem.The 51st State wrote: 19 Jul 2021, 19:14Ne vici i ne budi jougunasta u svojoj zasljepljenosti mrznjom prema drugacijem.

Obrazložila sam, čitaj temu!

Dakle, nemas racionalno obrazlozenje tj nemas muda da otvoreno kazes da je islamofobija.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A zašto se ševiš sa dildom umjesto sa kitom?

Koji si islamski univerzitet zavraila i koju skolu zastupas?

Ne, nego sam samo alregican na gluposti pa ti se tako cini.Venera wrote: 19 Jul 2021, 19:18Ti si zasljepljen fanatizmom i neznanjem.The 51st State wrote: 19 Jul 2021, 19:14
Ne vici i ne budi jougunasta u svojoj zasljepljenosti mrznjom prema drugacijem.

Moje racionalno obrazloženje je napisano na temi i vise puta na forumu!

Nemas ti bona kila za kriticki osvrt na bilo sta, a pogotovo ne na Islam. Ti si jedna obicna polupismena Mara i hejter.

Tko kaže da nemam kitonošu?

Imam, a vi igrajte seljačko kolo na temi i urlajte islamofobija islamofobija.

Ne sretoh se sa istim.

Kako nemam , dobih ban radi svog stava hahaha.

De ba Insomnia.insomnia wrote: 19 Jul 2021, 19:29 No nije sve tako crno. Evo sad gledam sud je presudio u korist zene koja je odbila skinuti maramu. Bivsi poslodavac joj mora isplatiti 23 000€
Sudjenje je doduse trajalo deset godina al eto haman da joj se isplatilo.
Ona je radeci nesto oko informatike bila poslata u firmu klijenta. Nakon toga ovi su se zalili poslodavcu koji je trazio od nje da sljedeci put skine maramu sto je ona odbila i nakon toga je otpustena. Sud je ponistio rjesenje o otkazu i nalozio placanje odstete

Necu da te ganjam po forumu.

Odgovorila sam ti , čitaj ovu temu i ostale teme o hidzabu, moj stav je izraženo jasan.MunDzi wrote: 19 Jul 2021, 19:38Necu da te ganjam po forumu.Venera wrote: 19 Jul 2021, 19:29
Kako nemam , dobih ban radi svog stava hahaha.
Nisam jednom o hidžabu pisala na forumu.
Ukucaj hidžab na pretragi foruma, pročitat ćeš moje izjave.
Pitala sam te vrlo jednostavno pitanje.
Odbila si da odgovoris.
Meni jasno.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests