Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
a tvoja diploma iz neuronauke je? nisam ja kriv sto ti se zakljucak ne dopada, pa probaj ga osporiti da vidimo sta je glupost, za ostalo se obrati naucnicima.
However, researchers have now found that by targeting the part of the brain that deals with threats, they can temporarily change people's beliefs and views.
Da li razumiješ rečenicu?
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
a tvoja diploma iz neuronauke je? nisam ja kriv sto ti se zakljucak ne dopada, pa probaj ga osporiti da vidimo sta je glupost, za ostalo se obrati naucnicima.
However, researchers have now found that by targeting the part of the brain that deals with threats, they can temporarily change people's beliefs and views.
Da li razumiješ rečenicu?
vrlo dobro ali ti izmedju ostalih ne.
Ne razumiješ ni prijevod, ni obrazloženje
Pa sad ako uzmemo da je venera upravu da odmah nije propisano pokrivanje zena ali onda bi muslimani mogli piti alkohol a kao sto znamo ne piju ga, jer alkohol nije odmah zabranjen.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
The 51st State wrote: 22 Jul 2021, 10:32
nije postala nego je oduvijek, to sto tebi uskoumnost ne da to uviditi to je vec van ljudskog domasaja.
Hidžab je kulturološki koncept, nije izvorno religijski, znači, nije ni jevrejski, ni, krščanski, ni islamski, niti dio islamskog vjerovanja . Hidžab je implementiran kao obaveza dijela vjerovanja i kao dress code, bez osnove islamskog vjerovanja. Obićan komad materijala koji je dio odijevanja u bilo kojem društvu, a nema nijednu poveznicu sa islamskim vjerovanjem.
nije postala nego je oduvijek, to sto tebi uskoumnost ne da to uviditi to je vec van ljudskog domasaja.
Hidžab je kulturološki koncept, nije izvorno religijski, znači, nije ni jevrejski, ni, krščanski, ni islamski, niti dio islamskog vjerovanja . Hidžab je implementiran kao obaveza dijela vjerovanja i kao dress code, bez osnove islamskog vjerovanja. Obićan komad materijala koji je dio odijevanja u bilo kojem društvu, a nema nijednu poveznicu sa islamskim vjerovanjem.
Ima Kuran
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
koju skolu fikha-a si pohadjala i koja je tvoja akida? u suprotnom nastupas sa pozicije ignorancije, mislim svakako to radis ali da napomenem
Ima Kuran
Netočno, Kur’an ne piše o načinu kojim se hidžab tretira u Islamu.
Mutevelija wrote: 22 Jul 2021, 11:00 a et necemo slijediti ashabe I Poslanika nego neku veneru koja ima nick po bozici ljubavi sto ne sirk samo po sebi.
Muhamed je živio u 6. stoljeću, tako se tad rezoniralo o odijevanju žena, ali nigdje nije, ni tad, rečeno da je hidžab dio islamskog vjerovanja.
Skin wrote: 22 Jul 2021, 08:02
pa ja sam tebe demantovala tako da ti trebas glavu ko noj zagnjurit u pijesak, ali ti nemas ni blama ni stida, boli te djon. ti samo nastavljas isto trkeljati. ma udri, samo stancaj. ko nam je kriv kad smo ovce.
e cuj dodjosmo sad do "polusaljivog" zakljucka.
nisi me nista demantovala niti ponudila svoj zakljucak niti mozes nema nijednog logickog instrumenta koji to moze oboriti, nema frke segaci se nije greda.
mogu razumjeti da se svakome desi lapsus. a onda da se covjek ispravi, i da se stvari pojasne, pa da se normalno o tome dalje poprica. ali ovo
ti i dalje ne shvatas da studija na osnovu koje si donio
taj zakljucak uopste NIJE O TOME.
i da takvo nesto ne postoji.