Sergej ih isto voli ali već smo se opredelili za ribice... možda se preorijentišem
Moderator: spacebound
Nek ti najsica posalje tigra švrću. Nece te sigurno slusatisrculence7 wrote: 19 Jul 2021, 22:11 Kad gledam ove vaše mačke, poželim i ja jednu![]()
Sergej ih isto voli ali već smo se opredelili za ribice... možda se preorijentišem![]()
RoooaaarrrrrDuminjo wrote: 19 Jul 2021, 22:14Nek ti najsica posalje tigra švrću. Nece te sigurno slusatisrculence7 wrote: 19 Jul 2021, 22:11 Kad gledam ove vaše mačke, poželim i ja jednu![]()
Sergej ih isto voli ali već smo se opredelili za ribice... možda se preorijentišem![]()
![]()
Pa jel'
Jelde? A vidi šape, baš onako širokeironman wrote: 22 Jul 2021, 17:21 A i ima poveliku glavu..kazu da je to odlika mackova...dobrojutro bajdvej..
Nice try wrote: 22 Jul 2021, 17:24Pa jel'![]()
Od početka mi izgleda kao muško mače. Uvijek trčkara za Pikijem, a on je najstariji i mačak 1/1, sve ponavlja za njim, često se "bore", jede, hoda, ma sve radi na neki muški način.
A dvije ženke se jako razlikuju od njih dvojice. Mirnije su, više love, manje jedu.
Ne mogu biti pametna, ali hajde, neka su živi i zdravi![]()
Odspavah,vozicu po mraku.
Isti moj kad je bio mali.. Nista te nece slusati. Nista
MA KAKO JE SLADAK NEVJEROVATNO.
Na mene.. Cuj kakoNora Ibsenova wrote: 22 Jul 2021, 20:55MA KAKO JE SLADAK NEVJEROVATNO.Duminjo wrote: 22 Jul 2021, 20:26
Isti moj kad je bio mali.. Nista te nece slusati. Nista
Nece se htjeti ni maziti. Bice uvijek tu na metar samo da ga ne mozes dofatiti. Djubre
![]()