CikCikCikPogodi wrote: 23 Jul 2021, 12:25
Nora Ibsenova wrote: 23 Jul 2021, 12:16
Nažlost ja se kladim da nisu.
A sudeći po dosadašnjem generalnom ponašanju naše braće Srba iz susjednog entiteta, prije bih rekla da je 90% njih sad uznemireno, ljuto, da u svog velikog vođu sad gledaju ko u Boga, čekaju šta će reći i tako ...
Pa gledaj neko da sjedi cijeli dan pred kompjuterom i pise komentare kako bi izazvao svadu i mrznju, to ni budala najveća ne bi radila bez neke novcane dobiti.
Naravno, slažem se. Ali u scenariju u kojem je to jedna osoba koj povazdan piskara komentare
Ja ti kažem da, sudeći po generalnom dosadašnjem ponašnju većine tog naroda u rsu (na funkcije većinski biraju otvorene negatore genocida, daju odlikovanja ratnim zločincima, podržavaju četničke skupove, slikaju murale ratnih zločinaca, obilježavaju škole, ulice, studentske domove imenima ratnih zločinca ..) to nije jedan čovjek koji sjedi i povazdan kucka postove. To je mišljenje i stav većine tih ljudi tamo. J znam da je lakše mislit da je u pitanju devijantan pojedinac, ali nažalost moramo se pomiriti sa činjenicom da ne pričamo o devijantnim pojedincima kad govorimo o ne samo negatorima genocida, nego i veličanju istog.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.