Pitaš mene kako bih osobno realizirala?
Obrazložila sam kako se postojeći problem može riješiti.

Pitaš mene kako bih osobno realizirala?

Pa naprotiv, evidentno je da u nečijim glavama problem itekako postoji.saint_mirad wrote: 23 Jul 2021, 13:05 problem ne postoji. hidzab ni na koji način ne ometa ženu u obavljanju posla.

Obratno, nošenje hidžaba je problem u nećijim uvjerenjima.Nora Ibsenova wrote: 23 Jul 2021, 13:10Pa naprotiv, evidentno je da u nečijim glavama problem itekako postoji.saint_mirad wrote: 23 Jul 2021, 13:05 problem ne postoji. hidzab ni na koji način ne ometa ženu u obavljanju posla.

Što imaš problem sa tuđim uvjerenjima?Venera wrote: 23 Jul 2021, 13:21Obratno, nošenje hidžaba je problem u nećijim uvjerenjima.Nora Ibsenova wrote: 23 Jul 2021, 13:10
Pa naprotiv, evidentno je da u nečijim glavama problem itekako postoji.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ta se ti keslaš?

a} Dvije muslimanke, jedna sa hidžabom, a druga sa hidžabom pričaju trečoj osobi o svom religijskom vjerovanju.

Pitam te što imaš problem sa tuđim uvjerenjima?Venera wrote: 23 Jul 2021, 13:32a} Dvije muslimanke, jedna sa hidžabom, a druga sa hidžabom pričaju trečoj osobi o svom religijskom vjerovanju.![]()
b} Osoba sa hidžabom mora razumjeti da njena uvjerenja nisu diskriminirana državnim zakonom, već odlukom IZ.
Ona je svakako u lošoj poziciji, zar tebi to ne smeta?![]()

Nora Ibsenova wrote: 23 Jul 2021, 13:34Pitam te što imaš problem sa tuđim uvjerenjima?Venera wrote: 23 Jul 2021, 13:32
a} Dvije muslimanke, jedna sa hidžabom, a druga sa hidžabom pričaju trečoj osobi o svom religijskom vjerovanju.![]()
b} Osoba sa hidžabom mora razumjeti da njena uvjerenja nisu diskriminirana državnim zakonom, već odlukom IZ.
Ona je svakako u lošoj poziciji, zar tebi to ne smeta?![]()

Ne, nego ne postoji nijedan razuman odgovor na pitanje zašto TEBI smeta nečije tuđe uvjerenje koje tebe ničim ne ugrožava.

Postoji, pročitaj sve moje postove na forumu vezane za hidžab.Nora Ibsenova wrote: 23 Jul 2021, 13:39Ne, nego ne postoji nijedan razuman odgovor na pitanje zašto TEBI smeta nečije tuđe uvjerenje koje tebe ničim ne ugrožava.

Arzonja te odlično polako konvertira u njegov filozofski seljački mindset.Nora Ibsenova wrote: 23 Jul 2021, 13:42 Nisi ništa obrazložila sem što si otkrila da si obični islamofob.
Smeta ti nečija marama na glavi jer ti je tobož valjda žao žena koje je u evropi sigurno nose svojom odlukom, jer je ta odluka, prema tebi, i samo tebi, uvjetovana višegodišnjim dogmatskim pristupom, pa bi te žene, emancipirala na taj način da im zabraniš da rade i da zarađuju sebi novac, jer se zna, da je prvi korak ka emancipaciji ukidanje mogućnosti da zaradiš svoj hljeb.

Jeste, a vi to ne možete razumeti.

Pa bi nazor skidala taj produkt, jer je to way to go u emncipaciji žene.saint_mirad wrote: 23 Jul 2021, 13:46 venera konta hidzab je produkt religijske doktrinacije žena, ali u isto vreme ne konta da je razgolicenost i tretiranje žena kao seksualnih objekata produkt sekularne doktrinacije.