Jel ga ko vidjo, jel ga ko cuo?
Da mu se nije sta desilo nida dragi Bog?
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ackosum

Tvoje su pare
Ne pika se prekovremeni rad, jer ga je malo... MOzda 1-2 sata dok uganjam ljude, nista strasno

Sve se osim tuge djeliJulia-Klara wrote: 23 Jul 2021, 15:10Ne pika se prekovremeni rad, jer ga je malo... MOzda 1-2 sata dok uganjam ljude, nista strasno
A dovoljno je ovo sto imam(o)![]()

Jel iko ljubio da prodje?koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2021, 17:02 Sinoc bilo ko da imam coronu, bolovi, temp
danas bolje, uf koje olaksanje

ma kakvi, odo leci odmaratElTriconi wrote: 23 Jul 2021, 17:05Jel iko ljubio da prodje?koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2021, 17:02 Sinoc bilo ko da imam coronu, bolovi, temp
danas bolje, uf koje olaksanje![]()

kako ti ne dosadi

ElTriconi wrote: 23 Jul 2021, 15:13Sve se osim tuge djeliJulia-Klara wrote: 23 Jul 2021, 15:10
Ne pika se prekovremeni rad, jer ga je malo... MOzda 1-2 sata dok uganjam ljude, nista strasno
A dovoljno je ovo sto imam(o)![]()
![]()

s vrijemena na vreme popričan da ne rečen podružim se sa ružnjikavima da razbijem monotoniju skontam da su tupavi i vratin se u lipote, a sta da ti rečen nije lako
I feel your pain zankic boga miZanki wrote: 24 Jul 2021, 17:41 s vrijemena na vreme popričan da ne rečen podružim se sa ružnjikavima da razbijem monotoniju skontam da su tupavi i vratin se u lipote, a sta da ti rečen nije lako![]()

Dosta bre bagicabagra wrote: 24 Jul 2021, 18:20I feel your pain zankic boga miZanki wrote: 24 Jul 2021, 17:41 s vrijemena na vreme popričan da ne rečen podružim se sa ružnjikavima da razbijem monotoniju skontam da su tupavi i vratin se u lipote, a sta da ti rečen nije lako![]()
nama lijepima doista nije lako
ne razumiju to oni![]()
nit mos metnit sexi selfi na temu
- jer ne zelis da te onda svi samo
gledaju ka neki ljep komad mesa![]()
jednostavno se vremenom naucis
utopit u opce sivilo - da odudarao
od prosjeka ne bi. al nie lako. boli
![]()
![]()
![]()