Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Tako su isto i makronovi vikali prije dvije hefte
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Zato druge države prave pritsak, iako su svijesne da sa ne može populacija cijepiti cijepivom u ekperimentaloj fazi, jer kompanije nemaju legalnu odgovornost vezanu za negativne zdrastvene posljedice, ili smrt osobe nakon cijepljenja.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2021, 15:07 The COVID vaccination will not be mandatory under the current Czech government, PM Andrej Babiš said today during his visit to the hospital in Nachod in the Hradec Kralove Region. Health Minister Adam Vojtěch said he shared this view.
"To be clear, no vaccination, be it of the public or health professionals, will be ever made compulsory under this government", Babis stressed.
He added this was to be debated by the next government.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- insomnia
- Rđav kurac

A ne bojte se. Niko nece ostati netestiran ni nevakcinisan

- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
EKSTERMNA NAJAVA ŠEFA UREDA ANGELE MERKEL: "Nevakcinisani neće ni s negativnim testom moći nigdje!"
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Isto kao sto se bune za Covid pasoše. Ok, ukine ga tvoja zemlja. Ali opet nigdje ne mozes, kad te niko neće primiti.Krokodil Behko wrote: 25 Jul 2021, 20:32EKSTERMNA NAJAVA ŠEFA UREDA ANGELE MERKEL: "Nevakcinisani neće ni s negativnim testom moći nigdje!"
Sjedi gdje jesi i to je to….
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- insomnia
- Rđav kurac

Ne bune se ljudi za kovid pasose nego za jebene propusnice cije neposjedovanje te cini gradjaninom drugog reda i zbog prisilne vakcinacijeDori wrote: 25 Jul 2021, 20:35Isto kao sto se bune za Covid pasoše. Ok, ukine ga tvoja zemlja. Ali opet nigdje ne mozes, kad te niko neće primiti.
- insomnia
- Rđav kurac

Sto rece sinoc ciko na tv-u. Imam 43 godine, vec 25 godina radim ko medicinar, nemam ni jednu mrlju u dosjeu kao ni u privatnom zivotu a preko noci sam stavljen izvan zakona
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ma na stranu to, ali bune se dosta i za Covid pasoše….insomnia wrote: 25 Jul 2021, 20:40Ne bune se ljudi za kovid pasose nego za jebene propusnice cije neposjedovanje te cini gradjaninom drugog reda i zbog prisilne vakcinacijeDori wrote: 25 Jul 2021, 20:35
Isto kao sto se bune za Covid pasoše. Ok, ukine ga tvoja zemlja. Ali opet nigdje ne mozes, kad te niko neće primiti.
-
Venera
- Seksologinja

Germans divided over restrictions for the unvaccinatedKrokodil Behko wrote: 25 Jul 2021, 20:32EKSTERMNA NAJAVA ŠEFA UREDA ANGELE MERKEL: "Nevakcinisani neće ni s negativnim testom moći nigdje!"
Its candidate to replace Merkel as Germany’s leader, Armin Laschet, said he opposes any formal or informal vaccine requirements for the time being.
“I don’t believe in compulsory vaccinations and I don’t believe we should put indirect pressure on people to get vaccinated,” he told the German broadcaster ZDF on Sunday. “In a free country there are rights to freedom, not just for specific groups.”
If Germany’s vaccination rates remain too low this fall, other options could be considered, Laschet said, adding “but not now.”
https://apnews.com/article/europe-busin ... 1052c3866b
- Lavlje_srce
- Alienka

Pametnom dosta.insomnia wrote: 25 Jul 2021, 20:46 Sto rece sinoc ciko na tv-u. Imam 43 godine, vec 25 godina radim ko medicinar, nemam ni jednu mrlju u dosjeu kao ni u privatnom zivotu a preko noci sam stavljen izvan zakona
Memento Mori
- Lavlje_srce
- Alienka

Legalna definicija 'mandata':insomnia wrote: 25 Jul 2021, 14:32 Senat malkice ublazio zakon. Izuzeti su maloljetnici i terase barova i restorana.
Svo medicinsko (doktori, sestre, njegovatelji, paramedic) kao i nemesicinsko osoblje koje radi u medicinskim institucijama, starackim domovima isl obavezno je vakcinisati se. U protivnom ne nogu vise obavljati svoj posao
What is MANDATORY?
305, 47 N. E. 623; Atlanta v. Wright, 119 Ga. 207, 45 S. E. 004; State v. Lewis, 76 Mo. 370; Ex parte Crane, 5 Pet. 190, 8 L. Ed. 92; Marbury v. Madison, 1 Cranch, 158, 2 L. Ed. 60; U. S. v. Butterworth, 160 U. S. 600, IS Sup. Ct 441, 42 L. Ed. 873.
The action of mandamus is one, brought in a court of competent jurisdiction, to obtain an older of such court commanding an inferior tribunal, board, corporation, or person to do or not to do an act the performance or omission of which the law enjoins as a duty resulting from an office, trust, or station. Where discretion is left to the inferior tribunal or person, the mandamus can only compel it to act, but cannot control such discretion.
Dakle ono sto je mandat, moze biti provedeno samo s tvojim pristankom.
https://thelawdictionary.org/mandatory/
Memento Mori
-
Venera
- Seksologinja

Narod ne kuži razliku: mandatory, obligatory i compulsory.Lavlje_srce wrote: 26 Jul 2021, 08:32Legalna definicija 'mandata':insomnia wrote: 25 Jul 2021, 14:32 Senat malkice ublazio zakon. Izuzeti su maloljetnici i terase barova i restorana.
Svo medicinsko (doktori, sestre, njegovatelji, paramedic) kao i nemesicinsko osoblje koje radi u medicinskim institucijama, starackim domovima isl obavezno je vakcinisati se. U protivnom ne nogu vise obavljati svoj posao
What is MANDATORY?
305, 47 N. E. 623; Atlanta v. Wright, 119 Ga. 207, 45 S. E. 004; State v. Lewis, 76 Mo. 370; Ex parte Crane, 5 Pet. 190, 8 L. Ed. 92; Marbury v. Madison, 1 Cranch, 158, 2 L. Ed. 60; U. S. v. Butterworth, 160 U. S. 600, IS Sup. Ct 441, 42 L. Ed. 873.
The action of mandamus is one, brought in a court of competent jurisdiction, to obtain an older of such court commanding an inferior tribunal, board, corporation, or person to do or not to do an act the performance or omission of which the law enjoins as a duty resulting from an office, trust, or station. Where discretion is left to the inferior tribunal or person, the mandamus can only compel it to act, but cannot control such discretion.
Dakle ono sto je mandat, moze biti provedeno samo s tvojim pristankom.
https://thelawdictionary.org/mandatory/
Mandatory covid vacc's:
Here are some countries' vaccine mandates:
AUSTRALIA
Australia decided in late June to make COVID-19 vaccinations mandatory for high-risk aged-care workers and employees in quarantine hotels.
It has also made vaccinations obligatory for Paralympic athletes heading to Tokyo because unvaccinated members on the team could pose a health risk.
BRITAIN
It will be mandatory for care home workers in England to have coronavirus vaccinations from October.
English nightclubs and other venues with large crowds will require patrons to present proof of full vaccination from the end of September.
CANADA
Canadian Treasury Board Secretariat said on July 20 it was considering whether COVID-19 vaccines should be required for certain roles and positions in the federal government, according to CBC.
FRANCE
All health workers in France must get COVID-19 jabs and anyone wanting to get into a cinema or board a train will need to show proof of vaccination or a negative test under new rules announced by President Emmanuel Macron on July 12.
The government said on July 19 that the planned 45,000 euro fine for businesses that do not check that clients have a health pass will be much lower, starting at up to 1,500 euros and increasing progressively for repeat offenders.Fines will not be imposed immediately. read more
GREECE
Greece on July 12 made vaccinations mandatory for nursing home staff with immediate effect and healthcare workers from September. As part of new measures, only vaccinated customers are allowed indoors in bars, cinemas, theatres and other closed spaces. read more
INDONESIA
Indonesia made COVID-19 inoculations mandatory in February, with capital Jakarta threatening fines of up to 5 million rupiah ($357) for refusing the vaccine.
ITALY
A decree approved by the Italian government in March mandates that health workers, including pharmacists, get vaccinated. Those who refuse could be suspended without pay for the rest of the year. read more
KAZAKHSTAN
Kazakhstan will introduce mandatory COVID-19 vaccinations or weekly testing for people working in groups of more than 20, the health ministry said on June 23. read more
POLAND
Poland could make vaccinations obligatory for some people at high risk from COVID-19 from August. read more
RUSSIA
The Russian capital has unveiled a plan requiring 60% of all service sector workers to be fully vaccinated by Aug. 15, according to the Moscow Times.
Moscow residents no longer have to present a QR code demonstrating they have been vaccinated or have immunity in order to sit inside cafes, restaurants and bars from July 19. read more
SAUDI ARABIA
In May, Saudi Arabia mandated all public and private sector workers wishing to attend a workplace get vaccinated, without specifying when this would be implemented. read more
Vaccination will also be required to enter any governmental, private, or educational establishments and to use public transportation as of Aug. 1. read more
Saudi citizens will need two COVID-19 vaccine doses before they can travel outside the kingdom from Aug. 9, state news agency SPA reported on July 19, citing the ministry of interior. read more
TURKMENISTAN
Turkmenistan's healthcare ministry said on July 7 it was making COVID-19 vaccination mandatory for all residents aged 18 and over. read more
Compiled by Paulina Cwikowska, Dagmarah Mackos and Oben Mumcuoglu; editing by Milla Nissi and Steve Orlofsky
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24175 times
- Status: Online
Gledam sinoc neku bolnicu na floridi, preplavljena je covid pacijentima. 99.9 % onih u sok sobama na aparatima nije vakcinisano. I sad imas tuzne situacije, kad ljudi bolesni, gotovi umrijet, mole da ih se vakcinise. Onda onaj doktor, vidno zamisljen i potresen, izusti; it’s too late now.
Da, nemojte se vakcinisat.
Ustrajte u svojoj borbi za slobodu koju vam uskracivaju tako sto vam pokusavaju spasiti zivote da ne zavrsite na kompresuru za vazduh, ko guma za biciklo.

Ustrajte u svojoj borbi za slobodu koju vam uskracivaju tako sto vam pokusavaju spasiti zivote da ne zavrsite na kompresuru za vazduh, ko guma za biciklo.

Dozvolite da se obratimo
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2956 times
- Been thanked: 3350 times
sljedeci, nadolazeci val je val nevakcinisanih.
dok nismo svi zasticeni, nije niko zasticen. zasto je to tesko shvatiti, ne znam
dok nismo svi zasticeni, nije niko zasticen. zasto je to tesko shvatiti, ne znam
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Varen si k'o žaba krastača, ali to je odlika homo balkanikusa... Sad je u tebi protein korone, majmuna i puža, umrijet ćeš za tri godine. Samo polako, vidjet ćeš najesen.Fuddo wrote: 26 Jul 2021, 09:19 Gledam sinoc neku bolnicu na floridi, preplavljena je covid pacijentima. 99.9 % onih u sok sobama na aparatima nije vakcinisano. I sad imas tuzne situacije, kad ljudi bolesni, gotovi umrijet, mole da ih se vakcinise. Onda onaj doktor, vidno zamisljen i potresen, izusti; it’s too late now.
![]()
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
taman podjoh reci da od jeseni krece masovno umiranje vakcinisanih, reko FB
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Meni je važnije da taj doktor bude vakcinisan i ne završi na respiratoru, pa na mezarju. Oni koji ne žele da se vakcinišu to rade isključivo kako bi zaštitili svoje zdravlje a ne kako bi ga narušili, pa šta god da im se desi - elhamdulillah, Božija volja ili majka priroda...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2956 times
- Been thanked: 3350 times
huh.saint_mirad wrote: 25 Jul 2021, 11:13majke ti? jesi li čula za kvantnu mehaniku? jesi li čula za kopenhagensku interpretaciju?Skin wrote: 25 Jul 2021, 11:11 jao vadione.
u naslovu tog videa ne misli se na diskusiju rezultata koja je sastavni dio naucnog rada, nego na propitivanje, na "vjerovanje" u nauku bas kao da je zasnovana na sistemu vjerovanja, a ne na cinjenicama, empirijskim podacima, eksperimentu i validaciji rezultata koji, da bi to bila nauka se moraju moci ponoviti od strane drugog istrazivaca. nema tu diskusije, to su cinjenice.
ali vi ste stvarno malo cvrc![]()
ako je odgovor na ova 2 pitanja da, onda ti je malo jasnije zašto ti je upis bez nijanse i dubljeg poznavanja onog o čemu pišeš.
dvije rijeci, naucni konsenzus.
to da koristite floskulu da nauke nema bez diskusije na takav nacin je besmisleno + opasno.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Pametnom dosta.arzuhal wrote: 26 Jul 2021, 09:42 Meni je važnije da taj doktor bude vakcinisan i ne završi na respiratoru, pa na mezarju. Oni koji ne žele da se vakcinišu to rade isključivo kako bi zaštitili svoje zdravlje a ne kako bi ga narušili, pa šta god da im se desi - elhamdulillah, Božija volja ili majka priroda...