ne mozemo im mi pomoc sadspacebound wrote: 25 Jul 2021, 12:27 Kao da je bitno pogresno izrazavanje u ovakvom trenutkuSvi znaju na sta se misli, a ljudi su mrtvi.
nazalost
a izrazavanje je uvjek bitno
sacu ti dadu zvat, da ti pojasni
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ne mozemo im mi pomoc sadspacebound wrote: 25 Jul 2021, 12:27 Kao da je bitno pogresno izrazavanje u ovakvom trenutkuSvi znaju na sta se misli, a ljudi su mrtvi.
https://avaz.ba/region/hrvatska/669126/ ... skom-broduNa Kosovu sutra Dan žalosti zbog nesreće u Slavonskom Brodu
Kosovski premijer Albin Kurti je s nekoliko ministara krenuo prema Hrvatskoj kako bi posjetio stradale

Ublizini moje kuce, neke vehabije nasumično bez ikakvog razloga bacile bombu na jednu kucu. Tad sam jedino izaso sa pistoljem na ulicu spreman da zapucam na nekoga. Prijatelj i komisija policajac ih locirao u Trnovu. Ono doslo na drugi kraj kantona da baca bombe.MorningStar wrote: 30 Jul 2021, 12:34 Taj na slici ipak gadja helikopter ili avion jer drzi mescini iglu/strelu![]()

Umjesto da im ukazes na tehniku ti ih ocinkario dje ti ti dusa.CikCikCikPogodi wrote: 30 Jul 2021, 12:43Ublizini moje kuce, neke vehabije nasumično bez ikakvog razloga bacile bombu na jednu kucu. Tad sam jedino izaso sa pistoljem na ulicu spreman da zapucam na nekoga. Prijatelj i komisija policajac ih locirao u Trnovu. Ono doslo na drugi kraj kantona da baca bombe.MorningStar wrote: 30 Jul 2021, 12:34 Taj na slici ipak gadja helikopter ili avion jer drzi mescini iglu/strelu![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest