Šta nikako ne volite jesti?
Re: Šta nikako ne volite jesti?
ti stvarno ne znas sta valjanl74 wrote:pura i tikvenica...............
cuj tikvenica. valjda masiračnica
jojj radije ja gllaadaannnnnnpaparaci wrote:ti stvarno ne znas sta valjanl74 wrote:pura i tikvenica...............![]()
cuj tikvenica. valjda masiračnica![]()
![]()
-
dacina_curica
- Status: Offline
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
A ljudi čudnih,ne mogu dudova,ne mogu kestenja,tikvenice,sataraša,ne mogu kupusa i ne mogu jagnjetine,ne mogu pure,ne mogu luka,a ja mislila ja izbirljiva
majo u nas ti je prijesnac isto sto i pecena pita samo od prijesnih jufki,znaci ne peku se,odmah slazes,ali to se doduse zove prijesnac pita
majo u nas ti je prijesnac isto sto i pecena pita samo od prijesnih jufki,znaci ne peku se,odmah slazes,ali to se doduse zove prijesnac pita
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
dacina_curica
I kod nas je to presnac.
A ja osim luka, mesa i kuhanog povrca (sirovo volim) jedem sve.
vi's da nisam probirljiva 
A ja osim luka, mesa i kuhanog povrca (sirovo volim) jedem sve.
- Zagorka

Cuj ne jedes kuhano povrće i lukove a vegeterijanac si
Pa zeno sta kuhas kad ne kuhas povrce
Joj ja bih mogla cesnjaka uz sve zivo
samo sto ne smijem,jedino ga mogu subotom uveče,jer znam da necu nedjelju nikud 
Pa zeno sta kuhas kad ne kuhas povrce
Joj ja bih mogla cesnjaka uz sve zivo
-
dacina_curica
Ma mislim na ono kad se raskuhava povrce do neprepoznatljivosti pa ne znas ni sta jedes.
Mislim na kupus, prokulice, mrkvu i tako to. Od toga bjezim na drugu stranu. 
- Zagorka

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zagorka

ja povrće volim sve i na sve i jedan način....voće takođe......od voća jedino mi dinja ima jak miris,i nije mi nešto.....ostalo sve kiselo,prijesno,rendano,kuhano,bareno.....sve.....kupus,brokula,prokulica,pa karfiol zapečeni,uz ribu,u čorbi,salatidacina_curica wrote:Ma mislim na ono kad se raskuhava povrce do neprepoznatljivosti pa ne znas ni sta jedes.Mislim na kupus, prokulice, mrkvu i tako to. Od toga bjezim na drugu stranu.
-
Ruana
Kad jedes saransak, poslje samo popijes casu mlijeka i ne osjeti se. Poslje pola sata sve izlapi.Zagorka wrote:Cuj ne jedes kuhano povrće i lukove a vegeterijanac si![]()
Pa zeno sta kuhas kad ne kuhas povrce![]()
Joj ja bih mogla cesnjaka uz sve zivosamo sto ne smijem,jedino ga mogu subotom uveče,jer znam da necu nedjelju nikud
- Zagorka

dacina_curica wrote:Vjestice
a bez zeze cudi me da zivis zdravo a da to ne jedes.....mozda taj americki luk ne valja,da ti vidis u moje matere kako ujeda cesnjak,suze idu
eh,i masline ne volim,ali to nadoknađujem maslinovim uljem,samo njega koristim,i ponekad se natjeram pojesti neku punjenu paprikom crvenom ili cesnjakom,cisto jer su zdrave
- Zagorka

a saransak je?Ruana wrote:Kad jedes saransak, poslje samo popijes casu mlijeka i ne osjeti se. Poslje pola sata sve izlapi.Zagorka wrote:Cuj ne jedes kuhano povrće i lukove a vegeterijanac si![]()
Joj ja bih mogla cesnjaka uz sve zivosamo sto ne smijem,jedino ga mogu subotom uveče,jer znam da necu nedjelju nikud
joj rijecnik za vas treba
-
dacina_curica
Luk nikad nisam jela, uvijek se za mene posebno kuhalo.
A povrce ne valja kad se previse iskuhava, ubije se sve sto je zdravo u njemu. Obradim ja to sve termicki aline volim da se raspada u kashu, to m je ko bebi hapa.
Masline ni ja ne volim ali volim maslinovo ulje i toga zderem dvije kasicice dnevno. Redovno!
Cudna sam, znam.
A povrce ne valja kad se previse iskuhava, ubije se sve sto je zdravo u njemu. Obradim ja to sve termicki aline volim da se raspada u kashu, to m je ko bebi hapa.
Masline ni ja ne volim ali volim maslinovo ulje i toga zderem dvije kasicice dnevno. Redovno!
Cudna sam, znam.
-
Ruana
a cesnjak je? bijeli luk, jel'Zagorka wrote:a saransak je?Ruana wrote:Kad jedes saransak, poslje samo popijes casu mlijeka i ne osjeti se. Poslje pola sata sve izlapi.Zagorka wrote:Cuj ne jedes kuhano povrće i lukove a vegeterijanac si![]()
češnjak jel'
![]()
joj rijecnik za vas treba
ozbiljno probaj, casa mlijeka poslje pola sata nema nikakav miris.
-
Ruana
Ja otvorim teglu maslina i ne znam prstati dok ima, evo je i sad pored mene.dacina_curica wrote:Luk nikad nisam jela, uvijek se za mene posebno kuhalo.
A povrce ne valja kad se previse iskuhava, ubije se sve sto je zdravo u njemu. Obradim ja to sve termicki aline volim da se raspada u kashu, to m je ko bebi hapa.![]()
Cudna sam, znam.
- Zagorka

Ma nisi cudna,moje snahe buraz nece nikakvog povrca,salata,lukova,ni nicega....e to je cudnodacina_curica wrote:Luk nikad nisam jela, uvijek se za mene posebno kuhalo.
A povrce ne valja kad se previse iskuhava, ubije se sve sto je zdravo u njemu. Obradim ja to sve termicki aline volim da se raspada u kashu, to m je ko bebi hapa.![]()
Cudna sam, znam.