CikCikCikPogodi wrote: 28 Jul 2021, 10:51Upravu si. Ali mislim da su dali previse imuniteta Klixu od zakona. Nemoj da te zacudi da prebace komentare na comment providera poput Disqusa, sa kojim bi se zasigurno zastitili od tuzbi, jer je provider odgovoran za osobe.Krokodil Behko wrote: 28 Jul 2021, 10:43
Naprotiv. Evo, ja mogu da ti vidim Ip. Ako ja mogu, mogu i moderatori klixovog portala.
Samo im narediti da predaju Ip. U dvije sekunde, doznat će ko mu je provajder i zatražiti podatke od provajdera. Proxy i VPN teže je uhvatiti, ali nije nemoguće. Već su kod nas hvatani likovi koji su svašta pisali na facebooku.
Et, kad Melek naiđe, nek ti on objasni dal je moguće, ali mislim da jeste.
Ovdje su ja mislim najveći problem tuzioci koji su umisle da su glavni serifi pa mogu tumačiti zakone po svojoj volji.
Da imaju imalo obraza, uveli bi da se može komentarisati, samo preko facebooka. Tad nema skrivanja, jer facebook ima alate, da pronađe svakog svog korisnika. To je uradio Index, ima pet godina, ako ne i više i ništa im ne fali. Čak je i ofirni Avaz to uradio. Klix je jedini veliki portal, zapadno od Drine, na kojem piše ko hoće i kako hoće.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)