Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Onda sam nešto pogrešno shvatio, bar taj dio "Ako si mislio na napad kršćana na Bošnjake i nužnost odbrane na liniji vjere, pa to nije bilo ni u ratu".
Srbi nisu kršćani. To je tvrdio i Svetozar Markovič, prije tačno 150 godina.
Evo, kad smo već kod Semberije, jučer neki vladika kaže tamo: Srbi su pravdoljubivi, mučenički, kosovski i slobodarski narod. Hrista nije pominjao
Ovaj video Mire Semberca sam kad ikad prijavio youtube zbog govora mržnje i poticanja na nasilje... imaju i dvije godine. Vidim i dalje stoji. Jebo ih youtube.
MarlboroGold wrote: 29 Jul 2021, 13:41
Ovaj video Mire Semberca sam kad ikad prijavio youtube zbog govora mržnje i poticanja na nasilje... imaju i dvije godine. Vidim i dalje stoji. Jebo ih youtube.
trebo si u opis nekako indirektno i lgbt uvaliti bio bi skinut odmah.
trebo si u opis nekako indirektno i lgbt uvaliti bio bi skinut odmah.
Pa ima i ovo na YouTubeu. Jedino sto ne mozes naci na YT su pjesme iz Trećeg Rajha.
Samoubice? Teška optužba.
Možeš li se sjetiti da si prije 11. septembra čula za neke talibane, a kamoli da si ih vidjela?
Ja vala nisam.
Uvjek se drzim pravila pricaj iz iskustva ako ga imas I ne prepisuj sve iz novina ako veceras stignem pronaci cu sliku iz Afrike od dva mala afrikanska brata koje mi je gazdarica afrikanka kod koje sam stanovala preporucila ako sam u financijskoj mogucnosti da ih izbavim iz dzabnih talibanskih skola I posaljem u regularnu skolu gdje su bili prije dok I'm otac nije umro I mogao da plati skolarinu. Dosla su braca da pokupe sirotinju u svoje IS dzihaidisticko krilo.,mjestani ovog naselja u kojem sam par dana stanovala, nista lijepoga mi ne rekose o IS organizacijama koje su vec duboko zagazile I u njihovo selo.
Talibanska škola u africi? Nikad čuo.
Drugo, kakve veze imaju talibani i is, osim što su smrtni neprijatelji?
Nije baš tako. U mjestima koje su zauzeli talibani, svjedočimo nevjerovatnoj humanosti kakva nije zabilježena ni kod vojski velikih svjetskih demokratija.
Razoružaju protivnike i šalju ih kućama. Wtf
Kao jedini sličan primjer u zadnjih par stotina godina možemo navesti našu armiju.
Recimo ono humano ponašanje prema abdićevim izdajnicima.
To nije naša budućnost. Nije nam bila prošlost, pa neće biti ni budućnost.
Ne postoji način, da odkažeš svoju tvrdnju. Ako si mislio na napad krđćana na Bošnjake i nužnost odbrane na liniji vjere, pa to inje bilo ni u ratu. Bilo je šta je bilo, ali smo otporom učinili da istina o ratu u BiH ugleda svjetlo dana i oni je sada ne mogu zaobilaziti, pa čak, ovih dana su svi na našoj strani.
Bez Islama Arbih ne bi bila nista, i bez tog morala kod boraca.
Ne govorim o mudzahedinima jok to nego i o domaćim borcima, sta mislis koliko je bilo ateista agnostika u redovima arbih a koliko muslimana.
Većina muslimani?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
To nije naša budućnost. Nije nam bila prošlost, pa neće biti ni budućnost.
Ne postoji način, da odkažeš svoju tvrdnju. Ako si mislio na napad krđćana na Bošnjake i nužnost odbrane na liniji vjere, pa to inje bilo ni u ratu. Bilo je šta je bilo, ali smo otporom učinili da istina o ratu u BiH ugleda svjetlo dana i oni je sada ne mogu zaobilaziti, pa čak, ovih dana su svi na našoj strani.
Ne govorim o mudzahedinima jok to nego i o domaćim borcima, sta mislis koliko je bilo ateista agnostika u redovima arbih a koliko muslimana.
The 51st State wrote: 29 Jul 2021, 13:14
da se vise lafina ne prosipa o demokrazatorima i ti supljaci...
Winning hearts and minds , ne smijes da diras lokalnu kulturu i obicaje , isto sa poljima maka - zapalis farmeru polje maka , on nema da plati danak talibancima oni dodju pa mu uzmu djecu i hopla imas jos par talibanaca
Inace ne slazem se da je to ispravna politika al tako "doslo sa vrha" - ono sprijateljite se sa njima i to
Stvari nikada nisu crno/bijele a jos manje jednostavne.
During the Afghan Civil War (1996–2001), bacha bazi carried the death penalty under Taliban law.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote: 29 Jul 2021, 15:03
Većina muslimani?
Ne dolazi moral iz vjere, nego iz kuce.
U kuci u kojoj nema vjere nema toliko ni morala.
Ja pričam o ratu čuj nije bio rat za ISlam a porušilo 515 džamija
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav