Ne tipra fudo, ,imez prosle godine izradili duplo vise tonaze brodovlja nego amerika na vrhuncu proizvodnje www2, usa more samo da se grcevito brani ovo sto ima, sto posredno i radi ali na duge staze mrka kapaTaare wrote: 29 Jul 2021, 19:54Čovječe, moraš negdje krenuti.Fuddo wrote: 29 Jul 2021, 17:25 Rodjo bolan,
Kongo.
Pa moj jaran se nedavno vratio iz mirovne misije.
Slao mi slike
Mislim, nije za smijanja, al jebiga.
I ja ga pitam, pa sta je to, ko tu koga mlavi, on vice bizi ba goni u pm, sve ludo.
Ne možeš očekivati da se izgradi u roku godine dana.
Pa amerika je najjača sila i prva ekonomija svijeta, a do prije 150 godina bila prerija po kojoj su jahali kauboji i indijanci.
kineska robna razmjena sa afrikom dostigla je volumen od 200 milijardi godišnje.
Prije nekih deset do petnaest godina, iznosio je manje od 50 milijardi.
Bitno je da se krenulo.
Ako siromašne afričke zemlje u roku deset godina dođu na nivo bih, biće presretni.
Afganistan
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Talibani: Pokret čiji su članovi iz Afganistana ispratili Ruse, a sada ispraćaju i Amerikance
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13927 times
- Been thanked: 22941 times
Re: Talibani: Pokret čiji su članovi iz Afganistana ispratili Ruse, a sada ispraćaju i Amerikance
Sve to camaca sto su napravili ne vrijedi koliko ovaj zadnji nosac aviona kojeg je us navy dobila.The 51st State wrote: 29 Jul 2021, 19:59Ne tipra fudo, ,imez prosle godine izradili duplo vise tonaze brodovlja nego amerika na vrhuncu proizvodnje www2, usa more samo da se grcevito brani ovo sto ima, sto posredno i radi ali na duge staze mrka kapaTaare wrote: 29 Jul 2021, 19:54
Čovječe, moraš negdje krenuti.
Ne možeš očekivati da se izgradi u roku godine dana.
Pa amerika je najjača sila i prva ekonomija svijeta, a do prije 150 godina bila prerija po kojoj su jahali kauboji i indijanci.
kineska robna razmjena sa afrikom dostigla je volumen od 200 milijardi godišnje.
Prije nekih deset do petnaest godina, iznosio je manje od 50 milijardi.
Bitno je da se krenulo.
Ako siromašne afričke zemlje u roku deset godina dođu na nivo bih, biće presretni.
Naravno da pratimo, sve cemo im to potopit.
Dozvolite da se obratimo
-
- Inventar foruma
Sta ja znam nekako talibanci mi sve vise i vise razumnije djekuju od ostatka planete, kontam ovo ce biti za 10tak godina zadatak u skoli umjesto lektire.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Pa dobro ipak oni ozene tako sa 11-12 godina definitivno razumno.The 51st State wrote: 29 Jul 2021, 22:01 Sta ja znam nekako talibanci mi sve vise i vise razumnije djekuju od ostatka planete, kontam ovo ce biti za 10tak godina zadatak u skoli umjesto lektire.
E7fM7GgVcAE097l.jpeg
Dalje budala imas na sve strane medjutim to sto imputiras zapadu kao ta koBla sto je napisala bi = zatvorska kazna u vecini zemalja.
-
- Inventar foruma
Onda rade protiv pravila.MorningStar wrote: 29 Jul 2021, 22:06Pa dobro ipak oni ozene tako sa 11-12 godina definitivno razumno.The 51st State wrote: 29 Jul 2021, 22:01 Sta ja znam nekako talibanci mi sve vise i vise razumnije djekuju od ostatka planete, kontam ovo ce biti za 10tak godina zadatak u skoli umjesto lektire.
E7fM7GgVcAE097l.jpeg
Dalje budala imas na sve strane medjutim to sto imputiras zapadu kao ta koBla sto je napisala bi = zatvorska kazna u vecini zemalja.
Tjesi se da ce tako uvijek ostati. Tj. znas i sam da nece ali ti ponos ne da rec, ocekuj u kaliforniji prvu eksperminetalnu nastavu ubrzo
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4333 times
- Been thanked: 3263 times
Vela havle, o Talibanima 8 stranica 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ma kako talibani. Najbolje da slijedimo onu bracu iz Jemena. Kaputic, aljina. Kalas na rame i guta katha u ustima. Kod njih nema otijeh pederluka i devijacija

I naravno noz. Ako ko naleti sa kolacem

I naravno noz. Ako ko naleti sa kolacem
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Hljeb te jebo ne mogu da vjerujem da lik mrtav otbiljan i mrtav hladan predlaze talibanizaciju kao branu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3935 times
- Been thanked: 3628 times
Ako je to tako negativno zašto kada se djetetu desi neki belaj kao posljedica svih čari koje nudi zapad svi roditelji počinju kriviti sebe zato što se nisu ponašali talibanski prema djetetu?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21934 times
- Been thanked: 20002 times
Musliman kad bi čuo da mu je sin homoseksualac vjerovatno bi ga prebio kao vola u kupusu na talibanski način, ali demokratsko zapadno društvo smatra da je tako nešto normalno. To je opet stvar vaše percepcije, kao i vaših uvjerenja koji se kose sa time. Imate izbor gdje i u kakvoj sredin želite živjeti. Ako zagovarate talibanizaciju u cilju sačuvanja tradicionalnih vrijednosti u sred Evrope na pogrešnoj ste adresi i sa takvim stavovima samo možete postati predmet šprdnje.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nisam uopšte mislio na ekstremne situacije kao npr.da otac sazna da mu je sin peder već na stvari koje smatramo normalnim u mladosti kao što su da ostanu kasno iza ponoći, popiju pivo ili da voze auto pa kada krene po zlu svi roditelji postaju talibani, čak i u najliberalnijim evropskim državama.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2021, 00:28 Musliman kad bi čuo da mu je sin homoseksualac vjerovatno bi ga prebio kao vola u kupusu na talibanski način, ali demokratsko zapadno društvo smatra da je tako nešto normalno. To je opet stvar vaše percepcije, kao i vaših uvjerenja koji se kose sa time. Imate izbor gdje i u kakvoj sredin želite živjeti. Ako zagovarate talibanizaciju u cilju sačuvanja tradicionalnih vrijednosti u sred Evrope na pogrešnoj ste adresi i sa takvim stavovima samo možete postati predmet šprdnje.
Kada bi svaki roditelj čije je dijete se povrijedilo ili poginulo moglo vratiti vrijeme unazad i tu noć spriječiti nesreću svi bi se ponašali kao talibani i kroz strogoću zaustavili djecu da tu noć krenu u opasnost. Zašto se onda ne ponašati tako i ostalih 364 dana u godini da se nikako nesreća ne mora dogoditi?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21934 times
- Been thanked: 20002 times
Pa sta predlazes? Da se vratimo u srednji vijek?
To ne vodi nicemu. Pokusavas opravdati jedan ekstrem kao nacin zivota sa drugim ekstremom koji se uopste ne mora ni dogoditi. Jebu te pocetne postavke.
To ne vodi nicemu. Pokusavas opravdati jedan ekstrem kao nacin zivota sa drugim ekstremom koji se uopste ne mora ni dogoditi. Jebu te pocetne postavke.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ja ništa ne predlažem jer bi to bilo arogantno od mene da namećem svoje mišljenje kao činjenicu. Ja samo želim da svako iskreno razmisli koja je prirodnija reakcija da zaštitimo našu djecu, ovaj moderan način ili talibanski način i to samo dokazuje da je moj pogled ispravan.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2021, 00:58 Pa sta predlazes? Da se vratimo u srednji vijek?
Ako bi svaki roditelj kada se desi belaj da može vrijeme vratiti unazad se ponašao tu noć talibanski (što sa tim ponašanjem želi naravno svom djetetu samo dobro) da ga zaštiti to samo dokazuje da je takav način ispravniji i da je reakcija prirodnija.
Ali naravno da je to sada uzalud pisati jer to je slično onom "Možemo svi tvrditi da smo ateisti sve dok se avion u kojem se nalazimo ne krene rušiti" tako i mnogi gledaju tako na ovo jer još nisu osjetili posljedice tog društva.
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 266 times
Ne prosipaj se vise.Naseef Mushroom wrote: 29 Jul 2021, 23:23 Ako je to tako negativno zašto kada se djetetu desi neki belaj kao posljedica svih čari koje nudi zapad svi roditelji počinju kriviti sebe zato što se nisu ponašali talibanski prema djetetu?

Na zapadu ako roditelj zagalami na dijete socijalni radnik ga udomi gdje nece biti maltretiran, a taliban mu gurne pusku i posalje da ubija. Uz to se guze izmedju sebe, jebu koze cuke krave, nemaju nikakve edukacije i intelekt im je na nivou pecinskog medjeda, ne da kcerki da ide u skolu, imaju ugovorene brakove, prodaju zensku djecu za koze ...

- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Roditelj bi trebao ranije da uprati seksualnu orijentaciju djeteta .Naseef Mushroom wrote: 30 Jul 2021, 00:52Nisam uopšte mislio na ekstremne situacije kao npr.da otac sazna da mu je sin peder već na stvari koje smatramo normalnim u mladosti kao što su da ostanu kasno iza ponoći, popiju pivo ili da voze auto pa kada krene po zlu svi roditelji postaju talibani, čak i u najliberalnijim evropskim državama.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2021, 00:28 Musliman kad bi čuo da mu je sin homoseksualac vjerovatno bi ga prebio kao vola u kupusu na talibanski način, ali demokratsko zapadno društvo smatra da je tako nešto normalno. To je opet stvar vaše percepcije, kao i vaših uvjerenja koji se kose sa time. Imate izbor gdje i u kakvoj sredin želite živjeti. Ako zagovarate talibanizaciju u cilju sačuvanja tradicionalnih vrijednosti u sred Evrope na pogrešnoj ste adresi i sa takvim stavovima samo možete postati predmet šprdnje.
Kada bi svaki roditelj čije je dijete se povrijedilo ili poginulo moglo vratiti vrijeme unazad i tu noć spriječiti nesreću svi bi se ponašali kao talibani i kroz strogoću zaustavili djecu da tu noć krenu u opasnost. Zašto se onda ne ponašati tako i ostalih 364 dana u godini da se nikako nesreća ne mora dogoditi?

Ostalo je cutanje.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4333 times
- Been thanked: 3263 times
Što? Jel da ga pravovremeno zatuče ako otkrije neke nepravilnosti?Hurija wrote: 30 Jul 2021, 06:20Roditelj bi trebao ranije da uprati seksualnu orijentaciju djeteta .Naseef Mushroom wrote: 30 Jul 2021, 00:52
Nisam uopšte mislio na ekstremne situacije kao npr.da otac sazna da mu je sin peder već na stvari koje smatramo normalnim u mladosti kao što su da ostanu kasno iza ponoći, popiju pivo ili da voze auto pa kada krene po zlu svi roditelji postaju talibani, čak i u najliberalnijim evropskim državama.
![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Hurija
- Pandora
Ne nego prati razvoj djeteta i njegove sklonosti . Normalan roditelj može i da utiće na neke navike djeteta koje prelaze i u nastranost .
Ops- Homosekusalizam i jednospolne veze su je valjda normalane na Zapadu .
Da se opkladimo da je Pederluka manje kod Talibana .

Ops- Homosekusalizam i jednospolne veze su je valjda normalane na Zapadu .
Da se opkladimo da je Pederluka manje kod Talibana .

Ostalo je cutanje.
-
- Inventar foruma
Jok da ne bi otislo pod noz i na hormonske tablete, sasvim legitimno. Jbt. Ko Prave ovce jarane, sta kod kajes protiv degenerika, ide whataboutism, a talibani i slicno.
- Hurija
- Pandora
Odosmo na Naciste i Nad ljude .The 51st State wrote: 30 Jul 2021, 07:28Jok da ne bi otislo pod noz i na hormonske tablete, sasvim legitimno. Jbt. Ko Prave ovce jarane, sta kod kajes protiv degenerika, ide whataboutism, a talibani i slicno.

Riječ je o Talibanima ipak se bore protiv okuoatora u vlastitoj zemlji .
Ostalo je cutanje.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
O kome je riječ?Odraz wrote: 30 Jul 2021, 04:46 Uz to se guze izmedju sebe, jebu koze cuke krave, nemaju nikakve edukacije i intelekt im je na nivou pecinskog medjeda, ne da kcerki da ide u skolu, imaju ugovorene brakove, prodaju zensku djecu za koze ...![]()
Svi mi se morete obratit