Naseef Mushroom wrote: 30 Jul 2021, 20:12
MarlboroGold wrote: 30 Jul 2021, 18:33
Pa zašto bi išla u Rusiju? Ona je odabrala državu u kojoj želi da živi i radi, kao i sistem vrijednosti. Ti zagovaraš talibanizaciju ili je bar pravdaš - pa eto izvoli pa idi u Rusiju ili pravac među talibane s obzirom da ti vrijednosti njihovih sistema više odgovaraju. Ali jok ti ćeš u Njemačku pa ćeš i dalje kukati o pederima koji također imaju demokratska prava kao i druge manjine (muslimani) što jednostavno ne možete progutati i gledati svoja posla. Povedi i brata 51 state među talibane. Vjerujem da bi se vas dvojica brzo uklopili.
Nisi me dobro razumio ili sam se ja pogrešno izrazio. Sa "Idi u Rusiju" sam mislio da je Ruskinja ili da živi u Rusiji, da li bi poslije ovoga i dalje radila kao psiholog?
Svi psiholozi u Rusiji (ne računam one koje su kasniji izgubili licencu) označili su homoseksualnost kao bolest ma bilo to da su sami donijeli svoj zaključak, da li im je to do mentaliteta ili da li moraju jer je takav stav države
dok sa druge strane svi psiholozi u mnogim EU zemljama (ne računam one koje su kasniji izgubili licencu) označili su homoseksualnost kao normalno ma bilo to da su sami donijeli svoj zaključak, da li im je to do mentaliteta ili da li moraju jer je takav stav države.
Primjetiš li kako obe strane zvuče slično bez obzira što su dvije suprotnosti?
Zato što su psiholozi stručni ne dokazuje nikako je li homoseksualnost normalna ili ne jer stručni su i psiholog iz Švedske i psiholog iz Rusije ali će svaki od njih postaviti drugačiju dijagnozu na temu homoseksualnost.
Pa nije teško shvatiti zašto su slični. Religija je bitna stavka i kod jednih i kod drugih u svim segmentima života, a isto tako i u politici. Ortodoksna crkva ima jak lobi u politici - to možeš vidjeti i kod Srba. Nije puno drugačije ni u Rusiji + što Putin provodi čistu diktaturu i uklanja neistomišljenike preko noći. S druge strane imaš Islam i šerijatske propise. Naravno, onda se opet vraćamo na ono da je to po defaultu grijeh i po Islamu i po pravoslavlju, a to se dalje projecira i na sve ostalo.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.