Jedne godine na moru drug me pola dana gledao, nije mogao skontati šta fali. A nekako mi drugačija. Na kraju ono “aha, fale ti one crte!”

Ali nekad i malo šminke bas može da primjeni izgled….
Chloe wrote: 30 Jul 2021, 21:29Ovdje nije riječ o malo šminkice, nego puno, gjde se izgled promjeni.Sibila wrote: 30 Jul 2021, 21:17
ejs...ne znam...mene to nesto sminke uljepsa...
dosta mi je sto ujutro u ogledalu vidim prikazu...hvala..daj malo da korigujem jbt vidi me ko da zuticu prebolijevam...
![]()
jos kad sam probala Dior puder....![]()
i vidi Clo cemu onda lijepa garderoba na tebi..meni itd...dobre cipe..tene...parfem..nakit...pa gledas da ti stoji to itd..
ja sam kontala da ti bar malo ruza nabacis i sl.
Ruž stavim samo u posebnim prilikam kad i nokte nalakiram...
Što se tiče odjeće ni tu se ne koristim nikakvim "trikovima" kojih ima kao i sa šmink9m koja promjeni izgled.
'vaka sam kakva sam, bila i ostala.. Znam da nemam to nešto što žena treba imati, ali šta ja mogu...![]()
Shadow wrote: 30 Jul 2021, 21:32 A kakva si to? I sta to nemas sto bi kao zena trebala imat
Nidje veze.
Prije svega hvala, nismo se razumjele, oblačim se kako se oblačim, imam svoj fazon, meni je udobno i to je najbitnije, ali bih mogla bolje izgledati ili da kažem atraktivnije da se poslužim nekim trikovima ( često mi to i predlažu kopegice) ... Vjerovatno bih i ljepša bila sa nekim dobrim make up-om ali se ne bih osjećala ok i dobro, negoSibila wrote: 30 Jul 2021, 21:38Chloe wrote: 30 Jul 2021, 21:29
Ovdje nije riječ o malo šminkice, nego puno, gjde se izgled promjeni.
Što se tiče odjeće ni tu se ne koristim nikakvim "trikovima" kojih ima kao i sa šmink9m koja promjeni izgled.
'vaka sam kakva sam, bila i ostala.. Znam da nemam to nešto što žena treba imati, ali šta ja mogu...![]()
nesto ne znam...ja sam imala priliku vrlo malo puta vidjet tvoj outfeet.
ti Clo si dobro obucena zena....nije to neko ej evo me kakva sam takva sam....dobro i veoma ukusno !
ti sad meni stvaras sliku o sebi..ono ne svidja mi se slika ta ? ok..
ti si meni...Fizicki ...dobra solidna macka kontas ?
ti si mace..pa ti pricaj pricu.....
kako pises....reko bi covjek ....nikakva
Prije svega hvala, nismo se razumjele, oblačim se kako se oblačim, imam svoj fazon, meni je udobno i to je najbitnije, ali bih mogla bolje izgledati ili da kažem atraktivnije da se poslužim nekim trikovima ( često mi to i predlažu kopegice) ... Vjerovatno bih i ljepša bila sa nekim dobrim make up-om ali se ne bih osjećala ok i dobro, negoSibila wrote: 30 Jul 2021, 21:38Chloe wrote: 30 Jul 2021, 21:29
Ovdje nije riječ o malo šminkice, nego puno, gjde se izgled promjeni.
nesto ne znam...ja sam imala priliku vrlo malo puta vidjet tvoj outfeet.
ti Clo si dobro obucena zena....nije to neko ej evo me kakva sam takva sam....dobro i veoma ukusno !
ti sad meni stvaras sliku o sebi..ono ne svidja mi se slika ta ? ok..
ti si meni...Fizicki ...dobra solidna macka kontas ?
ti si mace..pa ti pricaj pricu.....
kako pises....reko bi covjek ....nikakva
Ženstvenost...Shadow wrote: 30 Jul 2021, 21:32 A kakva si to? I sta to nemas sto bi kao zena trebala imat
Nidje veze.
Pa nisam rekla da nije lijepa.
Haj bjezi svega ti.
Ako me ikad vidiš live, skontat ćeš...
Sve sto sam napisala je za lajka.Shadow wrote: 30 Jul 2021, 22:14 Pa sto nisam stavila fer sliku![]()
Ona joj odmah oci skontala, ja tek kad si spomenula. Naletila bukvalno na random sliku.
Ovo ostalo sto si napisala je za lajka![]()
Ja sam ko tinejdzer fantazirao o njoj kad sam.igrao Tomb Raider I gledao filmove, ali sad je propala.ko kauc.
Koji nijeMutevelija wrote: 30 Jul 2021, 22:57Ja sam ko tinejdzer fantazirao o njoj kad sam.igrao Tomb Raider I gledao filmove, ali sad je propala.ko kauc.Shadow wrote: 30 Jul 2021, 22:05
Lijepa je vala, kako god okrenes. Jedino sad..premrsava i jbg stizu je godine.
Evo nadjoh ovu
angelina-jolie-perfect-face.jpg
Shadow wrote: 30 Jul 2021, 23:32Koji nijeMutevelija wrote: 30 Jul 2021, 22:57
Ja sam ko tinejdzer fantazirao o njoj kad sam.igrao Tomb Raider I gledao filmove, ali sad je propala.ko kauc.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest