Opet je ona u povoljnijem polozaju
Zamisli koliko joj se momaka javilo da joj plati utjesni kolac i sok
A onaj s autom ce opet morat nekoj placat
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sviđa mi se što si kod nje od toliko smajlija postavila onaj što se zove obrvespacebound wrote: 31 Jul 2021, 14:15Opet je ona u povoljnijem polozaju
A onaj s autom ce opet morat nekoj placat![]()

Tako reci, traži se muško sa velikim.......novčanikomMunDzi wrote: 31 Jul 2021, 14:29 U kameno doba je bilo suptilnije.
Ako mu se svidis, pridje ti i odalami te buzdovanom, na rame i u svoju pecinu.
A sad hudi moraju placati kahve, sokove, kolace.......pa jos ako more pojesti citavo jagnje.....kuku njima.
Ima da se naplacaju, a umocit nece osim mozda malo hljeba u saft od jagnjetine.
Tuga prava.
Nije im lahko.
Zato se oni bune i placu za dobrim starim vremenima.
To ovi sa malim...................................
........................
platama.
A oni sa velikim, mogu priustiti romantiku.![]()

Valjda ima takve obrve jer muski to voleNaseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 14:54Sviđa mi se što si kod nje od toliko smajlija postavila onaj što se zove obrvespacebound wrote: 31 Jul 2021, 14:15
A onaj s autom ce opet morat nekoj placat![]()
![]()
Ja kada bi pisao kako je žensko u povoljnijem položaju od muškaraca zadnje žensko koje bi koristio kao pozitivan primjer bi bila neka koja je doživila da muško pobjegne autom kada ju je vidio uživo![]()
Da, kada je pogledamo još su samo te obrve falile da upotpune komplet sliku šta muškarci volespacebound wrote: 31 Jul 2021, 15:04Valjda ima takve obrve jer muski to voleNaseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 14:54
Sviđa mi se što si kod nje od toliko smajlija postavila onaj što se zove obrve![]()
Ja kada bi pisao kako je žensko u povoljnijem položaju od muškaraca zadnje žensko koje bi koristio kao pozitivan primjer bi bila neka koja je doživila da muško pobjegne autom kada ju je vidio uživo![]()
Primijetit ces da su tetovirane, ne njene, Bogom dane
A sta ces, muskarci i ukus
Pa da, ona takva je ipak u povoljnijem polozaju od vecine muskaracaBas me zanima broj onih koji su joj ponudili kolac i sok nakon ove tuzne price
![]()

Svoj ti pos'o, nasla je ona vecNaseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 15:17Da, kada je pogledamo još su samo te obrve falile da upotpune komplet sliku šta muškarci volespacebound wrote: 31 Jul 2021, 15:04
Valjda ima takve obrve jer muski to volePrimijetit ces da su tetovirane, ne njene, Bogom dane
A sta ces, muskarci i ukus
Pa da, ona takva je ipak u povoljnijem polozaju od vecine muskaracaBas me zanima broj onih koji su joj ponudili kolac i sok nakon ove tuzne price
![]()
U 2021. godini, kraj te prevelike datoteke usamljenih djevojaka na internetu gdje si samo jedan klik udaljen da stupiš u kontakt sa njima koliko moraš biti očajan i ovdje vidjeti šansu da iskoristiš?![]()
Još jednom, neko ko je doživio da muško pobjegne autom kada ju je vidio je veoma loš izbor za takve primjere i njene ŠBBKBB pobjede.
IMENA!spacebound wrote: 31 Jul 2021, 15:21Svoj ti pos'o, nasla je ona vecNaseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 15:17
Da, kada je pogledamo još su samo te obrve falile da upotpune komplet sliku šta muškarci vole
U 2021. godini, kraj te prevelike datoteke usamljenih djevojaka na internetu gdje si samo jedan klik udaljen da stupiš u kontakt sa njima koliko moraš biti očajan i ovdje vidjeti šansu da iskoristiš?![]()
Još jednom, neko ko je doživio da muško pobjegne autom kada ju je vidio je veoma loš izbor za takve primjere i njene ŠBBKBB pobjede.
![]()

Ma cini ti se. Ne razumijes.Naseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 15:01
Tako reci, traži se muško sa velikim.......novčanikom
Prije bih rekao da neke žene plaču za vremenima kada nije bilo interneta pa nije bilo stranica gdje momak unaprijed napiše šta želi vezu/sex/prijateljstvo/brak i još izabere izgled da ne bi sreo Hobbite poput one i sa time je prošlo vrijeme kada je neko trošio živce na one koje bi sve ali da im ne uđe jer kraj današnjih mogučnosti nema niko vremena i živaca za takve.
Ne mislim uopšte na umakanje. Mislim ako si kao muškarac već zaključio da te ne privlači zasto trošiti vrijeme i objašnjavat joj u kafiću.MunDzi wrote: 31 Jul 2021, 15:52Ma cini ti se. Ne razumijes.Naseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 15:01
Tako reci, traži se muško sa velikim.......novčanikom
Prije bih rekao da neke žene plaču za vremenima kada nije bilo interneta pa nije bilo stranica gdje momak unaprijed napiše šta želi vezu/sex/prijateljstvo/brak i još izabere izgled da ne bi sreo Hobbite poput one i sa time je prošlo vrijeme kada je neko trošio živce na one koje bi sve ali da im ne uđe jer kraj današnjih mogučnosti nema niko vremena i živaca za takve.
Ko god malo vrijedi trazit ce nekog s finim manirima.
Samo sto mnogi ne znaju definiciju finih manira, a usude se otici na blind date.
Ili povezati placanje kafe ili kolaca sa umakanjem.

Pa kazem ja tebi lijepo, ali ti ne razumijes.Naseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 15:57Ne mislim uopšte na umakanje. Mislim ako si kao muškarac već zaključio da te ne privlači zasto trošiti vrijeme i objašnjavat joj u kafiću.MunDzi wrote: 31 Jul 2021, 15:52
Ma cini ti se. Ne razumijes.
Ko god malo vrijedi trazit ce nekog s finim manirima.
Samo sto mnogi ne znaju definiciju finih manira, a usude se otici na blind date.
Ili povezati placanje kafe ili kolaca sa umakanjem.
Vidjet se neće ionako nikada, za čim onda žali? Što će propustiti dobar kolač?
Ma ne funkcionišu blind dejtovi na principu manira. Nije kao kada sretneš djevojku u kafiću ili diskoteci pa i ako primjetiš da nema od toga ništa bar će imati fin razgovor.MunDzi wrote: 31 Jul 2021, 15:58Pa kazem ja tebi lijepo, ali ti ne razumijes.Naseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 15:57
Ne mislim uopšte na umakanje. Mislim ako si kao muškarac već zaključio da te ne privlači zasto trošiti vrijeme i objašnjavat joj u kafiću.
Vidjet se neće ionako nikada, za čim onda žali? Što će propustiti dobar kolač?
Nisu ni lijepi maniri za svakog.

Naravno da i blind dejtovi funkcionisu na principu lijepih manira ako ih imas.Naseef Mushroom wrote: 31 Jul 2021, 16:09
Ma ne funkcionišu blind dejtovi na principu manira. Nije kao kada sretneš djevojku u kafiću ili diskoteci pa i ako primjetiš da nema od toga ništa bar će imati fin razgovor.
Tu se preko interneta dogovori, biraš, prijateljstvo, vezu ili sex ili npr. prijateljstvo sa mogućmostima da nesto bude više. Znači sve se odvija robotski
Drugo je kada se sretneš sa nekim na blind dejtu i imate fin razgovor pa primjetiš nije to to, normalno ako imaš malo kulture fino ćete se rastati ali ako ides na blind date i odmah vidiš "iz aviona" da nema nista od toga zašto trošiti vrijeme i uopšte stupiti u kontakt i glumiti neku finoću?