Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
vise je taj tabor naucna zajednica, nego sljepi sektasici sijentoloscici sa propagandom.
Jest. Onoliko koliko sam ja sposoban letiti na ćilimu.
naravno, predocio sam argumente zasto je ideja idiotska, e sad sto i ti mozda inklinaras sekti pa ti se ne da kriticki postaviti, to je drugi par cipela.
MorningStar wrote: 03 Aug 2021, 12:51
Evo ga rBi sNjaci i rvati iskocise na temi "Japan se priprema za kolonizaciju marsa" bgm ave vise sumnjam na mentalno zdravlje pojedinih
Najbitnije da si ti lično analno zdrav, da nemaš kakve šuljeve i da sve more ić' glat, a za drugo te boli kitica
Skin wrote: 03 Aug 2021, 12:02
je l to bilo prije ili poslije izjave da je kopira kim kardashian
Ona je i Beyonce i Kardashian u isto vrijeme optužila i dokazala da je kopiraju.
Ako je to već za mnoge neshvatljivo da neka Karleuša može to tvrditi za svjetske pjevačice, nešto šta je nevažno u našim životima ko bi onda poslušao Hamu iz Brčkog što postavlja razumna pitanja koja razotkriva nelogičnosti kod nečega sta ima podršku svjetske propagande?
Najveća ironija da ti isti koji ismijavaju Hamu iz Brčkog bi na slijepo poslušali šta god neki Hans Schulz iz Berlina kaže vezano za Coronu, ulaganja, ekonomiju i zdravlje samo jer je Nijemac iz Berlina iako ta osoba može biti običan ublehaš.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Evo ga rBi sNjaci i rvati iskocise na temi "Japan se priprema za kolonizaciju marsa" bgm ave vise sumnjam na mentalno zdravlje pojedinih
Najbitnije da si ti lično analno zdrav, da nemaš kakve šuljeve i da sve more ić' glat, a za drugo te boli kitica
Bravo bravo , wow ta ironija,humor .. Nevjerovatno
Ne bi Srbi, Hrvati i Bošnjaci ni iskakali na temi da nisi uobičajeno hinjski okrenuo na tu temu.
Bolje rečeno samo na jedan narod, Bošnje iz Brčkog i Džemo iz Donje Gnojnice pa kada istrolaš onda si ti kao bolji od ostalih plemena na nazadnom balkanu i smiješ se što su nasjeli i njihovom mentalnom zdravlju.
Svaki put isto.
Jedino šta se slažem sa tobom je briga za mentalno zdravlje pojedinih jer te mnogi još nisu skontali i smiju se i dalje tvojim "bezazlenim" šalama.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Ne bi Srbi, Hrvati i Bošnjaci ni iskakali na temi da nisi uobičajeno hinjski okrenuo na tu temu.
Bolje rečeno samo na jedan narod, Bošnje iz Brčkog i Džemo iz Donje Gnojnice pa kada istrolaš onda si ti kao bolji od ostalih plemena na nazadnom balkanu i smiješ se što su nasjeli i njihovom mentalnom zdravlju.
Svaki put isto.
Jedino šta se slažem sa tobom je briga za mentalno zdravlje pojedinih jer te mnogi još nisu skontali i smiju se i dalje tvojim "bezazlenim" šalama.
Dzemo iz gnojnice, Mitar iz medjedovaca Stipe iz nizbrdine same sh*t . Stavise najvise imaju mutavih sto blebetaju o vatikanu masonima lizardima fake sletanjima mjesec itd
Medjutim vec znam da ima dosta ...... Opterecenih da blago kazem to srbi bosnjaci rvati ovi oni jer sav zivot i univerzum im se okrece oko dodika bakira hrvata uzp itd.. Meni nevazno
Naravno sto god i kako god da ja napisem nekako ce se skontat da se ubaci malo to cetnici gusle ikone
Nego evo pocinjem sa tetoviranjem - kontam da drazu na lijevo a dodika na desno rame a na ledja spejs satl sa 4s posto su srbi nebeski narod
Nisam. Bio onaj rover, i sad ga vrte gore, sta god posalje mores nakopat iza kuce, nema nista.
Haluga.
I dobro ti kaze, mi ni ovu nasu sto zivimo na njoj nismo ni izbliza istrazili, a igrali bi se galaktike.
Razumijem ambiciju, entuzijazam, zelju za otkricima, al realno, bezze bacamo pare.
Nekom je i bezosov izlet u svemir wow, oso cojek, provozo se i haj kuci. Ko biva, na korak smo do svemirskog turizma, pravice nam i radnicka odmaralista gore, moce se na regres otic.
Sasvim je zdrav razum kad shvatite da zivite u solarnom sistemu i da planete sadrže manje vise iste elemente. A vrlo vjerovatno ima i neotkrivenih elemenata.