Banane bogami rijetko dodju iz afrike

Moderator: VIP
Pa i vecina tih jabuka po marketima- granny smith i golden delicious ne raste kod nas u bastama.
Ne jednom, x puta, od žena i muškaraca, ranih dobi, sam čula "priču" o svojoj pozitivnoj energiji itd... Iskreno nemam pojma šta su htjeli reći.Lavlje_srce wrote: 04 Aug 2021, 23:24 Cekam ja autobus poslije posla, kad stade auto, izadje covjek i kaze mi: 'Vidio sam ogromnu auru oko tebe. Znas li da si Indigo child?'
Reko': 'Znam i sta cemo sad?'![]()
Malo me gnjavio da me drzi za ruku, pricao o Oshu i tako.![]()
Desavaju li se ove stvari jos nekome?
Divi bilobucanke, divi kanicki.
Chloe wrote: 04 Aug 2021, 23:45Ne jednom, x puta, od žena i muškaraca, ranih dobi, sam čula "priču" o svojoj pozitivnoj energiji itd... Iskreno nemam pojma šta su htjeli reći.
a daj, nije valjda da padas na ovo. klasicni new age ulet, dobro ti nije reko da je odmah prepoznao kako si stara dusa.Lavlje_srce wrote: 04 Aug 2021, 23:24 Cekam ja autobus poslije posla, kad stade auto, izadje covjek i kaze mi: 'Vidio sam ogromnu auru oko tebe. Znas li da si Indigo child?'
Reko': 'Znam i sta cemo sad?'![]()
Malo me gnjavio da me drzi za ruku, pricao o Oshu i tako.![]()
Desavaju li se ove stvari jos nekome?
Otkud ti ideja da sam na nesto 'pala'?saint_mirad wrote: 05 Aug 2021, 00:50a daj, nije valjda da padas na ovo. klasicni new age ulet, dobro ti nije reko da je odmah prepoznao kako si stara dusa.
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests