Odmor u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Smiju se Česima i Bosancima: Ako i odu na ljetovanje, Hrvati prije toga na rasprodaji kupuju paštete i konzerve
Mjenjaju se Hrvati i za odmarališta i apartmane ,ustupe prostor ljeti za zimovanje . Uzgred nisam zapazila da su tada nešto ekstra rastrošni .
Realno nagumali su jako cijene .
Ostalo je cutanje.
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Re: Smiju se Česima i Bosancima: Ako i odu na ljetovanje, Hrvati prije toga na rasprodaji kupuju paštete i konzerve
Ne mogu si, kaže, priuštiti ljetovanje...pa idu u svoje vikendice na moru.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ja sam cuo da i ovi sto sljegnu iz bosanskoh pripizdina odmah dobiju po jednu. Samo krstenicu pokazes
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Jedna stvar koja me uvijek intrigirala kod hrvata je nedostatak velikih hotelskih grupa (hilton,4 seasons itd) na moru. Velika vecina smjestaja su pojedinacni hoteli karikiram naziva plavi val ili smjestaj po apartmanima i slicno ... Cudi me da nemaju ritz carltona po dubrovniku splitu itd...
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Ovo je ukupna cijena za cetri osobe sedam dana. Ja ne znam gdje vi gledate poskupljenja. Booking, Tripadvisor?Hurija wrote: 08 Aug 2021, 18:26 Mjenjaju se Hrvati i za odmarališta i apartmane ,ustupe prostor ljeti za zimovanje . Uzgred nisam zapazila da su tada nešto ekstra rastrošni .

- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3943 times
- Been thanked: 7276 times
Pa vjerovatno nemaju interesa..MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:46 Jedna stvar koja me uvijek intrigirala kod hrvata je nedostatak velikih hotelskih grupa (hilton,4 seasons itd) na moru. Velika vecina smjestaja su pojedinacni hoteli karikiram naziva plavi val ili smjestaj po apartmanima i slicno ... Cudi me da nemaju ritz carltona po dubrovniku splitu itd...
za takve hotele trebas i klijentelu..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Sa obzirom na klijentelu dubrovnika i cijene te smjestaja po pojedinim otocima itd mescini da ima i vise nego mjesta za te grupe / ali sumnjam da mozda hrvatska ima neke bizarne zakone koji odbijaju te grupacijeanimals wrote: 08 Aug 2021, 18:48Pa vjerovatno nemaju interesa..MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:46 Jedna stvar koja me uvijek intrigirala kod hrvata je nedostatak velikih hotelskih grupa (hilton,4 seasons itd) na moru. Velika vecina smjestaja su pojedinacni hoteli karikiram naziva plavi val ili smjestaj po apartmanima i slicno ... Cudi me da nemaju ritz carltona po dubrovniku splitu itd...
za takve hotele trebas i klijentelu..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24178 times
- Status: Online
Ne vidim u cemu je problem,
Ne ljetuju ni meksikanci u Kankunu, ili, sta ja znam, oni iz Dominikaske Republike po svim onim silnim destinacijama.
Sto bi i Hrvati bili bolji,
Hos bit Dominikanska Republika,
Pa et, budi.
Koga briga.
Ne ljetuju ni meksikanci u Kankunu, ili, sta ja znam, oni iz Dominikaske Republike po svim onim silnim destinacijama.
Sto bi i Hrvati bili bolji,
Hos bit Dominikanska Republika,
Pa et, budi.
Koga briga.
Dozvolite da se obratimo
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Ima.MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:55Sa obzirom na klijentelu dubrovnika i cijene te smjestaja po pojedinim otocima itd mescini da ima i vise nego mjesta za te grupe / ali sumnjam da mozda hrvatska ima neke bizarne zakone koji odbijaju te grupacijeanimals wrote: 08 Aug 2021, 18:48
Pa vjerovatno nemaju interesa..
za takve hotele trebas i klijentelu..![]()
Na primjer: dođe Amerikanac u Dubrovnik i predloži da sruši one tamo stare zidine i izgradi svoj hotel, ali bizarni zakoni mu to ne dozvoljavaju.
Većina tih hotelijera imaju fiksnu poslovnu politiku po kojoj žele hotel izgraditi samo u strogom centru grada.
A u strogom centru grada već postoje objekti. Najčešće je to i povijesna gradska jezgra poput one u Dubrovniku.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Imaju Hilton, tacno izvan Starog Grada. Rixos, Sheraton, ali to je sve u Dubrovniku ostalo slabo.MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:46 Jedna stvar koja me uvijek intrigirala kod hrvata je nedostatak velikih hotelskih grupa (hilton,4 seasons itd) na moru. Velika vecina smjestaja su pojedinacni hoteli karikiram naziva plavi val ili smjestaj po apartmanima i slicno ... Cudi me da nemaju ritz carltona po dubrovniku splitu itd...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24178 times
A jesi dao primjer bokte,dadojović wrote: 08 Aug 2021, 19:03Ima.MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:55
Sa obzirom na klijentelu dubrovnika i cijene te smjestaja po pojedinim otocima itd mescini da ima i vise nego mjesta za te grupe / ali sumnjam da mozda hrvatska ima neke bizarne zakone koji odbijaju te grupacije![]()
Na primjer: dođe Amerikanac u Dubrovnik i predloži da sruši one tamo stare zidine i izgradi svoj hotel, ali bizarni zakoni mu to ne dozvoljavaju.
Većina tih hotelijera imaju fiksnu poslovnu politiku po kojoj žele hotel izgraditi samo u strogom centru grada.
A u strogom centru grada već postoje objekti. Najčešće je to i povijesna gradska jezgra poput one u Dubrovniku.
Cuj dodje Amerikanac i hoce da rusi zidovi,
Takva budalastina more naumpast samo nekom lokalnom Kerumu i slicnima.
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista

Da ima Hilton..CikCikCikPogodi wrote: 08 Aug 2021, 19:05Imaju Hilton, tacno izvan Starog Grada. Rixos, Sheraton, ali to je sve u Dubrovniku ostalo slabo.MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:46 Jedna stvar koja me uvijek intrigirala kod hrvata je nedostatak velikih hotelskih grupa (hilton,4 seasons itd) na moru. Velika vecina smjestaja su pojedinacni hoteli karikiram naziva plavi val ili smjestaj po apartmanima i slicno ... Cudi me da nemaju ritz carltona po dubrovniku splitu itd...
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Sumnjam da je politika da se rusi , sto sam ja vidio prije ce biti da se kupi stara palaca ili sta vec i adaptira - ko u moskvi 50 metara od crvenog trga (sta je kapitalizamdadojović wrote: 08 Aug 2021, 19:03Ima.MorningStar wrote: 08 Aug 2021, 18:55
Sa obzirom na klijentelu dubrovnika i cijene te smjestaja po pojedinim otocima itd mescini da ima i vise nego mjesta za te grupe / ali sumnjam da mozda hrvatska ima neke bizarne zakone koji odbijaju te grupacije![]()
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Ariston i Valamaranimals wrote: 08 Aug 2021, 19:06Da ima Hilton..CikCikCikPogodi wrote: 08 Aug 2021, 19:05
Imaju Hilton, tacno izvan Starog Grada. Rixos, Sheraton, ali to je sve u Dubrovniku ostalo slabo.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ma pobrko ih sa onim iz TrebinjaFuddo wrote: 08 Aug 2021, 19:06A jesi dao primjer bokte,dadojović wrote: 08 Aug 2021, 19:03
Ima.
Cuj dodje Amerikanac i hoce da rusi zidovi,
Takva budalastina more naumpast samo nekom lokalnom Kerumu i slicnima.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
Re: Odmor u Hrvatskoj
Očajni Hercegovac poručio u samrtnom ropcu
Godinama ljetujem na Makarskoj rivijeri i nikada da sada nisam imao problema. Kao i prošlih godina u maju sam nazvao babu kod koje odsjedam i pitao za apartman početkom augusta. Rekla je da je slobodan i da košta 30 eura na noć. Na moje pitanje da uplatim unaprijed avans rekla je da one ne zna u te račune i internet, ta da ću platiti kada dođem. Tri dana prije odmora zove me neka ženska osoba koja kaže da joj je unuka i da joj je žao, jer ne mogu nas primiti, jer je baba obećala već rezerviran apartman. Nažalost nisam mogao ništa nego prihvatiti to jer ta ženska kaže da nemam nikakvih dokaza ni uplate", priča ogorčeni Hercegovac.
"Na kraju sam doznao da su ti apartmani izdani Poljacima za 70 eura, a mi smo jednostavno izbačeni s popisa. Bili smo pošteni i rezervirali prije tri mjeseca kada su prognoze bile crne i kada su nas stožeraši svakodnevno strašili brojkama, a sada kada je to drugačije jednostavno smo prevareni. Žalosno je da su sada apetiti vlasnicima apartmana toliko porasli da ono njihovo bolje išta nego ništa od prije tri mjeseca preraslo u pohlepu i prevaru. Babu nisam prijavio jer sam siguran da joj je ta kćerka ili unuka nasolila pamet i da je to učinila bez njenog znanja. Žalosno je čime se služe, ali ovo mi je škola", govori sagovornik portala Hercegovina.in.
Godinama ljetujem na Makarskoj rivijeri i nikada da sada nisam imao problema. Kao i prošlih godina u maju sam nazvao babu kod koje odsjedam i pitao za apartman početkom augusta. Rekla je da je slobodan i da košta 30 eura na noć. Na moje pitanje da uplatim unaprijed avans rekla je da one ne zna u te račune i internet, ta da ću platiti kada dođem. Tri dana prije odmora zove me neka ženska osoba koja kaže da joj je unuka i da joj je žao, jer ne mogu nas primiti, jer je baba obećala već rezerviran apartman. Nažalost nisam mogao ništa nego prihvatiti to jer ta ženska kaže da nemam nikakvih dokaza ni uplate", priča ogorčeni Hercegovac.
"Na kraju sam doznao da su ti apartmani izdani Poljacima za 70 eura, a mi smo jednostavno izbačeni s popisa. Bili smo pošteni i rezervirali prije tri mjeseca kada su prognoze bile crne i kada su nas stožeraši svakodnevno strašili brojkama, a sada kada je to drugačije jednostavno smo prevareni. Žalosno je da su sada apetiti vlasnicima apartmana toliko porasli da ono njihovo bolje išta nego ništa od prije tri mjeseca preraslo u pohlepu i prevaru. Babu nisam prijavio jer sam siguran da joj je ta kćerka ili unuka nasolila pamet i da je to učinila bez njenog znanja. Žalosno je čime se služe, ali ovo mi je škola", govori sagovornik portala Hercegovina.in.
- Matan
- Sila nečista

Pa sta hoce, za 30 eura da se brcka na moru..
potraznja diktira trziste, nema tu samilosti..
ako nemas para kupaj se u lavoru..
sad se svi zale, ne more se na more..
jebalo vas more..
zaradi pa se brckaj..
potraznja diktira trziste, nema tu samilosti..
ako nemas para kupaj se u lavoru..
sad se svi zale, ne more se na more..
jebalo vas more..
zaradi pa se brckaj..
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Ja ne kontam tu opsjednutost morem..
Mislim razumijem da ljudi vole more ali da štede godinu toliko para i odeš i nerviraš se gužve..nosi ovo nosi ono, sam put i onda dodješ tamo pa ti apartmani zezaj se s tim..
Ne znam nisam nikad voljela more, volim ga gledat iz kuće ali ne volim bit u njemu
Radije ti ljudi koji toliko štede mogu sebi uplatiti negdje zimski odmor, eventualno ljeti neku vikendicu blizu jezera nekog , priroda..uglavnom i nervira me to što svi pitaju a hos ovo ljeto na more, a sto neces..bla bla bla
Postalo je cini mi se obavezno da se ima para za to more i da je to mjerilo jesi imao odmor ili nisi. A mnogi nisu u mogućnosti , mnogi ne vole..
Mislim razumijem da ljudi vole more ali da štede godinu toliko para i odeš i nerviraš se gužve..nosi ovo nosi ono, sam put i onda dodješ tamo pa ti apartmani zezaj se s tim..
Ne znam nisam nikad voljela more, volim ga gledat iz kuće ali ne volim bit u njemu
Radije ti ljudi koji toliko štede mogu sebi uplatiti negdje zimski odmor, eventualno ljeti neku vikendicu blizu jezera nekog , priroda..uglavnom i nervira me to što svi pitaju a hos ovo ljeto na more, a sto neces..bla bla bla
Postalo je cini mi se obavezno da se ima para za to more i da je to mjerilo jesi imao odmor ili nisi. A mnogi nisu u mogućnosti , mnogi ne vole..
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54914 times
- Been thanked: 9781 times
Ode tri dana i ondar cjelu godinu prica kako je bilo dobro, zene pogotovolilith1 wrote: 08 Aug 2021, 20:36 Ja ne kontam tu opsjednutost morem..
Ne znam nisam nikad voljela more, volim ga gledat iz kuće ali ne volim bit u njemu![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
More je navika i ide onaj ko je naučio pa bilo kako .Iznađe se način.
Ostalo je cutanje.