Dabome, momciluke

Moderator: VIP
pa kaste vi to ustalililith1 wrote: 10 Aug 2021, 10:39 Eh vala eno ručak samo što nije gotov
Sve porađeno
Joś samo da ručkamoo![]()
Rano
u mene jucer bilo čiken n ricelilith1 wrote: 10 Aug 2021, 10:49 Rano![]()
Boga mi riža i piletina![]()
Eno samo sto nije pa mozda i bude tamo na temi
Ja ti vala mogu pojest ćevape ujutru kad sam gladna..nemam to kao et jaja za doručak.
Sve![]()
Haha svima nam se to desispacebound wrote: 10 Aug 2021, 10:52 Isla do prevodioca i zaboravila torbu, sjela u auto, da krenem, kad ide on, kaze - A hoces torbu ponijet
Tako tipicna ja![]()
Mogu i grah bez problemabagra wrote: 10 Aug 2021, 10:54u mene jucer bilo čiken n ricelilith1 wrote: 10 Aug 2021, 10:49 Rano![]()
Boga mi riža i piletina![]()
Eno samo sto nije pa mozda i bude tamo na temi
Ja ti vala mogu pojest ćevape ujutru kad sam gladna..nemam to kao et jaja za doručak.
Sve![]()
ti pomjesala svegarant ti
je omiljeni dorucak serpa graha![]()
kad sam prva smjena, kao danas,
ustanem oko pola 7 jedem il iza pola
10 il cak u 11, zavisno od pauze. bil ti
mogla izdrzat ? al da mi vidis linije zato![]()
![]()
Ne desi se svima, samo nama sto bi i glavu izgubili da nije dobro pricvrscenalilith1 wrote: 10 Aug 2021, 10:55Haha svima nam se to desispacebound wrote: 10 Aug 2021, 10:52 Isla do prevodioca i zaboravila torbu, sjela u auto, da krenem, kad ide on, kaze - A hoces torbu ponijet
Tako tipicna ja![]()
![]()
Ja sam nedavno u trznom bila i kupila sam sad ja nesto sto je prebitno..
I otisla sam ja da kupim parfem onom svom hairliji..haj spustim kesu ispod dok ne platim i to
Dosla na drugi kraj centra..kupujem jos nesto kad vidim nema mi kese..
Aaa boze ama imala sam kesu..oj trci vam tam..
Kad ostala tamo al su zene sacuvale![]()
Oj koje olakšanje ali i panika![]()
Kad me zaustavi policija, inspekcija,na salteru u opcini ,domu zdravlja ....
bizi ja mislio ti srcelomacironman wrote: 10 Aug 2021, 11:13 Kad me zaustavi policija, inspekcija,na salteru u opcini ,domu zdravlja ....
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests