Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa kako ce znat koji/e sire i dokazati ako ne pogledaju, a ocito je da se ljudi u nekim radikalizuju...
Cek jel ti duhovni saputnik talibana spominjes neku diskriminaciju seriously ?
Seriously, vise je izginilu nevinih ljudi u maliju zbog jednog nalada dronom nego zadnjih deset godina u francuskoj zbog terorizma, no to se ne pika jelte, seriously licemjerno.
Pa eto da su ubaciki nadzor kod katolika ne bi svestenik nastrado, no ti kajes da mogu pricekati jos kojeg da prikolju.
Nebih zalazio u te dronovske price koje se prosipaju od strane radikalaca kao opravdanje za "izrasetali novinare nakon sto ih je francuska primila , dala im papire, socijalu itd," = "jest al dronovi u maaaaliju"
Taj drugi dio posta je tolika besmislica i sudar sa bilo kakvom racionalnom misli - koju si izvalio jer ne znas sta konretno napisati al nema veze da izvalim.
Seriously, vise je izginilu nevinih ljudi u maliju zbog jednog nalada dronom nego zadnjih deset godina u francuskoj zbog terorizma, no to se ne pika jelte, seriously licemjerno.
Pa eto da su ubaciki nadzor kod katolika ne bi svestenik nastrado, no ti kajes da mogu pricekati jos kojeg da prikolju.
Nebih zalazio u te dronovske price koje se prosipaju od strane radikalaca kao opravdanje za "izrasetali novinare nakon sto ih je francuska primila , dala im papire, socijalu itd," = "jest al dronovi u maaaaliju"
Taj drugi dio posta je tolika besmislica i sudar sa bilo kakvom racionalnom misli - koju si izvalio jer ne znas sta konretno napisati al nema veze da izvalim.
Ne bih ukazio u sekukaristicke fundamentalisticke price koje dolaze od strane propagandnih centara koji sluze za dehumanizaciju i maltretiranje nevinih gradjana, mogu i ja ko i ti.
Drugi dio je besmislica zato sto nisi objektivan i konzistentan u arsinima pa projektujes.
Macronove Šebihe. Nisu ni oznaceni
Inace su ovi iz BAC Marseill (Brigade anti-criminalité) jedna od najozloglasenijih jedinica.
Mislim da je u toku sudski proces za 18 bivsih i nesto sadasnjih optuzenih za otimanje droge i novca dilerima. Snimljen je i film
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 09 Aug 2021, 22:56
Macronove Šebihe. Nisu ni oznaceni
Inace su ovi iz BAC Marseill (Brigade anti-criminalité) jedna od najozloglasenijih jedinica.
Mislim da je u toku sudski proces za 18 bivsih i nesto sadasnjih optuzenih za otimanje droge i novca dilerima. Snimljen je i film
Sigurno nije ostavljen zato sto je katolik na sta se ovdje cilja. Neprotjerivanje kriminalaca je veliki problem i jedna od stvari koju je Makron bio obecao rjesiti ali eto vidimo kako mu ide.
Pa ovaj lik sto je ubio svecenika u fr je nelegalno od 2011
Neki dan je ovako Alzirac koji je isto tako osudjen pa izbebuha pusten sacekao bivsu zenu, pucao joj u noge da ne noze bjezati i onda je na ocigled pune ulice polio benzinom i zapalio.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
hotio sam reci jeli normalno da spengaju lika 4 metra i protjeraju iz zemlje ekspresno sto cifutu nije htio hranu dostaviti, a ovog sto je zapalio crkvu terapiju platise. nema smisla nikako.
insomnia wrote: 10 Aug 2021, 10:54
Sigurno nije ostavljen zato sto je katolik na sta se ovdje cilja. Neprotjerivanje kriminalaca je veliki problem i jedna od stvari koju je Makron bio obecao rjesiti ali eto vidimo kako mu ide.
Neki dan je ovako Alzirac koji je isto tako osudjen pa izbebuha pusten sacekao bivsu zenu, pucao joj u noge da ne noze bjezati i onda je na ocigled pune ulice polio benzinom i zapalio.
insomnia wrote: 10 Aug 2021, 10:54
Jel to i u Francuskoj ko u Britaniju imaju one grupe sto lobiranju da se kriminalci ne vraćaju u Mamu Afriku.