Jesi ti to nešto odgovorila o mjesanim mladencima ??
Mjesoviti brak?
Moderator: spacebound
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2907 times
- Been thanked: 2432 times
- Status: Offline
Re: Mjesoviti brak?
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Jašta sam, žao mi je gledati roditelje kako se tješe i pričaju da im ono ko svejedno .
Ostalo je cutanje.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23240 times
- Been thanked: 21265 times
Samo što je Nazifova opservacija poprilično klimava, a o tome da Tuzlaci i slični broje krvna zrnca u isticanju multikulturalnosti je smiješno. Ono što je prisutno u Tuzli najbliže je opisano egalitarizmom u mnogim segmentima. Tom brojanju tu nema mjesta i to je odlika antiegalitarističkih sistema i politika po kojima ljudi jedne države ili sistema ne mogu biti jednaki.The 51st State wrote: 10 Aug 2021, 13:48znam i gorih, no tema je otisla u pravcu tuzle.MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 13:47
Imaš takvih i u Sarajevu druže moj i to ne malo.
De sad tog idiota povežite na krupnom planu sa ostalim Tuzlacima, pa pokažite forumu kakvi smo
Samo još fali 'cuz da spomene Mitra da se sve zaokruži
nisam lud da to povezujem, samo sam se ilustrativno nakacio na nazifovu opservaciju
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3883 times
Pa mučim se. Mučim se jer ste kao ona žena što je jednom nazvala kada je bila tema mješoviti brakovi i što je najmanje 10 puta ponovila kako joj je kćerka u mješovitom braku i sva sretna samo to naglašavala "Moja je kćerka u tom braku i ja sam ponosna na to".Calla wrote: 10 Aug 2021, 13:39Neka se sad muce dok smo mi tu.MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 13:31 Još jedan kojem su Tuzlaci trn u oku
E jest lijepo što sam rođen u istoj![]()
![]()
Znači ništa našla finog čovjeka, pazi je, vole se, nego joj je važno samo ime.
Ne razlikujete se ništa od onih koji samo govore "Jedino je važno da je naš"
Ne tretirate te osobe kao ljudska bića već kao podatke i ponižavate ih.
Pogledajte na zapadu kako izgleda zdrava multikulturalnost.
Što je najgore takvim ljudima, Nebošnjacima, gadite multikulturalnost a sa druge strane svakog Bošnjaka koji drži do identiteta zovete nacionalistom i tako zayebavate obe strane.
Najstrašnije u svemu je da bi onog koji drži do zdrave multikulturalnosti bi to zabrinulo a vama je to svejedno i smijete se jer vaša multikulturalnost se samo sastoji od inata a ne što vam je iskreno stalo do suživota.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Klimava ili ne ima odredjeno uporiste u realnosti kroz konkretne primjere. Mooze bit da je to posljedica te zaostavtine egalitarizma na komunisticki nacin.MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 14:36Samo što je Nazifova opservacija poprilično klimava, a o tome da Tuzlaci i slični broje krvna zrnca u isticanju multikulturalnosti je smiješno. Ono što je prisutno u Tuzli najbliže je opisano egalitarizmom u mnogim segmentima. Tom brojanju tu nema mjesta i to je odlika antiegalitarističkih sistema i politika po kojima ljudi jedne države ili sistema ne mogu biti jednaki.The 51st State wrote: 10 Aug 2021, 13:48
znam i gorih, no tema je otisla u pravcu tuzle.
nisam lud da to povezujem, samo sam se ilustrativno nakacio na nazifovu opservaciju
Za mene nije to neka vrlina, naprotiv. Koncept jednakosti je fejk, covjek covjeku nikad nije jednak tj. Jednak je onoliko koliko ti drugi propisu da si jednak, komunisticki propis u tom smislu je poguban, kao u materijalistickom smislu i moze doneklte ta fama funkcionisati ali za socijalno tkivo je apokaliptican.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Sta je mjesani brak - jel to jedna vjera druga vjera ili jedna nacionalnost druga nacionalnost 
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
pečurka izvrces bezveze
znaci ti drugi ne mogu bit dobri ljudi
samo mogu bit anam oni
drugaciji
za naseg cojka to nije potrebno naglasit
al za njih eto jest
samo mogu bit anam oni
al za njih eto jest
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Naravno da brojite krvna zrnca jer kako bi inače mogli naglašavati kako ste ponosni što živite u sredini gdje Senad i Zoran igraju košarku?MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 14:36Samo što je Nazifova opservacija poprilično klimava, a o tome da Tuzlaci i slični broje krvna zrnca u isticanju multikulturalnosti je smiješno. Ono što je prisutno u Tuzli najbliže je opisano egalitarizmom u mnogim segmentima. Tom brojanju tu nema mjesta i to je odlika antiegalitarističkih sistema i politika po kojima ljudi jedne države ili sistema ne mogu biti jednaki.The 51st State wrote: 10 Aug 2021, 13:48
Dok nacionalisti broje radi dobrobiti svog naroda vi brojite isključivo krvna zrnca radi ega i da sebe prikažete plemeniitm. U onom momentu gdje vi više ne razmišljate "Nisam nacionalista pa ne zanima me ko sa kim igra košarku" već počinjete razmisljati da Senad igra sa Zoranom košarku vi upadate u tu zamku.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Calla
- Legenda foruma

Pa I psiholog uvjek kaze djeca su sasvim ok, Problem su roditelji
- Calla
- Legenda foruma

Bleso blesava de popusti malo nista nije strašno samo meni imponuju vise drugacije od standard do standarda I Haj sad pristavi nam kafu I stavljaj fildzane na stoNaseef Mushroom wrote: 10 Aug 2021, 14:42Pa mučim se. Mučim se jer ste kao ona žena što je jednom nazvala kada je bila tema mješoviti brakovi i što je najmanje 10 puta ponovila kako joj je kćerka u mješovitom braku i sva sretna samo to naglašavala "Moja je kćerka u tom braku i ja sam ponosna na to".
Što je najgore takvim ljudima, Nebošnjacima, gadite multikulturalnost a sa druge strane svakog Bošnjaka koji drži do identiteta zovete nacionalistom i tako zayebavate obe strane.
Najstrašnije u svemu je da bi onog koji drži do zdrave multikulturalnosti bi to zabrinulo a vama je to svejedno i smijete se jer vaša multikulturalnost se samo sastoji od inata a ne što vam je iskreno stalo do suživota.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Oni će prvo postati dobri ljudi u vašim očima kada te ljude budete ovakvo oslovljavalibagra wrote: 10 Aug 2021, 14:54 pečurka izvrces bezveze
samo mogu bit anam onidrugaciji
al za njih eto jest
"Sinoć sam razgovarao sa jednm simpatičnim momkom. Drago mi je da živim u sredini gdje imaju fina mjesta za izaći i gdje je omladina normalna i razgovara o svakakvim temama" a ne "Ja sam Bošnjak i razgovarao sam sinoć sa Srbinom. Drago mi je da živim u sredini gdje brojimo krvna zrnca i poredimo ko se sa kim druži da bi vodili statistiku i ponosili se".
Prvo neka naša samoprozvana multi kulti raja to raščisti sa sobom i neka se oslobodi "mi i oni" mentaliteta pa neka onda prigovara ostalima.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1697 times
- Been thanked: 3252 times
Ja ako bi bio u vezi sa drugom vjerom nacijom sigurno bi se na tome zadržalo a i moderno je biti u vezama.
Štaee hoćetel me suditi sad da sam staromodan što ne želim brak a želim vezu sa drugom nacijom vjerom
Štaee hoćetel me suditi sad da sam staromodan što ne želim brak a želim vezu sa drugom nacijom vjerom
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Calla
- Legenda foruma

De nemoj vise ziv bioNaseef Mushroom wrote: 10 Aug 2021, 14:59Naravno da brojite krvna zrnca jer kako bi inače mogli naglašavati kako ste ponosni što živite u sredini gdje Senad i Zoran igraju košarku?MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 14:36
Samo što je Nazifova opservacija poprilično klimava, a o tome da Tuzlaci i slični broje krvna zrnca u isticanju multikulturalnosti je smiješno. Ono što je prisutno u Tuzli najbliže je opisano egalitarizmom u mnogim segmentima. Tom brojanju tu nema mjesta i to je odlika antiegalitarističkih sistema i politika po kojima ljudi jedne države ili sistema ne mogu biti jednaki.
Dok nacionalisti broje radi dobrobiti svog naroda vi brojite isključivo krvna zrnca radi ega i da sebe prikažete plemeniitm. U onom momentu gdje vi više ne razmišljate "Nisam nacionalista pa ne zanima me ko sa kim igra košarku" već počinjete razmisljati da Senad igra sa Zoranom košarku vi upadate u tu zamku.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1697 times
- Been thanked: 3252 times
Samo da smanje na feminizmu i bilo bi super, ona Sasja ne moze se snositi, sreća nisam Tuzlak najebali su tuzlaci kao muškaric, tuzlakinje nisu pitome sve nešto crveno komunistički i smash patriarchy fazoniMarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 14:36Samo što je Nazifova opservacija poprilično klimava, a o tome da Tuzlaci i slični broje krvna zrnca u isticanju multikulturalnosti je smiješno. Ono što je prisutno u Tuzli najbliže je opisano egalitarizmom u mnogim segmentima. Tom brojanju tu nema mjesta i to je odlika antiegalitarističkih sistema i politika po kojima ljudi jedne države ili sistema ne mogu biti jednaki.The 51st State wrote: 10 Aug 2021, 13:48
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Je li tebi važno u tom društvu što si hvalila što se ta omladina ne drogira, ne puši, ne pije i ne hodaju sa čakijama ili ti je najvažnije što su u tom društvu 4 Hasana i 3 Dragana?Calla wrote: 10 Aug 2021, 15:05Bleso blesava de popusti malo nista nije strašno samo meni imponuju vise drugacije od standard do standarda I Haj sad pristavi nam kafu I stavljaj fildzane na stoNaseef Mushroom wrote: 10 Aug 2021, 14:42
Pa mučim se. Mučim se jer ste kao ona žena što je jednom nazvala kada je bila tema mješoviti brakovi i što je najmanje 10 puta ponovila kako joj je kćerka u mješovitom braku i sva sretna samo to naglašavala "Moja je kćerka u tom braku i ja sam ponosna na to".
Najstrašnije u svemu je da bi onog koji drži do zdrave multikulturalnosti bi to zabrinulo a vama je to svejedno i smijete se jer vaša multikulturalnost se samo sastoji od inata a ne što vam je iskreno stalo do suživota.![]()
![]()
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ostaci su prisutni, ali ne oni koji su štetni. Štetnih je sve manje i ovo ti ja kao Tuzlak govorim. Štetni ostaci su ostali još samo kod teških komunjara - uglavnom starijih generacija. U Tuzli i dalje živi duh zajedništva i među mlađom rajom i opstao je. Nama to nikad neće biti nešto negativno. Uostalom mi ne nabijamo drugima na nos multikulturalnost, već reagujemo na udare na Tuzlu i Tuzlake sa svih strana.The 51st State wrote: 10 Aug 2021, 14:53Klimava ili ne ima odredjeno uporiste u realnosti kroz konkretne primjere. Mooze bit da je to posljedica te zaostavtine egalitarizma na komunisticki nacin.MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 14:36
Samo što je Nazifova opservacija poprilično klimava, a o tome da Tuzlaci i slični broje krvna zrnca u isticanju multikulturalnosti je smiješno. Ono što je prisutno u Tuzli najbliže je opisano egalitarizmom u mnogim segmentima. Tom brojanju tu nema mjesta i to je odlika antiegalitarističkih sistema i politika po kojima ljudi jedne države ili sistema ne mogu biti jednaki.
Za mene nije to neka vrlina, naprotiv. Koncept jednakosti je fejk, covjek covjeku nikad nije jednak tj. Jednak je onoliko koliko ti drugi propisu da si jednak, komunisticki propis u tom smislu je poguban, kao u materijalistickom smislu i moze doneklte ta fama funkcionisati ali za socijalno tkivo je apokaliptican.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ma nije tačno. To su tvoji kompleksi.Naseef Mushroom wrote: 10 Aug 2021, 14:59Naravno da brojite krvna zrnca jer kako bi inače mogli naglašavati kako ste ponosni što živite u sredini gdje Senad i Zoran igraju košarku?MarlboroGold wrote: 10 Aug 2021, 14:36
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
U zdravom društvu će Osman koji nije nacionalista sa Jovanom popiti pivo da se ispričaju i nasmiju dok će u FGR sredinama oni koji sebi tepaju da nisu nacionalisti sjesti sa Jovanom da popiju pivu samo da bi se uslikao sa njim i objavio na Facebooku da pošalje "snažnu poruku" nacionalistima.Calla wrote: 10 Aug 2021, 15:18De nemoj vise ziv bioNaseef Mushroom wrote: 10 Aug 2021, 14:59
Naravno da brojite krvna zrnca jer kako bi inače mogli naglašavati kako ste ponosni što živite u sredini gdje Senad i Zoran igraju košarku?
Dok nacionalisti broje radi dobrobiti svog naroda vi brojite isključivo krvna zrnca radi ega i da sebe prikažete plemeniitm. U onom momentu gdje vi više ne razmišljate "Nisam nacionalista pa ne zanima me ko sa kim igra košarku" već počinjete razmisljati da Senad igra sa Zoranom košarku vi upadate u tu zamku.u mrijet cu od smijeha!!
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Ja bgm ne znam nikoga da ide sjesti sa nekim od "anam onih" da se slika za facebookaNaseef Mushroom wrote: 10 Aug 2021, 15:26U zdravom društvu će Osman koji nije nacionalista sa Jovanom popiti pivo da se ispričaju i nasmiju dok će u FGR sredinama oni koji sebi tepaju da nisu nacionalisti sjesti sa Jovanom da popiju pivu samo da bi se uslikao sa njim i objavio na Facebooku da pošalje "snažnu poruku" nacionalistima.
Ma sta ovo procita