Samo sto ćemo mi primiti petu dok Insomnija prvu

Moderator: Krokodil Behko
Samo sto ćemo mi primiti petu dok Insomnija prvu
Eto vidis…..Još malo pa četvrta
insomnia wrote: 11 Aug 2021, 14:03 U Njemackoj m. sestra antivakserka “vakcinisala” nekih 8500 ljudi fizioloskom otopinom umjesto vakcinom
Pa realno. Nije da nije. Bio terorizam. Jos kazu da se mahom radi o starijima i bolesnimKrokodil Behko wrote: 11 Aug 2021, 17:29insomnia wrote: 11 Aug 2021, 14:03 U Njemackoj m. sestra antivakserka “vakcinisala” nekih 8500 ljudi fizioloskom otopinom umjesto vakcinom
Oni će to tretirati, ako teroristički akt. Dobiće dvadeset godina
insomnia wrote: 11 Aug 2021, 17:30Pa realno. Nije da nije. Bio terorizam. Jos kazu da se mahom radi o starijima i bolesnimKrokodil Behko wrote: 11 Aug 2021, 17:29
Oni će to tretirati, ako teroristički akt. Dobiće dvadeset godina
Najniza u citavoj hijerarhiji i nasla izigravat svecaKrokodil Behko wrote: 11 Aug 2021, 17:34insomnia wrote: 11 Aug 2021, 17:30
Pa realno. Nije da nije. Bio terorizam. Jos kazu da se mahom radi o starijima i bolesnim
Ma ništa. Bestijalno je. Svi ti stari i bolesni su došli tražiti spas, a ona tako. Dvadeset godina - taman
Dosta raje zivi sa pokvarenim zubima, vise im onaj bol postane normala i nauce na njeg. Tako vjerujem i za dosta drugih stvari, ljudi prihvate i kae zdrav a boji se doktora ko sejtan ilmihala
ElTriconi wrote: 11 Aug 2021, 20:05Dosta raje zivi sa pokvarenim zubima, vise im onaj bol postane normala i nauce na njeg. Tako vjerujem i za dosta drugih stvari, ljudi prihvate i kae zdrav a boji se doktora ko sejtan ilmihala![]()
Cuj dje ih nadje pa prvo u covjeka vidis zube, to je najlakse vidljivo ako je hafifnoShadow wrote: 11 Aug 2021, 20:11ElTriconi wrote: 11 Aug 2021, 20:05
Dosta raje zivi sa pokvarenim zubima, vise im onaj bol postane normala i nauce na njeg. Tako vjerujem i za dosta drugih stvari, ljudi prihvate i kae zdrav a boji se doktora ko sejtan ilmihala![]()
Pa jbt dje nadje pokvarene zube
Ma nema tu mjesta. To da zivis u uvjerenju da si zdrav mislim. Tijelo ti da signal. A i ne mora.
Imas ti i podmuklih bolesti, bez ikakvih simptoma a u organizmu proces.
I hajd budi pametan.