kaze havana od nje mu se proljepso

Moderator: Krokodil Behko
Dobro da skup nisu nazvali izlazak iz ormara.Dori wrote: 11 Aug 2021, 23:57 Eno organizuju kontra skup pod nazivom “ISKORAK”![]()
Pa ovi su gori od onih antivaksera u Engleskoj. Samo da odu na pravi skup![]()
E cuj “Iskorak”. Neko ih trola opasno…Peta kolona, nema šta drugo biti![]()
“Kljuc u bravu!”dadojović wrote: 12 Aug 2021, 00:08Dobro da skup nisu nazvali izlazak iz ormara.Dori wrote: 11 Aug 2021, 23:57 Eno organizuju kontra skup pod nazivom “ISKORAK”![]()
Sigurno taj naziv postoji prije kao.i preporod.Dori wrote: 11 Aug 2021, 23:57 Eno organizuju kontra skup pod nazivom “ISKORAK”![]()
Kaze doktorica da se puno stresiram u zadnje vrijeme imam nekakve afte bio kod zubara kaze dobri zubi
Pa Mute….Još goreMutevelija wrote: 12 Aug 2021, 00:55Sigurno taj naziv postoji prije kao.i preporod.Dori wrote: 11 Aug 2021, 23:57 Eno organizuju kontra skup pod nazivom “ISKORAK”![]()
Kakve veze ima islamski casopis preporod.sa pederima svasta mozes tumaciti kako hoces ako gledas perverzno i devijantno.
Ime Mute, ime….Malo značenje, malo prokontaju prije nego sto daju naziv nečemu.Mutevelija wrote: 12 Aug 2021, 09:16Kakve veze ima islamski casopis preporod.sa pederima svasta mozes tumaciti kako hoces ako gledas perverzno i devijantno.
Čim me smaraju u mnom glavnom gradu koji me ralno asocira na ćevape i baščaršiju ne puštaju oni druge da žive-Dori wrote: 12 Aug 2021, 09:29Ime Mute, ime….Malo značenje, malo prokontaju prije nego sto daju naziv nečemu.Mutevelija wrote: 12 Aug 2021, 09:16
Kakve veze ima islamski casopis preporod.sa pederima svasta mozes tumaciti kako hoces ako gledas perverzno i devijantno.
Nego….Da se ne ponavljam….Za mene je PRIDE borba za jednakost i toleranciju. Od čega smo mi daleko sudeći po raznim komentarima na raznim društvenim mrežama i forumima.
Jednakost npr. kako mene moj muž može uhvatiti ta ruku na ulici, naslijediti poslije smrti, doći mi na intezivnu gdje može “samo familija” i još milion primjera.
Sad za vikend bila u Stockholmu. Sve je u znaku duginih boja, jer je ovo PRIDE sedmica. Zastave svuda. Kafićima, restoranima, brodovima, javnim ustanovama….IKEA kad kupuješ on line ima onu korpu u duginim bojama. Na PRIDE-u isto tako bude jako puno hetero parova i familija u znak podrške svojim prijateljima. I vjeruj da je meni bilo drago to vidjeti. Bolje sam se ja osjećala tamo.
Mute živi i pusti druge da žive. Kad već toliko potežeš vjeru onda ne dopusti sebi da sudiš bilo kome. Nije to tvoje pravo. Bices i sretniji i zdraviji kad prestaneš da mrziš i počneš da volis. Mržnja nikada ništa dobro nije donijela.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests