i posto su samo manje zarazni a ne i nezarazni, oni mogu komotno da se gomilaju po restoranima, kinima, bazenima.....
Logicno.
Moderator: Krokodil Behko

i posto su samo manje zarazni a ne i nezarazni, oni mogu komotno da se gomilaju po restoranima, kinima, bazenima.....

insomnia wrote: 12 Aug 2021, 23:21 Opet nisu. Fauci bukvalno kaze da nose i sire istu kolicinu virusa kao i nevakcinisani

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Stvarno.

Prkos je cudo, pa I kad sam sebi pucas u koljeno,insomnia wrote: 12 Aug 2021, 22:41 Fauci je neki dan potvrdio da vakcinisani nose istu kolicinu virusa kao i nevakcinisani

32 klasike za jedan kolac.

Logicno. , tek od tog trenutka kada se samo vakcinisani izmedu sebe budu druzili mozes uvidjeti kolika je stvarna stopa smrti posle vakcine. Čisti dokaz da vakcina djeluje onako kako I treba djelovati zastititi osobu od smrti. A ti nevakcinisani, I trebaju I dalje ostati kod kuce kao I svi ostali sto su radili prije vakcine. Data ti je mogucnost vakcinisanja ti kazes necu, valjda ta osoba treba I sama da ukapira zasto se u konacnici odlucila.Budi dostojan svoje odluke.

Mozda bi mu isto bilo i bez vakcine.Dori wrote: 12 Aug 2021, 20:27Moj dragi dobio danas pozitivan test….Ali samo smrca. Ništa. Testirao se reda radi, kontali da nije kakva alergija.MunDzi wrote: 12 Aug 2021, 20:16 Inace, zaebanciju na stranu.
Primjetila sam da u zadnjih 10tak dana non stop na TVu prikazuju slucajeve gdje je neko ko je kao prethodno odbio vakcinaciju zarazio se i umro. Pa onda ide interviju sa bliskom osobom koja objasni gledaocima kako se to ne bi desilo da je osoba bila vakcinisana.
Da nije primio vakcine, ne želim ni pomisliti šta bi sve moglo biti. Blizak prijatelj nam je na proljeće bio na intenzivnoj. Jedva se izvukao.
Ovaj se danas smije…Fol mora malo “prileći”.
Ništa mu, osim tog nosa.
EDIT: Ja sam isto dobila ove vakcine….Da kucnem u drvo, ništa mi…Niti ostaloj familiji s kojom smo bili.
Možda ko zna….A možda i ne bi. Nekako ne bi da razmišljam o tome. Ovako sam samo sretna da je sve tako prošlo kako je sad.spacebound wrote: 13 Aug 2021, 08:47Mozda bi mu isto bilo i bez vakcine.Dori wrote: 12 Aug 2021, 20:27
Moj dragi dobio danas pozitivan test….Ali samo smrca. Ništa. Testirao se reda radi, kontali da nije kakva alergija.
Da nije primio vakcine, ne želim ni pomisliti šta bi sve moglo biti. Blizak prijatelj nam je na proljeće bio na intenzivnoj. Jedva se izvukao.
Ovaj se danas smije…Fol mora malo “prileći”.
Ništa mu, osim tog nosa.
EDIT: Ja sam isto dobila ove vakcine….Da kucnem u drvo, ništa mi…Niti ostaloj familiji s kojom smo bili.
Pa ja sam se zarazila prije i samo me grlo boluckalo, stalno mi se zedjalo i izgubila culo mirisa. Nista vise.
A 80% zarazenih nikakve simptome nema.

Ovo si bubnula nadam se samo zato jer je petak 13.Calla wrote: 13 Aug 2021, 08:38Logicno. , tek od tog trenutka kada se samo vakcinisani izmedu sebe budu druzili mozes uvidjeti kolika je stvarna stopa smrti posle vakcine. Čisti dokaz da vakcina djeluje onako kako I treba djelovati zastititi osobu od smrti. A ti nevakcinisani, I trebaju I dalje ostati kod kuce kao I svi ostali sto su radili prije vakcine. Data ti je mogucnost vakcinisanja ti kazes necu, valjda ta osoba treba I sama da ukapira zasto se u konacnici odlucila.Budi dostojan svoje odluke.MunDzi wrote: 12 Aug 2021, 23:24
i posto su samo manje zarazni a ne i nezarazni, oni mogu komotno da se gomilaju po restoranima, kinima, bazenima.....![]()
Logicno.![]()

Vise ce ih na toj plazi dobit rak koze od sunca veg umrjet od korone
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest