Šta vas je danas nasmijalo?
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19384 times
- Status: Offline
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19384 times
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
Gostujući u emisiji “Amidži šou”, Soraja Vučelić je otkrila tajnu svojih bujnih grudi. Starleta tvrdi da za njeno poprsje nije odgovoran estetski hirurg, već – knjiga.
- Da bih imala ovako bujne grudi morala sam da pročitam više od 600 knjiga – izjavila je Soraja.
Starleta je dodala da je trenutno usredsređena na studije psihologije i da još ne planira da se udaje.
Gledateljke šoua Ognjena Amidžića zahvaljujući Soraji naučile su važnu lekciju – ako želite veće grudi, uzmite knjigu u šake.

- Da bih imala ovako bujne grudi morala sam da pročitam više od 600 knjiga – izjavila je Soraja.
Starleta je dodala da je trenutno usredsređena na studije psihologije i da još ne planira da se udaje.
Gledateljke šoua Ognjena Amidžića zahvaljujući Soraji naučile su važnu lekciju – ako želite veće grudi, uzmite knjigu u šake.

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Beba <3 wrote:Gostujući u emisiji “Amidži šou”, Soraja Vučelić je otkrila tajnu svojih bujnih grudi. Starleta tvrdi da za njeno poprsje nije odgovoran estetski hirurg, već – knjiga.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
jutros na zeljeznickoj stanici ti mali andjeli (predskolska djeca). bilo ih je jednu petnaestak. stojali su poredani u dva reda kao pacici i onako simpaticno pricali. obrazcici su im bili jako crveni od hladnoce, neki su i balili
divio sam im se kako su strpljivo, mirno i radosno cekali voz. niko se od njih nije zalio na hladnocu ili bilo sta drugo. uciteljice, njih dvije, su ih brizno cuvale. u vozu mi je jedna scena bila ekstra. naime, sjede malac na sjedisete i nakon mozda pola minute mu se pridruzi drugarica sjedajuci na mjesto preko puta njega. zovnula ga je dva, tri puta. on nista. frajer. zagledao se nesto kroz prozor. zatim ga je ona pocela nogama udarati da privuce njegovu paznju, on opet nista.
da bi se jadna na kraju pokupila i otisla.
jako su mi dan uljepsali.
divio sam im se kako su strpljivo, mirno i radosno cekali voz. niko se od njih nije zalio na hladnocu ili bilo sta drugo. uciteljice, njih dvije, su ih brizno cuvale. u vozu mi je jedna scena bila ekstra. naime, sjede malac na sjedisete i nakon mozda pola minute mu se pridruzi drugarica sjedajuci na mjesto preko puta njega. zovnula ga je dva, tri puta. on nista. frajer. zagledao se nesto kroz prozor. zatim ga je ona pocela nogama udarati da privuce njegovu paznju, on opet nista.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
eeee, mushmula bi njemu nashminkala cjevaniceDžigera wrote: on nista. frajer. zagledao se nesto kroz prozor. zatim ga je ona pocela nogama udarati da privuce njegovu paznju, on opet nista.da bi se jadna na kraju pokupila i otisla.
![]()
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
folirao si se, dzigi, FOLIRAO

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
[ytube][/ytube]
koja je to legenda!
"znaci, onaj Ramzes (faraon) je vas." - ma da, bolan. on se ustvari ne zove Ramzes, nego Ramiz.
koja je to legenda!
"znaci, onaj Ramzes (faraon) je vas." - ma da, bolan. on se ustvari ne zove Ramzes, nego Ramiz.
- Zagorka

...pita ovaj moj o čemu razmišljaš......rekoh :"o jednoj temi sa foruma.....napisala sam a i mislim da su dame i dzentlmeni vrsta koja izumire"......on savršeno mirno pije sok i doda:"sa nama" 
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Ovo me nasmijalo
Žena silovala pitbula pred policijom!
U izvještaju koji je dostavljen medijima kaže se da je djevojka bila drogirana, i da je službenike pozdravila sa "zdravo" i nastavila da dodiruje psa na nedoličan način.
Lasvegaska policija izašla je na teren kako bi istražila anonimnu dojavu susjeda koji su se žalili da njihova komšinica nasred travnjaka u dvorištu, usred bijela dana, vodi ljubav sa svojim pitbulom.
Na licu mjesta, pripadnici snaga reda zatekli su Karu Vanderejk, golu na zemlji, usred zoofilnog akta sa svojim psom.
U izvještaju koji je dostavljen medijima kaže se da je djevojka bila drogirana, i da je službenike pozdravila sa “zdravo” i nastavila da dodiruje psa na nedoličan način.
Nakon privođenja nije znala da kaže kako se zove, koji je datum, kako se zove predsjednik Amerike. Rekla je, ipak, da je bipolarna i da je popila lijekove koje je dobila na recept u apoteci.
Služba za zaštitu životinja je pozvana da odvede psa, a Vanderejkova je uhapšena zbog narušavanja javnog morala.
Izvor: Trojka
Žena silovala pitbula pred policijom!
U izvještaju koji je dostavljen medijima kaže se da je djevojka bila drogirana, i da je službenike pozdravila sa "zdravo" i nastavila da dodiruje psa na nedoličan način.
Lasvegaska policija izašla je na teren kako bi istražila anonimnu dojavu susjeda koji su se žalili da njihova komšinica nasred travnjaka u dvorištu, usred bijela dana, vodi ljubav sa svojim pitbulom.
Na licu mjesta, pripadnici snaga reda zatekli su Karu Vanderejk, golu na zemlji, usred zoofilnog akta sa svojim psom.
U izvještaju koji je dostavljen medijima kaže se da je djevojka bila drogirana, i da je službenike pozdravila sa “zdravo” i nastavila da dodiruje psa na nedoličan način.
Nakon privođenja nije znala da kaže kako se zove, koji je datum, kako se zove predsjednik Amerike. Rekla je, ipak, da je bipolarna i da je popila lijekove koje je dobila na recept u apoteci.
Služba za zaštitu životinja je pozvana da odvede psa, a Vanderejkova je uhapšena zbog narušavanja javnog morala.
Izvor: Trojka
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
Dobar jeZagorka wrote:...pita ovaj moj o čemu razmišljaš......rekoh :"o jednoj temi sa foruma.....napisala sam a i mislim da su dame i dzentlmeni vrsta koja izumire"......on savršeno mirno pije sok i doda:"sa nama"
izgubljena VISA kartica,,nije mi to nimalo smijesno nego zamisljam nalazaca kad vidi saldo 
- Zagorka

Johny wrote:izgubljena VISA kartica,,nije mi to nimalo smijesno nego zamisljam nalazaca kad vidi saldo