Dajte malo te toplote ovamo…Ovdje već skoro jesen. Svaki dan kiša, 18 stepeni

Moderator: VIP
Dajte malo te toplote ovamo…Ovdje već skoro jesen. Svaki dan kiša, 18 stepeni
Rado, da se ikako može.
Vidjela sam kad sam bila…Suša prava. Sva trava žuta…Chloe wrote: 14 Aug 2021, 09:15Rado, da se ikako može.Dori wrote: 14 Aug 2021, 09:10
Dajte malo te toplote ovamo…Ovdje već skoro jesen. Svaki dan kiša, 18 stepeni![]()
Meni je ovo vrijeme dosadilo. Ovo nije ljeto, ono normalno, da insan funkcioniše normalno.
Jutros sam sa balkona svoje cvijeće poskidala i bacila.
Nemam snage više se boriti za njega.
Kad sam vidjela kako jadno i pusto balkoni izgledaju onda mi je bilo krivo što sam odustala..![]()
Kakvi smo, dobro nam je...![]()
E da, kad bi mogli...Dori wrote: 14 Aug 2021, 09:29Vidjela sam kad sam bila…Suša prava. Sva trava žuta…Chloe wrote: 14 Aug 2021, 09:15
Rado, da se ikako može.
Meni je ovo vrijeme dosadilo. Ovo nije ljeto, ono normalno, da insan funkcioniše normalno.
Jutros sam sa balkona svoje cvijeće poskidala i bacila.
Nemam snage više se boriti za njega.
Kad sam vidjela kako jadno i pusto balkoni izgledaju onda mi je bilo krivo što sam odustala..![]()
Kakvi smo, dobro nam je...![]()
Da je kako malo podijeliti….Vaših 10-15 stepeni ovamo i taman svima![]()
18-22 ,Space u koji Sibir to idesspacebound wrote: 14 Aug 2021, 09:56 Ne znam vise ko mi glavu nosi. Jucer rezervisala putovanje ali zaboravila koji sam datum rekla, sad moram zvat ponovo da ih pitam![]()
![]()
I tamo temperature od 18 - 22, ko ce to sad izdurat poslije ove ljepote![]()
Njemackaironman wrote: 14 Aug 2021, 10:0818-22 ,Space u koji Sibir to idesspacebound wrote: 14 Aug 2021, 09:56 Ne znam vise ko mi glavu nosi. Jucer rezervisala putovanje ali zaboravila koji sam datum rekla, sad moram zvat ponovo da ih pitam![]()
![]()
I tamo temperature od 18 - 22, ko ce to sad izdurat poslije ove ljepote![]()
![]()
Sto dalje u buducnostSkin wrote: 14 Aug 2021, 10:43 voljela bih da sam se rodila za jedno 100 godina.
tehnologija, a nema rata ni korone. bas smo se rodili u nevakat, tolike godine zivota sjebane.
kad bi vi da se rodite?
spacebound wrote: 14 Aug 2021, 10:45Sto dalje u buducnostSkin wrote: 14 Aug 2021, 10:43 voljela bih da sam se rodila za jedno 100 godina.
tehnologija, a nema rata ni korone. bas smo se rodili u nevakat, tolike godine zivota sjebane.
kad bi vi da se rodite?
Behko bi volio da je rodjen u vrijeme divljeg zapada. Znam. Ne pitaj.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 45 guests