Lejla Huremović uopšte nema mjesta u ovoj diskusiji jer homoseksualnost nije kazneno djelo u BiH. Nemaju sva prava u BiH ali nije kazneno djelo tako da niko ne tvrdi šta ti pokušavaš imputirati da je neko rekao da su Lejla i Sanjin isto, namjerno ignorišeš da sam namjerno naglasio Rusiju, Mađarsku i Saudijsku Arabiju a ne BiH ili zemaljsku kuglu uopšte.Dori wrote: 15 Aug 2021, 13:42E bas ti hvalaTaare wrote: 15 Aug 2021, 13:27
Nikad u životu
Ti si meni seksi badi i zato nikad neću napisat ozbiljan post usmjeren protiv tvog mišljenja, naprotiv
Ako kažeš da podržavamo pedere, će da podržavamo pedere![]()
![]()
Jbg, po ovoj dvojici (možda je čak ista osoba iza oba nick-a) ispadose Sanjin Sefic i Lejla Huremovic isti.
Šta ja dalje da pricam![]()
Ali u državama gdje je alkohol ilegalan ti ako popiješ pivo je kazneno djelo i ideš u zatvor isto kao i ubica djece i tu ne pomaže "Niti sam koga ubila sa pivom a u drugim državama mnogo puta je sve veselo i bezazleno kada se popije" jer to ne važi za tu državu.
Tako da ako je homoseksualnost ilegalna u Mađarskoj ti nemaš šta podržavati tu ilegalnu radnju u toj državi jer su ti te osobe simpatične, time se ne razlikuješ od ovih što podržavaju puštanje ovoga na slobodu jer im je simpatičan ili sladak bez obzira što je počinio kazneno djelo.