Sve se dobre forumasice udale.Zagorka wrote:sad će ti se pp prepuniti ponudama za brak

Moderator: VIP
Jonas wrote:Sve se dobre forumasice udale.Zagorka wrote:sad će ti se pp prepuniti ponudama za brak
...interesantno....samo nista ne kuzim...ne..sann wrote:Ne želim muškarca koji je svačiji a najmanje svoj..ima li ijedan da je svoj i da je samo moj? Da li postoji uopće takav?
....zanimljivo...![]()
evo ga pa ja .......Nisam svačiji a nisam ni sav svoj mogu li proćisann wrote:Ne želim muškarca koji je svačiji a najmanje svoj..ima li ijedan da je svoj i da je samo moj? Da li postoji uopće takav?
....zanimljivo...![]()
prvo to ti nije jaran,drugo to je porez za siromašne a treće znaš kako možeš lahko dobiti tj .zaraditi stoju....krampu ili lopatu u rukeTigris wrote:dala sam 5 km jaranu da mi uplati na kladionicusve zamisljam koliko bi mogla dobiti.....joj zamisli stoju........
no jos nista nije javio........vjerovatno sam pala
Neka maloMaja wrote:Jugovina
Neka,ovdje hoće mrtvih glava da bude jer nemaju vise gdje snijeg bacatiMaja wrote:Jugovina
sta si kupio/dobio pa obatalio, ha?Konsultant wrote:piiiiiiiiiiiip ti kinu i piiiiiiiiiiiip kineske proizvode i onog ko ih izmisli i onog ko ih meni donese. piiiiiiiiiiiip ti kinesku ekonomiju i njihov fusheraj.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests