Upravo tako.
Stovatelji serijata,ali sve dok ga nema u vlastitoj zemlji i dok mogu zivjeti zivotom koji nije po serijatu.
A kad bi serijat na vrata, prvi bi krenuli u bjezaniju.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Upravo tako.
Bit ce na Happy TVu odličan intervju, ovako ce nekako ici, muslimani iz BiH deset godina ispod nosa Amerikanac financiraju talibane od donacija i kredita iz EU i AmerikeFuddo wrote: 16 Aug 2021, 14:46 Joj ekipe tamo, mufid, salik, nadzornik aka seselj,
Sve prsti od twittova
Kae Salik, ev, doso i hamas, praznik nakav u kabulu, shiti se lopatama ljustre po ledjima, talibanci vicu, to rodjo, sam se udrite, nije vam to shirk.
Zovni ih vamo, to bi bili dueli da insomnia more homera i filipa visnjica zajedno nasljediti.Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 14:46 Joj ekipe tamo, mufid, salik, nadzornik aka seselj,
Sve prsti od twittova
Kae Salik, ev, doso i hamas, praznik nakav u kabulu, shiti se lopatama ljustre po ledjima, talibanci vicu, to rodjo, sam se udrite, nije vam to shirk.
Pa to sto ste vi pobjegli i od naznaka istog (osima ako nisi izbjeglica 92-95) ne mora znaciti da bi svako ppbjego od reda i sasjecanja korupcije u korijenu.
Bizi ba, pusti budalase.The 51st State wrote: 16 Aug 2021, 14:51Zovni ih vamo, to bi bili dueli da insomnia more homera i filipa visnjica zajedno nasljediti.Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 14:46 Joj ekipe tamo, mufid, salik, nadzornik aka seselj,
Sve prsti od twittova
Vec vidim Arzu kako visi sa gume
Jel ti stvarno ne mislis ti bjeze od reda i sjecenja korupcije a ne od srednjovjekovnih zakona i sasjecanja glavaThe 51st State wrote: 16 Aug 2021, 14:53Pa to sto ste vi pobjegli i od naznaka istog (osima ako nisi izbjeglica 92-95) ne mora znaciti da bi svako ppbjego od reda i sasjecanja korupcije u korijenu.MunDzi wrote: 16 Aug 2021, 14:49
Upravo tako.
Stovatelji serijata,ali sve dok ga nema u vlastitoj zemlji i dok mogu zivjeti zivotom koji nije po serijatu.
A kad bi serijat na vrata, prvi bi krenuli u bjezaniju.![]()
I Irak je imo onu raketu Al Samud. Zvuči moćno ali ništa od tog.Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 14:55Bizi ba, pusti budalase.The 51st State wrote: 16 Aug 2021, 14:51
Zovni ih vamo, to bi bili dueli da insomnia more homera i filipa visnjica zajedno nasljediti.
Kakve oni teorije razvijaju, jebo mucke
En, sad ce napad na saudijsku arabiju, oPkolovili ih talibanci![]()
Rusi imaju tajno oruzje
Ispale metak, pobije dva miliona, tacno zna koga ce pogodit.
Vice Salik, nije to nista, Iran ima nosac aviona, sam nedaju nikom da ga vidi, nakav specijalan, od slaufa napravili.
![]()
Imo je,Melek wrote: 16 Aug 2021, 14:58I Irak je imo onu raketu Al Samud. Zvuči moćno ali ništa od tog.Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 14:55
Bizi ba, pusti budalase.
Kakve oni teorije razvijaju, jebo mucke
En, sad ce napad na saudijsku arabiju, oPkolovili ih talibanci![]()
Rusi imaju tajno oruzje
Ispale metak, pobije dva miliona, tacno zna koga ce pogodit.
Vice Salik, nije to nista, Iran ima nosac aviona, sam nedaju nikom da ga vidi, nakav specijalan, od slaufa napravili.
![]()
Pa cek,Laser wrote: 16 Aug 2021, 15:16 Da li će.Ameri predat aerodrom Turcima? Turci su zainteresovani uletit.
Ako im predaju, do koje mjere će se talibani kofrčit budući da će im suverenitet biti ozbiljno narušen.
Koliko trebaš biti lud pa prihvatit nadzor nad tim aerodromom.
Ja zayebane igre u pm.![]()
Bog te pogledo 51st state..The 51st State wrote: 16 Aug 2021, 13:01ne znam, trebali bi prvo poraditi po ovim vukojebinama pocevsi od svedske, da se izrazi zabrinutost za zene
Here are the 10 countries with the highest rape rates:
South Africa (132.40)
Botswana (92.90)
Lesotho (82.70)
Eswatini (77.50)
Bermuda (67.30)
Sweden (63.50)
Suriname (45.20)
Costa Rica (36.70)
Nicaragua (31.60)
Grenada (30.60)
Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 15:19Pa cek,Laser wrote: 16 Aug 2021, 15:16 Da li će.Ameri predat aerodrom Turcima? Turci su zainteresovani uletit.
Ako im predaju, do koje mjere će se talibani kofrčit budući da će im suverenitet biti ozbiljno narušen.
Amerikanci jos drze aerodrom?
Tako je.Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 15:19Pa cek,Laser wrote: 16 Aug 2021, 15:16 Da li će.Ameri predat aerodrom Turcima? Turci su zainteresovani uletit.
Amerikanci jos drze aerodrom?
Ne sikiraj se. Sakib Forić je ambasador u Pakistanu, on će to riješit sa pakistancima.Fuddo wrote: 16 Aug 2021, 15:30 Ev, ima i nekih devet nasih morningstarova tamo, zaglavili.
Poslala Bisera tamic po njih![]()