Unutrašnjost aviona.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nije , sjedi jedan.Melek wrote: 17 Aug 2021, 06:40 Pa zar nije Trump donio odluku o povlačenju, kakva je to sad hajka na Bidena?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
na prvu sam i ja to pomislio.

Joe Biden"I stand squarely behind my decision," Biden said in a televised speech at the White House. "After 20 years I've learned the hard way that there was never a good time to withdraw U.S. forces. That's why we're still there."

ne zamisljam nista ,samo kajem nije haos, teror i anarhija sa njima nastupio, dapace.MorningStar wrote: 17 Aug 2021, 09:24To je ista murija koja je i prije radila , ne ide tako kako zamisljas![]()

Daj im dva tri mjeseca da preuzmu institucije, te naravno.. Jedno je sto ce pustati na TVu i sanse su da ce zbog imidza ici ono top cool - naravno novinari mogu snimati sto oni kazu. Medjutim biti ce malo truckavo svim onim koji nisu pred kamerama.The 51st State wrote: 17 Aug 2021, 09:26ne zamisljam nista ,samo kajem nije haos, teror i anarhija sa njima nastupio, dapace.MorningStar wrote: 17 Aug 2021, 09:24
To je ista murija koja je i prije radila , ne ide tako kako zamisljas![]()

ne mislim da ce biti tako barem nista ne ukazuje na to, mora da te jos progone duhovi proslosti iz helmandaMorningStar wrote: 17 Aug 2021, 09:29Daj im dva tri mjeseca da preuzmu institucije, te naravno.. Jedno je sto ce pustati na TVu i sanse su da ce zbog imidza ici ono top cool - naravno novinari mogu snimati sto oni kazu. Medjutim biti ce malo truckavo svim onim koji nisu pred kamerama.The 51st State wrote: 17 Aug 2021, 09:26
ne zamisljam nista ,samo kajem nije haos, teror i anarhija sa njima nastupio, dapace.

Hoćeš da vidiš katastrofu? Ko za rata
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nije do granica vec kako ce talibani ubuduce postupati prema ljudima koji hoce da bjeze.

kazu da ce posebno za tu priliku ignorisati generalnu prohibiciju muzike i pustati sa razglasa pjesmu zeljka bebeka dug je put konji moji u izvedbi lokalnih umjetnika.