moglo bi i ovuda biti poplava,kao da je pocelo bilo kisiti,pa stalo....ako udari kisa na ovoliku snjezinu,nece na dobroMaja wrote:Evo od sutra najavljuju sunčano. Ali ovdje ne mogu auta ići ovom našom ulicom kolika je voda. Ni autobusi ne idu. Moramo skroz zaobilaziti. Ako sutra bude lijepo vrijeme popet ću se negdje pa uslikati ovo "jezero".
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
fino je po planini prohodati dok ne dodje, aaaaj pomagaj. jedino treba spasavati one sto ih ujede zmija ili bas se odroni neka stijena. a ovi ljubitelji ektremnih sportova nek se sami spasavaju. prosle su godine na bjelasnici cini mi se slovenci sa paragliderom odletili u minsko polje.Maja wrote:Razmišljam o ovim alpinistima što su bili zaglavili. 3 spašena, a jedan umro. Stvarno ne razumijem te ljude.. To je lijep hobi, lijep izazov..ali da rizikuješ život zbog toga.. da aktiviraš na desetine spasioca, helikoptera i čega sve ne kad zaglaviš... Ne znam.
Evo da je to sport ili da su se peli s nekim važnijim ciljem, pa hajd.
e ljepo li je otic na sred livade i puknut se gajbom pive. ako i podivljas neces nista unistiti.
- Konsultant
- Legenda foruma

sjooo maje, pustaj papirne brodove.Maja wrote:Evo od sutra najavljuju sunčano. Ali ovdje ne mogu auta ići ovom našom ulicom kolika je voda. Ni autobusi ne idu. Moramo skroz zaobilaziti. Ako sutra bude lijepo vrijeme popet ću se negdje pa uslikati ovo "jezero".
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
eh sto su ti savjeti...ti neki Konsultant? daj prijedlog kako da se to unovci!!!Konsultant wrote:sjooo maje, pustaj papirne brodove.Maja wrote:Evo od sutra najavljuju sunčano. Ali ovdje ne mogu auta ići ovom našom ulicom kolika je voda. Ni autobusi ne idu. Moramo skroz zaobilaziti. Ako sutra bude lijepo vrijeme popet ću se negdje pa uslikati ovo "jezero".
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Konsultant
- Legenda foruma

Konsultant wrote:bruce lee je jedini bio cestit covjek, ono ostalo je mao ce tung trebao sve potrijebiti
rodio, sta je bilo? sta su ti podmetnuli?
prije nekoliko godina sam ja, "frajer", na ebayu kupio prilicno povoljan mp3. neka "no name" marka, kinesko smece. nije dugo potrajalo i pokvario se. tad sam rekao vise nikad. radije cu platiti vise, ali kvalitetno i miran.
- Zagorka

"pokupim" brzo naglasak/akcent,kako već.......fakat brzo.....ko nekim čudom da postanem jedna od tih
......nije da to hoću.......samo se nekako
.....nezz kako to psiholozi objasnjavaju
desava se nekom od vas?
desava se nekom od vas?
- Konsultant
- Legenda foruma

!"#$%&/* kineska fush roba. sto fino ne postuju standarde. najgore kad kupis 2 proizvoda koji se dopunjuju, a oba rade kinezi. s obje strane fush i kako ce raditi?!paparaci wrote:![]()
prije nekoliko godina sam ja, "frajer", na ebayu kupio prilicno povoljan mp3. neka "no name" marka, kinesko smece. nije dugo potrajalo i pokvario se. tad sam rekao vise nikad. radije cu platiti vise, ali kvalitetno i miran.
- STrendzer
- Inventar foruma

paparaci wrote:Konsultant wrote:bruce lee je jedini bio cestit covjek, ono ostalo je mao ce tung trebao sve potrijebiti
![]()
to je ono o cemu ja pricam,volim dat paru vise pa imat ono sto hocu nego cuvat paru pa kupit smjece...ako ne mogu novo onda kupim upotrebljavano ali od poznate "kuce"...jer nisam ni ja bas budala da bacam pare,ali kad nekoliko puta kupis smjece i dodjes kuci i raspakujes i vidis srot kojeg si ti platio onda skontas zasto je nesto jeftino a zasto je nesto skuplje...
kvalitet ima svoju cijenu,zakon trzista ne dozvoljava da za sitne pare dobijes vrlo dobre stvari...tu nema pametovanja...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
svaki akcenat mogu pricati, ali bas svaki, no ne radim-ne zelim postati jedna od "njih"...Zagorka wrote:"pokupim" brzo naglasak/akcent,kako već.......fakat brzo.....ko nekim čudom da postanem jedna od tih......nije da to hoću.......samo se nekako
![]()
desava se nekom od vas?
imala sam priliku u jednoj recenici upotrijebljavati vise njih, ljudima je znaimljivo, mogu se prodati kao beogradjanka, purgerica, sarajka,tuzlana,ali nema mi ljepsgeg od mog, brcanskog
strane jezike ne bih da spominjem, ako pocnem,posmilicete da sam talijanka
treba samo imati sluha, i znati ponoviti melodiju jednog jezika...to je sve
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Zagorka

ama ne bih nija da budem neko od njihJulia-Klara wrote:svaki akcenat mogu pricati, ali bas svaki, no ne radim-ne zelim postati jedna od "njih"...Zagorka wrote:"pokupim" brzo naglasak/akcent,kako već.......fakat brzo.....ko nekim čudom da postanem jedna od tih......nije da to hoću.......samo se nekako
![]()
desava se nekom od vas?
imala sam priliku u jednoj recenici upotrijebljavati vise njih, ljudima je znaimljivo, mogu se prodati kao beogradjanka, purgerica, sarajka,tuzlana,ali nema mi ljepsgeg od mog, brcanskog
strane jezike ne bih da spominjem, ako pocnem,posmilicete da sam talijanka
treba samo imati sluha, i znati ponoviti melodiju jednog jezika...to je sve
samo se desi,da automatski u Zg zatrazim kaVu njihovim akcentom
i tako dalje,moze ti biti i grad u BiH...
onda se kao "opomenem" pa se malo kao resetiram
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Kako je prošlo feniranje?Zagorka wrote::pranje
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- gejsha
- Inventar foruma

Isto si moja sestra, ona govori samo traže belaja..Maja wrote:Razmišljam o ovim alpinistima što su bili zaglavili. 3 spašena, a jedan umro. Stvarno ne razumijem te ljude.. To je lijep hobi, lijep izazov..ali da rizikuješ život zbog toga.. da aktiviraš na desetine spasioca, helikoptera i čega sve ne kad zaglaviš... Ne znam.
Evo da je to sport ili da su se peli s nekim važnijim ciljem, pa hajd.
Ne znam, ja ipak mislim kako je kome suđeno.
Otac od moje prijateljice, planinar, je poginuo na planini, pao.. a nije bio ni snijeg ni ništa.. lijepo vrijeme.. niti je bio na nekom opasnom mjestu.
- Konsultant
- Legenda foruma

to je nesretni slucaj koji se svakom moze desiti. ovi su svjesno otisli u podrucje koje je extremno rizicno samo radi extremnog sporta.gejsha wrote:Isto si moja sestra, ona govori samo traže belaja..
Ne znam, ja ipak mislim kako je kome suđeno.
Otac od moje prijateljice, planinar, je poginuo na planini, pao.. a nije bio ni snijeg ni ništa.. lijepo vrijeme.. niti je bio na nekom opasnom mjestu.
meni je ovo vise poredjenje imas pistolj pa se igras i on opali,a drugi je padez kad te pogodi zalutali metak.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8207 times
- Been thanked: 19303 times
Planinari su drugo. I sama maštam o tome da postanem član nekog planinarskog društva 
Al ovi alpinisti... Meni bi bilo neugodno i osjećala bih grižnju savjesti da dignem na noge 10-20 spasioca i sve to što ide kad nekog spašavaju.
Al ovi alpinisti... Meni bi bilo neugodno i osjećala bih grižnju savjesti da dignem na noge 10-20 spasioca i sve to što ide kad nekog spašavaju.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9145 times
- Been thanked: 5837 times
Šta se imaš učlanjivat, pa ti već živiš u HercegoviniMaja wrote:Planinari su drugo. I sama maštam o tome da postanem član nekog planinarskog društva![]()
The Dark Side Of The Forum...
- gejsha
- Inventar foruma

Pa jeste u pravu ste..
Majo dođi kod mene, kod nas ima planinarskih društava
Moj bi tata jedva dočekao da se učlaniš
Majo dođi kod mene, kod nas ima planinarskih društava
Moj bi tata jedva dočekao da se učlaniš
- STrendzer
- Inventar foruma

sve ima svoje...nek ima i hrabrih ljudi koji se ne plase svega i svacega...da nije u proslosti bilo takvih ljudi jos bi covjecanstvo jahalo magarca i mislilo da je zemlja ploca..
- Konsultant
- Legenda foruma

kada se to desi onda ne brines, ostanes mrtav ladan 
si vidila interesdzije majo
si vidila interesdzije majo
Nula je broj bez velicine,
kad opisuje covjeka..
tada moze biti bas velika...
kad opisuje covjeka..
tada moze biti bas velika...
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.