Nista
Haj sa mnom u kolorado
Narezacu nam sudzuka i bambuche
I pjevacemo hajjj uuu koooloooo raadooooo
Moderator: VIP

Nista
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Plati i ne pitaj nista.animals wrote: 18 Aug 2021, 15:21 Dobio sam postom kaznu za brzu voznju iz Hrvatske..
1000 kuna..
pise ako platim u roku tri dana , mogu samo polovicu platiti..
jel ko upoznat kako to ide, jednostavno uplatiti 500 kuna odmah i to je to..

I ja ne mogu bez kazne proci, gdje god da krenem..XoKli wrote: 18 Aug 2021, 17:04 Meni vozač maloprije platii 1830 € kaznu u Beču... Neki nadrkan drot kaznio nešto što nije imao pravo. Sad se ganjaj sa advokatima i piši žalbe![]()

A ovog kolegu kaznili za istu stvar, on nije imao love da plati i 3 dana mu kamion stajao na parkingu kod švaba.animals wrote: 18 Aug 2021, 17:37I ja ne mogu bez kazne proci, gdje god da krenem..XoKli wrote: 18 Aug 2021, 17:04 Meni vozač maloprije platii 1830 € kaznu u Beču... Neki nadrkan drot kaznio nešto što nije imao pravo. Sad se ganjaj sa advokatima i piši žalbe![]()
ocekujem i iz Madjarske , koju dobivam redovno, cim krocim u nju..
ovo je prva iz Hrvatske..

Ma ne mozes se sa drzavom kaciti..XoKli wrote: 18 Aug 2021, 17:59A ovog kolegu kaznili za istu stvar, on nije imao love da plati i 3 dana mu kamion stajao na parkingu kod švaba.animals wrote: 18 Aug 2021, 17:37
I ja ne mogu bez kazne proci, gdje god da krenem..
ocekujem i iz Madjarske , koju dobivam redovno, cim krocim u nju..
ovo je prva iz Hrvatske..
Na sudu mu morali vratiti pare i platiti ležarinu 400 € po danu odnosno 1200 €.
Ja mu špreham šaljem dokumentaciju preko vozačevog vibera, govno navrlo kae plati pa se žali.
Ako dobijem na sudu ima da pošaljem njegovoj policijskoj upravi žalbu na rad, svu jebenu dokumentaciju od ministarstva Austrije na njegovom jeziku i podvukao ključne pasuse mu poslao i objasnio detaljno.

A ja baš hoću da pitam jesil ushićena zbog sutrašnje litanije po gradu.spacebound wrote: 18 Aug 2021, 20:48 Oj, braco i sestre, umalo da me patrijarh krsti
Uletjela u guzvu, ni kriva ni duzna, ne sluteci nista, kad su krenuli da ga grle i ljube
I sta cu, iskobeljam se iz guzve i odem na sladoled dok se nisu razisli![]()

Evo ne mogu da docekamLaser wrote: 18 Aug 2021, 20:51A ja baš hoću da pitam jesil ushićena zbog sutrašnje litanije po gradu.spacebound wrote: 18 Aug 2021, 20:48 Oj, braco i sestre, umalo da me patrijarh krsti
Uletjela u guzvu, ni kriva ni duzna, ne sluteci nista, kad su krenuli da ga grle i ljube
I sta cu, iskobeljam se iz guzve i odem na sladoled dok se nisu razisli![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests