u 5 razredu te ucili da su rusi i britanci sprijecili nijemce da pokore svijet..The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:25Thats peti razred osnovne. Ako si dobacio do tamo ajnstajne
U skoli hadzishizofren budalasti...hajd ba u redu je...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

u 5 razredu te ucili da su rusi i britanci sprijecili nijemce da pokore svijet..The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:25Thats peti razred osnovne. Ako si dobacio do tamo ajnstajne

Ma s kurcom bi mojim kreno u kontra napad da mu amer nije poslo oruzje, hranu, odjecu…The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:29Pa jeste ali opet ovaj nove iz sibira navuko i raspasoj. Amer je tad zivu glavu spasavo po dzunglama filipina. Posle dosli na gotovo u evropu., na pacifiku su se posteno krhali.

Pa i ovi su se razbjezali, i cekali da im dosadi bit tamoTaare wrote: 24 Aug 2021, 21:36 Gotovo, neće produžit rok. Džaba su dzonson i ostali molili bidena.
Što se mene tiče, samo krajnje pristrasan insan neće priznati da su talibani napravili čudo.
tolike se godine bilo kako krhati sa najjačom silom i cijelim nato savezom mogu samo mudonje par ekselans.
Pa jbte, Srbima su bacili par tomahavka i ovi namah skinuli gaće.

Gerilski način ratovanja.

ironman wrote: 24 Aug 2021, 21:31Ne znam koji si mi se nakacio ali sjasi jarane i prestani me licno prozivati. Ako ti se ne dopada i ne slazes sa onim sto pisem slobodno me ignorisi,The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:25
Thats peti razred osnovne. Ako si dobacio do tamo ajnstajne
[/quotqe]
u 5 razredu te ucili da su rusi i britanci sprijecili nijemce da pokore svijet..
U skoli hadzishizofren budalasti...hajd ba u redu je...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

E jeba im ti koncepciju alimighty ameri podvukose rep pred papucarima i kozojebima kako ih posprdno nazivajuTaare wrote: 24 Aug 2021, 21:36 Gotovo, neće produžit rok. Džaba su dzonson i ostali molili bidena.
Što se mene tiče, samo krajnje pristrasan insan neće priznati da su talibani napravili čudo.
tolike se godine bilo kako krhati sa najjačom silom i cijelim nato savezom mogu samo mudonje par ekselans.
Pa jbte, Srbima su bacili par tomahavka i ovi namah skinuli gaće.

The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:46Ti si prvi mene prozvao sa 5 razredom.A sad places..ironman wrote: 24 Aug 2021, 21:31
Ne znam koji si mi se nakacio ali sjasi jarane i prestani me licno prozivati. Ako ti se ne dopada i ne slazes sa onim sto pisem slobodno me ignorisi,

ironman wrote: 24 Aug 2021, 21:48Nisam, ti si prvi posprdno stavio sliku ajnstajna, ne pravi se budala, mislim ako ces tako nastaviti komunikaciju, bolje da je nemamo nikako.

Nije u filmu nego cinjenice a tu dvojicu sto su vukli po zemlji pa ih Saudici zaustavili i odnijeli sa sobom u Americku Bazu su bili Randy i Gary njih dvojica su bili pipe hitters oni su izasli na crtu cjelom Mogadisu i njih dvojica umlatili 150 a ranili 200 i kusur ( vecina ih podlegla ranama par dana kasnije ) prije nego sto su bili ubijeni . Lijepa smrt.Taare wrote: 24 Aug 2021, 21:13Aham, tako kažu u filmu. Eno iznad dokumentarca u kojem prikazuju kako vucaraju tijela mrtvih amera.rocko wrote: 24 Aug 2021, 21:08
De ljudino uozbilji se 180 Rendzera i Delti podrzanih Blackhawks i little stars ubilo 1000 a ranilo 3000 hiljade Aididovih ljudi i jos mu uhapsili drugog u komandi i cijelo raatno vijece. Jedino Klinton jebo sto nije dao da se koriste Spectre i da radi artiljerija sa brodovoa , kaje nemoj te nece ostat kamen na kamenu od Mogadishu . A na Kabulu cijela brigada sa zracnom podrskom i artiljerskom a kordinate davno snimljene.

The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:49Haj dobro ja sam zli vuk u prici ti nastavi talibanijat ja cu amerikanizirat pa kom opanci kom obojci...ironman wrote: 24 Aug 2021, 21:48
Nisam, ti si prvi posprdno stavio sliku ajnstajna, ne pravi se budala, mislim ako ces tako nastaviti komunikaciju, bolje da je nemamo nikako.

Veze nemas naredio Obama kaje nemoj te pucat dok ne pucaju na vas placu Afganistanic pa onda kojis kurac i vozat se po onim vukojebinama sjedi uzivaj

ironman wrote: 24 Aug 2021, 21:52Samo me nemoj po licnoj osnovi prozivati i sve ok.The 51st State wrote: 24 Aug 2021, 21:49
Haj dobro ja sam zli vuk u prici ti nastavi talibanijat ja cu amerikanizirat pa kom opanci kom obojci...![]()

Opet holivudske bajke