20210825_104105.jpg
Samo vas gledam 
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ma dobro, to donekle i kontam,MorningStar wrote: 25 Aug 2021, 14:28Imam i ja druga sto je meni govorio ma daj ba isto si rasista, i vratio se sa misije u africi - samo mu brkici trebaju oni josFuddo wrote: 25 Aug 2021, 14:26
Imam ja druga, skolskog
Nidje taj iz Bosne nije mrdno citav zivot,
A nemre crnce smislit
Vidio ih na televizoru.
![]()
![]()
BIla je i lili samnom u egzoticnim krajevima, umjesto da sam ja namcor i rasista ja zavrsi govoreci "ma nemoj duso nisu svi bona, pa cekaj to je samo ovdje ima jos nisi vidila to ima svakakvih"Fuddo wrote: 25 Aug 2021, 14:31Ma dobro, to donekle i kontam,MorningStar wrote: 25 Aug 2021, 14:28
Imam i ja druga sto je meni govorio ma daj ba isto si rasista, i vratio se sa misije u africi - samo mu brkici trebaju oni jos![]()
Al ovaj ba nikad crnca u zivotu nije vidio,
A on to mrzi jos kad smo bili djeca,
Ko neka mu furka, sta je on sebi umislio, bokte pito.
Aviatika baMorningStar wrote: 25 Aug 2021, 14:35BIla je i lili samnom u egzoticnim krajevima, umjesto da sam ja namcor i rasista ja zavrsi govoreci "ma nemoj duso nisu svi bona, pa cekaj to je samo ovdje ima jos nisi vidila to ima svakakvih"Fuddo wrote: 25 Aug 2021, 14:31
Ma dobro, to donekle i kontam,
Al ovaj ba nikad crnca u zivotu nije vidio,
A on to mrzi jos kad smo bili djeca,
Ko neka mu furka, sta je on sebi umislio, bokte pito.![]()
A to je sto se naloze na neke tamo sta ja znam - otvori mein kampf i zamisli da je u SSu i to![]()
MarlboroGold wrote: 25 Aug 2021, 14:24Eto te kao onaj dječak iz zapadnog Mostara što viče za one tamo druge (isto vanzemaljci, a ne Bošnjaci) da ih mogu prepoznati po boji kože.
Ti fakat ostavljaš dojam teško zadrtog i zatucanog američkog republikanca samo preslikano na ove ovdje prostore.
Pa nije to frajer nikad rekao.CikCikCikPogodi wrote: 25 Aug 2021, 15:14MarlboroGold wrote: 25 Aug 2021, 14:24
Eto te kao onaj dječak iz zapadnog Mostara što viče za one tamo druge (isto vanzemaljci, a ne Bošnjaci) da ih mogu prepoznati po boji kože.
Ti fakat ostavljaš dojam teško zadrtog i zatucanog američkog republikanca samo preslikano na ove ovdje prostore.
The 51st State wrote: 26 Aug 2021, 09:10 pitanje je dana kada ce nakon australije i u francuskoj biti prizeljkivan slobodarski duh i otpor talibana.
https://babylonbee.com/news/australian- ... ir-country
lud je babyilon, uprati ga za vise tekstova, danas u satiri sutra u reali.MorningStar wrote: 26 Aug 2021, 09:55The 51st State wrote: 26 Aug 2021, 09:10 pitanje je dana kada ce nakon australije i u francuskoj biti prizeljkivan slobodarski duh i otpor talibana.
https://babylonbee.com/news/australian- ... ir-country
Bjez tamo umal se ne poli kafom![]()
prije ce francuzi pozeljeti ali talibani nece biti zainteresovani. procitaj i ti babylon bee clanak i zabavi se loma.