Znam ja jednog hodzu svaka druga boga skrpi
Ako si zagrijana javi
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Znam ja jednog hodzu svaka druga boga skrpi

Tamam za tebe.

Uklonili su sve ko im remeti koncepciju.

Ima dobar kapacitet pluca, svaka joj cast
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Razlika je drasticna. Nista mi ne diktira, nista mi ne namece, nista mi ne zavisi od njega, nema nikakvog uticaja na moj zivot. Uci li fatihu il ne uci jebe mi se. Sebi je uci il ne uci. Ganja loptu. Ovi uhljupi imaju ogroman uticaj na sve nas i nasu djecu a redovno prodaju muda pod bubrege. I kad sve saberes njegov je pozitivan a njihov katastrofalan. On moze biti dobar primjer i pozitivna licnost. Oni ne. Apsolutno ni u jednoj stvari.Ako mislis da mogu, navedi mi je molim te. Bilo koju, njega ili sebije.insomnia wrote: 27 Aug 2021, 19:53 Jel de. A kad ja kazem kako je licimUrno od najveceg bosnjackog stida da na utakmicama uci fatihu a u kafani tusi flasu alkohola po 10 000 na mene drvlje i kamenje.
Sad je odjednom bitno sto je mlada nedje pila nekad a sad se serijatski udaje

Nema tanko, zabranjeno slikanje ostavili svi telefone na recepciji

Sva sreca pa ste vec banovani tako da se ne morate ponavljati.

Ma ne kmecim jarane. Sta cu kmecat. Ja vazda kazem da ih mrzim iz dna duse. Nego smijesno fakat sta njima sve prolazi. Al dobro da ne idemo dalje jer ide standardno, fgr, cafir... Pisaj ih.Laser wrote: 27 Aug 2021, 19:58Šta veliš, boli me qurac al ću izlit.čemer koliko god mogu.HAVANA wrote: 27 Aug 2021, 19:52 Meni je najsmjesnije to pretvaranje i pisanje po narodu. Mjere, okupljanja, diktiras ljudima kako ce i sta raditi, gusis im poslove, drama, korona... I onda ovo. Plus raskos, hodze, nema alkohola... A mlada cugala, zna se i kako, gdje, koliko... Koga foliraju, cini mi se sebe, mene boli qrac al ovo je smijesno. Ona se ni zamotat ne zna a torbica od par milja...Cirkus.I kaze ti si cafir, vidices svog boga.Nek cu vala bas.
Haj ne kmeči bogati.

Da sam tamo ovako bi mu repliciro.Naseef Mushroom wrote: 27 Aug 2021, 19:41 Svo FGR kmečanje sažeto u jedan post
Napisah nedavno da je ovo sve do nas, do njih je najmanje, da smo neko pleme u Sjevernoj Americi zvali bi nas pičke koje šute.
Istresamo frustracije ovako po forumima, društvenim mrežama i dr., pokušavamo se i našaliti, umjesto da ispratimo ovaj izuzetno bitan događaj po bošnjake prigodnim okupljanjem oko mjesta zločina i prigodnim transparentima. Jes da ništa bitno ne bi postigli osim da im pokažemo šta zaista mislimo o njima, od babe Erdogana preko Sebke i žuto-riđeg govneta i njihovih mladunčadi i koliko su poželjni i podržavani.
Naravno babi bi se moralo prevesti na turski al' nije ni to problem, našao bi se već neko.
Sha vele dušebrižnici (nadam se da ipak samo trolaju), izuzetan potez prisustvo babe kome smo ostavljeni u amanet, toliko nam je dobra donio do sada a kako stvari stoje nastaviće i dalje, umjesto da se dohaviza i posluša neke druge osim ovih iz SDA, mada ipak mislim da on vrlo dobro zna s kim ima posla. Kad se samo sjetim slika sa putovanja juniora i mediokriteta iz sela Sućeska u Stambol, pa prijema kod babe i promocije, tačno mi se povraća, onda se na sve to nadoveže Reis i šerijatsko.
Imaju li svi oni skupa išta ljudsko u sebi, plaše li se boga na kojeg se pozivaju i kome se kao mole???
Koliko su ovime degradirali i vjeru i božije toliko su i pokazali kolika su govna od ljudskog roda, nije problem lagati druge ali kako mogu lagati sebe, imati obraza uopšte pogledati se u ogledalu.
I nemrem zaista biti korektan ni u kom pogledu kad su oni u pitanju, dabogda pocrkali u mukama svi oni.

Ti bi bio pravi mumin kad bi bio naveden.insomnia wrote: 27 Aug 2021, 19:53 Jel de. A kad ja kazem kako je licimUrno od najveceg bosnjackog stida da na utakmicama uci fatihu a u kafani tusi flasu alkohola po 10 000 na mene drvlje i kamenje.

SaS ga viT kad stavi sliku onog PezetovicaThe 51st State wrote: 27 Aug 2021, 20:14Ti bi bio pravi mumin kad bi bio naveden.insomnia wrote: 27 Aug 2021, 19:53 Jel de. A kad ja kazem kako je licimUrno od najveceg bosnjackog stida da na utakmicama uci fatihu a u kafani tusi flasu alkohola po 10 000 na mene drvlje i kamenje.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest