MarlboroGold wrote: 31 Aug 2021, 10:36
Naseef Mushroom wrote: 31 Aug 2021, 10:23
Eto ti odgovor zašto ga branim.
I ne branim ja njega sa tim nego svakog muslimana na zemaljskoj kugli koji se nije od malih nogu okrenuo vjeri pa kada se okrene vjeri onda mora slušati "Znam ja šta si ti radio prije 5-10 godina znam koliko si pio" ili neke druge stvari.
A to zadnje si onako napisao iako nema dokaza da je to tako, šta više ima crno na bijelo da nije tako.
A kako ti znaš da se okrenuo vjeri? To ti njega znaš, sjedio si s njim, pričao ovo ono? Pričao ti Osmica? Ne znaš ni ko je, a braniš ga kao da ti je brat. Ja ga i ne prozivam, ali ga sigurno neću ni braniti ono tek tako.
Po šerijatskom vjenčanju sa gostima mafijašima gdje je, brat bratu, bilo bar 500 godina robije da je ovo normalna država? Kakva bolan vjera među ovim familijama - čast izuzecima. Ovo su većinom teški krimosi koji uzimaju lopatom, a Allaha ne izostavljaju iz usta. Prodane duše i sutra kad bi došao neki treći sistem i njemu bi se prodali za pare i korist.
Ne znam je li se iskreno okrenuo vjeri, ali se služim podatcima da je izašao iz tih voda i tako nije nigdje dokazano da su reis i Erdogan sa nekim ko je bludnik već sa nekim ko je griješio kao i svako drugi.
I ja sam pio i kockao nekada a danas idem u džamiju.
Kao što napisah, ne branim ni njega ni suprugu lično već branim svakoga muslimana od standardnih FGR vrijeđanja i provokacija
"Vidi ga šerijatski se ženi a bio direktor agencije za prostiticiju".
"Vidi je šerijatski se udaje a znamo koliko je pila, hodala sa vlahom i imala sex prije braka".
Tako za sve muslimane govore " Vidi ga glumi vjernika a prije 10 godina se olešio u kafani"
"Vidi je zamotala se a znam je prije 5 godina kada je hodala u miniću po diskotekama i imala 5 momaka".
A to za kriminalce, ja nikada neću braniti nekoga ko je kriv za zločin ali očigledno je da druga strana niti poštuje niti "Kriv je dok se ne dokaže" a niti tužilaštvo ili sudstvo jer poštuju ga samo kada nekoga osude ili oslobodi sa kim se oni slažu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.