Bakir Izetbegović

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times
Status: Offline

Re: Brojna poznata lica kao gosti na vjenčanju kćerke Bakira Izetbegovića

Post by Šabović Adis » 30 Aug 2021, 19:59

Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2021, 19:48 Svi na forumu i Facebooku budale, samo ti pametan.
Jesam ja tu šta kriv?
Ne, srpski nacionalisti će reći u lice da nas treba pobiti onako direktno u lice dok će hrvatski nacionalisti sve ovako kroz sarkazam?
A nisam pametan.
Ako ćeš ti da govoriš uime srpskih i hrvatskih nacionalista - ko će onda uime bošnjačkih?
Ne mereeee 👉👌

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4048 times
Been thanked: 3712 times

Post by Naseef Mushroom » 30 Aug 2021, 21:57

Šabović Adis wrote: 30 Aug 2021, 19:59
Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2021, 19:48 Svi na forumu i Facebooku budale, samo ti pametan.
Jesam ja tu šta kriv?
Ne, srpski nacionalisti će reći u lice da nas treba pobiti onako direktno u lice dok će hrvatski nacionalisti sve ovako kroz sarkazam?
A nisam pametan.
Ako ćeš ti da govoriš uime srpskih i hrvatskih nacionalista - ko će onda uime bošnjačkih?
Bujrum, pokazuj na bošnjačke nacionaliste i kritikuj ih. Ja samo znam da i u najkontroverznijim bošnjačkim sredinama Srbi, Hrvati i ostali nemaju problema i nisu im uskraćena prava, od njihovog jezika pa do bogomolja što se za većinski srpska i hrvatska mjesta ne može reći.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis » 30 Aug 2021, 22:02

Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2021, 21:57
Jesam ja tu šta kriv?

A nisam pametan.
Bujrum, pokazuj na bošnjačke nacionaliste i kritikuj ih. Ja samo znam da i u najkontroverznijim bošnjačkim sredinama Srbi, Hrvati i ostali nemaju problema i nisu im uskraćena prava, od njihovog jezika pa do bogomolja što se za većinski srpska i hrvatska mjesta ne može reći.
Jbt, pa ti govoriš uime sva tri naroda?! Jesi siguran da nisi u socijalističkoj internacionali? :valja
Ne mereeee 👉👌

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3909 times
Been thanked: 2943 times

Post by Pasaga » 30 Aug 2021, 22:02

Jesam ja tu šta kriv?
A nisam pametan.
izgleda,premlad si
ne upustaj se u te vode
za cjelo vrjeme rata,i posle
jedino teritorij koji je kontrolisala ARBiH ,BILO JE DEMOKRATIJE
...nebih dalje
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 30 Aug 2021, 23:31

Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2021, 18:05
Taare wrote: 30 Aug 2021, 16:50
Trebao bi biti šok za sve bošnjake muslimane koji poganu sda smatraju čuvarima bošnjačke tradicije i interesa tog naroda.
To su oni sda-ovci koji vise u prvom safu na bajram namazu i koji se biraju u odbore ivz.
Koliko se puta gurala priča ako nisi sda, nisi ni bošnjak il musliman.
Sa minbera se pozivalo na glasanje za iste.

I sad, "prvi u bošnjaka" - bakir, čovjek koji preko "osmice" kontroliše osu, nije znao da mu se zetonja bavi prostitucijom?
Majku li im onu banditsku, kurvarsku i mafijašku.
Fino piše da da nije više u tim vodama godinama pa ne znam koka je poenta ovoga?

Image

Ne znam zasto se predstavlja kao da je iz bordela navratio da obavi šerijatsko vjenčanje kada piše da je to 5 godina unazad. Možda je u međuvremenu došao tobe, možda je se uozbiljio jer je našao ženu svog života pa ne želi živjeti starim životom više.
Koji vjernik nije činio nešto loše prije ulaska u vjeru? Možda samo oni koje su roditelji tjerali od malih nogu da moraju biti vjernici.

Pa šta ako je i neki političar iz SDA izjavio da je samo za Bošnjake SDA jedina stranka, pa to je predizborna i uobičajena politika. Pa u svakoj državi na svijetu članovi stranke izjavljuju da njihov narod za dobrobit države treba da glasa za njihovu stranku.
SDAovac izjavi ako ne glasaš za njegovu stranku nisi Bošnjak patriota, SDPovac izjavi ako nisi u njegovoj stranci nisi antifašista, SBBovac izjavi da svako ko ne glasa za njegovu stranku je islamista koji želi fildžan državicu, NiP svakog ko ne glasa za njih zove SDA botovima jer se ne žele pridružiti veličanstvenom vjetru promjene itd.

Umjesto da Bošnjake koji ne glasaju za SDA takve izjave nerviraju neka radije ako takve izjave smatraju bezobraznim fino na izborima tu stranku kazne.
Jadna majko, došo tobe :o
Vidjeli smo na svadbi kako su došli tobe.
A našojje i ženu po mjeri. Kad sam je upozno, nije joj bio stran seks van braka.
i to je ta porodica koja se voli kitit raznim epitetima.
Prvi u bošnjaka :o
I šta kaže don bakir, jbm ga žvaljava, on bi stao pred narod?
Nije kćerku mogo odgojit.
Baš me zanima hoće zetonju svodnika povest u džamiju na bajram namaz.
Šta kažeš, ne bavi se više tim poslom?
Prebaciš firmu na nekoga iz familije, taj neko na drugog, a ustvari se ništa ne mijenja.
Svi mi se morete obratit

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2218 times
Been thanked: 1057 times

Post by amidza idriz » 31 Aug 2021, 00:08

Pa sta je rekao Erdoganu kada ga je pitao, cime se bavi zet?

Ako je ovo istina i ako bruka pukne nece se dobro zavrsiti. Cuj pozvti Turskog predsjednika da bude kum nekom svodniku iz Berlina.
Izgleda da se Bakir dobro okliznuo jer mu Osmica nije dostavio prave informacije o buducem zetu.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 31 Aug 2021, 00:33

Pa šta će reći ne znam ali neće sigurno da je svodnik ili da je na čelu ili uopšte u toj agenciji jer od 2016. to više nije.
To bi bilo isto kao da je rekao nekome kako klanja a pije alkohol i jede svinjetinu a on to ostavio 2016. Kakva bruka?
Pa za vrijeme rata su reis, turske i arapske vođe bile u društvu Bošnjaka muslimana koji su prije nekoliko godina bile još teške komumjare.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz » 31 Aug 2021, 01:09

Naseef Mushroom wrote: 31 Aug 2021, 00:33 Pa šta će reći ne znam ali neće sigurno da je svodnik ili da je na čelu ili uopšte u toj agenciji jer od 2016. to više nije.
To bi bilo isto kao da je rekao nekome kako klanja a pije alkohol i jede svinjetinu a on to ostavio 2016. Kakva bruka?
Pa za vrijeme rata su reis, turske i arapske vođe bile u društvu Bošnjaka muslimana koji su prije nekoliko godina bile još teške komumjare.
Pa i ubica kada osluzi svoje je slobodan covjek ali mu ostaje ta mrlja ili ne?

Neke se stvari ne mogu saprati ni saFunom.

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 31 Aug 2021, 08:27

amidza idriz wrote: 31 Aug 2021, 00:08 Pa sta je rekao Erdoganu kada ga je pitao, cime se bavi zet?

Ako je ovo istina i ako bruka pukne nece se dobro zavrsiti. Cuj pozvti Turskog predsjednika da bude kum nekom svodniku iz Berlina.
Izgleda da se Bakir dobro okliznuo jer mu Osmica nije dostavio prave informacije o buducem zetu.
Pretpostavljaš da Jasmina nije znala? :hm
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22115 times
Been thanked: 20181 times

Post by Masamune » 31 Aug 2021, 08:46

Nazif okreće, izvrće, brani i pravda kao da je u pitanju Pejgamber, a ne bivši vlasnik bordela :oo

A ne mora uopšte biti bivši :oo

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz » 31 Aug 2021, 09:24

Venera wrote: 31 Aug 2021, 08:27
amidza idriz wrote: 31 Aug 2021, 00:08 Pa sta je rekao Erdoganu kada ga je pitao, cime se bavi zet?

Ko hudo zensko, dok spomenes menadzer njoj mozak stane i nista vise ne cuje.
Koga cega dalje nije bitno a jos u Berlinu. :oo

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 31 Aug 2021, 09:30

amidza idriz wrote: 31 Aug 2021, 09:24
Venera wrote: 31 Aug 2021, 08:27

Ko hudo zensko, dok spomenes menadzer njoj mozak stane i nista vise ne cuje.
Koga cega dalje nije bitno a jos u Berlinu. :oo
Čitam na kliksu https://forum.klix.ba/sda-all-about-t89222s66150.html :D.

Naš fantastičan humor, ali užasne i tužne činjenice. :hm
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 31 Aug 2021, 09:54

Tu dominira onaj Hank Paldum :oo

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 31 Aug 2021, 10:06

Taare wrote: 30 Aug 2021, 23:31
Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2021, 18:05
Fino piše da da nije više u tim vodama godinama pa ne znam koka je poenta ovoga?

Image

Ne znam zasto se predstavlja kao da je iz bordela navratio da obavi šerijatsko vjenčanje kada piše da je to 5 godina unazad. Možda je u međuvremenu došao tobe, možda je se uozbiljio jer je našao ženu svog života pa ne želi živjeti starim životom više.
Koji vjernik nije činio nešto loše prije ulaska u vjeru? Možda samo oni koje su roditelji tjerali od malih nogu da moraju biti vjernici.

Pa šta ako je i neki političar iz SDA izjavio da je samo za Bošnjake SDA jedina stranka, pa to je predizborna i uobičajena politika. Pa u svakoj državi na svijetu članovi stranke izjavljuju da njihov narod za dobrobit države treba da glasa za njihovu stranku.
SDAovac izjavi ako ne glasaš za njegovu stranku nisi Bošnjak patriota, SDPovac izjavi ako nisi u njegovoj stranci nisi antifašista, SBBovac izjavi da svako ko ne glasa za njegovu stranku je islamista koji želi fildžan državicu, NiP svakog ko ne glasa za njih zove SDA botovima jer se ne žele pridružiti veličanstvenom vjetru promjene itd.

Umjesto da Bošnjake koji ne glasaju za SDA takve izjave nerviraju neka radije ako takve izjave smatraju bezobraznim fino na izborima tu stranku kazne.
Jadna majko, došo tobe :o
Vidjeli smo na svadbi kako su došli tobe.
A našojje i ženu po mjeri. Kad sam je upozno, nije joj bio stran seks van braka.
i to je ta porodica koja se voli kitit raznim epitetima.
Prvi u bošnjaka :o
I šta kaže don bakir, jbm ga žvaljava, on bi stao pred narod?
Nije kćerku mogo odgojit.
Baš me zanima hoće zetonju svodnika povest u džamiju na bajram namaz.
Šta kažeš, ne bavi se više tim poslom?
Prebaciš firmu na nekoga iz familije, taj neko na drugog, a ustvari se ništa ne mijenja.

Hajde Bogati,ko je to uspio dijete sprijeciti da zeni koga hoce,ili udaje se za koga hoce? Jasmina je hodala s vlahom dok je htjela,ni Bakir ni Sebija nisu tu mogli nista...vjerovatno im je ovaj dobro dosao jer je nas :oo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 31 Aug 2021, 10:23

MarlboroGold wrote: 31 Aug 2021, 08:46 Nazif okreće, izvrće, brani i pravda kao da je u pitanju Pejgamber, a ne bivši vlasnik bordela :oo

Eto ti odgovor zašto ga branim.
I ne branim ja njega sa tim nego svakog muslimana na zemaljskoj kugli koji se nije od malih nogu okrenuo vjeri pa kada se okrene vjeri onda mora slušati "Znam ja šta si ti radio prije 5-10 godina znam koliko si pio" ili neke druge stvari.

A to zadnje si onako napisao iako nema dokaza da je to tako, šta više ima crno na bijelo da nije tako.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 31 Aug 2021, 10:34

MarlboroGold wrote: 31 Aug 2021, 09:54 Tu dominira onaj Hank Paldum :oo
Ne, tu dominira FGR šljam jer ko će drugi nego šljam napisati ovo
"Oni koji pišu da je alkohol na svadbi montaža su isti oni Srbi koji kaži da su na Markalama bombe podmetnute od ARBiH strane, ista škola".

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 31 Aug 2021, 10:36

Naseef Mushroom wrote: 31 Aug 2021, 10:23
MarlboroGold wrote: 31 Aug 2021, 08:46 Nazif okreće, izvrće, brani i pravda kao da je u pitanju Pejgamber, a ne bivši vlasnik bordela :oo

I ne branim ja njega sa tim nego svakog muslimana na zemaljskoj kugli koji se nije od malih nogu okrenuo vjeri pa kada se okrene vjeri onda mora slušati "Znam ja šta si ti radio prije 5-10 godina znam koliko si pio" ili neke druge stvari.

A to zadnje si onako napisao iako nema dokaza da je to tako, šta više ima crno na bijelo da nije tako.
A kako ti znaš da se okrenuo vjeri? To ti njega znaš, sjedio si s njim, pričao ovo ono? Pričao ti Osmica? Ne znaš ni ko je, a braniš ga kao da ti je brat. Ja ga i ne prozivam, ali ga sigurno neću ni braniti ono tek tako.

Po šerijatskom vjenčanju sa gostima mafijašima gdje je, brat bratu, bilo bar 500 godina robije da je ovo normalna država? Kakva bolan vjera među ovim familijama - čast izuzecima. Ovo su većinom teški krimosi koji uzimaju lopatom, a Allaha ne izostavljaju iz usta. Prodane duše i sutra kad bi došao neki treći sistem i njemu bi se prodali za pare i korist.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 31 Aug 2021, 10:39

Naseef Mushroom wrote: 31 Aug 2021, 10:34
MarlboroGold wrote: 31 Aug 2021, 09:54 Tu dominira onaj Hank Paldum :oo
Ne, tu dominira FGR šljam jer ko će drugi nego šljam napisati ovo
"Oni koji pišu da je alkohol na svadbi montaža su isti oni Srbi koji kaži da su na Markalama bombe podmetnute od ARBiH strane, ista škola".
Pa to je tvoja klika sa kojom voliš raspravljati danima. Ti našao da nas ovdje napadaš. Nas buraniju :oo

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3773 times
Been thanked: 6930 times

Post by Matan » 31 Aug 2021, 10:42

Pa Italijanski mafijasi, su svi redovno isli u crkve, pa onda poslije razmatraju, koga ce smaknuti..
tako da je pripadnik neke religije, samo potencijalni vojnik te organizacije,
sto i sam Nazif pise u svojim postovima..
svi muslimani su braca i svaki treba braniti sutra tog brata..
mislim, nista manje opasnije ideje, kao sto je Hitler imao ideje o übermensch..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 31 Aug 2021, 10:53

MarlboroGold wrote: 31 Aug 2021, 10:36
Naseef Mushroom wrote: 31 Aug 2021, 10:23

A kako ti znaš da se okrenuo vjeri? To ti njega znaš, sjedio si s njim, pričao ovo ono? Pričao ti Osmica? Ne znaš ni ko je, a braniš ga kao da ti je brat. Ja ga i ne prozivam, ali ga sigurno neću ni braniti ono tek tako.

Po šerijatskom vjenčanju sa gostima mafijašima gdje je, brat bratu, bilo bar 500 godina robije da je ovo normalna država? Kakva bolan vjera među ovim familijama - čast izuzecima. Ovo su većinom teški krimosi koji uzimaju lopatom, a Allaha ne izostavljaju iz usta. Prodane duše i sutra kad bi došao neki treći sistem i njemu bi se prodali za pare i korist.
Ne znam je li se iskreno okrenuo vjeri, ali se služim podatcima da je izašao iz tih voda i tako nije nigdje dokazano da su reis i Erdogan sa nekim ko je bludnik već sa nekim ko je griješio kao i svako drugi.
I ja sam pio i kockao nekada a danas idem u džamiju.
Kao što napisah, ne branim ni njega ni suprugu lično već branim svakoga muslimana od standardnih FGR vrijeđanja i provokacija
"Vidi ga šerijatski se ženi a bio direktor agencije za prostiticiju".
"Vidi je šerijatski se udaje a znamo koliko je pila, hodala sa vlahom i imala sex prije braka".

Tako za sve muslimane govore " Vidi ga glumi vjernika a prije 10 godina se olešio u kafani"
"Vidi je zamotala se a znam je prije 5 godina kada je hodala u miniću po diskotekama i imala 5 momaka".

A to za kriminalce, ja nikada neću braniti nekoga ko je kriv za zločin ali očigledno je da druga strana niti poštuje niti "Kriv je dok se ne dokaže" a niti tužilaštvo ili sudstvo jer poštuju ga samo kada nekoga osude ili oslobodi sa kim se oni slažu.

Post Reply

Return to “Politika u BiH”