kao i u svemu dakleMorningStar wrote: 31 Aug 2021, 14:15Princip je u sustini, koliko para toliko muzike - u slucaju stana zapravo sto manje muzike iz susjednih stanova![]()
Tržište nekretnina u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Status: Offline
Re: Tržište nekretnina u BiH
- XoKli
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 234 times
Aquarius je odavno pao qrcu za uši.CikCikCikPogodi wrote: 28 Aug 2021, 17:21Ne iznajmljuje se vise, nego ga prodaje sa svim unutra. Prostor je ipak atomsko sklonište nikome ne bi smetala buka. Mogo bi raditi 24/7. S tim da tu ne bilo vise techno muzike i drogiranja. Ostavio bi prostor gdje se plese ostalo samo dinamitom treba raznijeti i iz početka. Zato kažem da bi cigar bar/pub kombinacija bila dobra jer toga nema u Sarajevu. Ja iskreno ne znam kako klubovi zarade pare a rade samo dva-tri dana sedmicno. Nit bi se u to usudivo. Naravno ne bi bilo narodnjaka, iako volim neke slusat, ali ne bi presao liniju.HAVANA wrote: 27 Aug 2021, 18:40 Ja licno ne volim davati pare za nesto sto nece biti moje vlasnistvo ali to ti niko ne moze reci. Ima ljudi koji to rade i naprave pare. Do tebe je. Meni je aquarius bila nebulozna prica u fazi renoviranja, otvaranja, uloga i kirije... Pa napravise dobar posao... Pola milona investicije u tudje i kirija hiljada i hiljada pa napravise poso. Ja ne bi ni u ludilu.Neko bi i zna...
Ja sam takav da bi mogao nabaviti pivu Sierra Nevada direktno iz Amerike bure i bila bi cijena 4 marke velike tocene, jer imam dobar instinkt za te stvari. A oko nastupa partija ja pojma nemam, znam ljude kojim bi dali taj dio da rade.
Tu i tamo kad neko pjeva bude puno,a mimo toga mrka kapa.
Neku noć prolazim, lokal pored(Cue) pun do kraja,a u Aquariusu 3 čovjeka.
Zašto je tako? Odgovor je jednostavan, cijene previsoke za naš standard,a konkurencija jaka.
Ista piva u Cue 3.5 KM , kod njih 5 KM.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2854 times
- Been thanked: 23545 times
Pa pao je sa koronom a realno u onakvom objektu i sa toliko ulozenog novca,toliku kiriju i toliko zaposlenih...To je i jeftino.Ko ne vjeruje neka proba.XoKli wrote: 31 Aug 2021, 14:17Aquarius je odavno pao qrcu za uši.CikCikCikPogodi wrote: 28 Aug 2021, 17:21
Ne iznajmljuje se vise, nego ga prodaje sa svim unutra. Prostor je ipak atomsko sklonište nikome ne bi smetala buka. Mogo bi raditi 24/7. S tim da tu ne bilo vise techno muzike i drogiranja. Ostavio bi prostor gdje se plese ostalo samo dinamitom treba raznijeti i iz početka. Zato kažem da bi cigar bar/pub kombinacija bila dobra jer toga nema u Sarajevu. Ja iskreno ne znam kako klubovi zarade pare a rade samo dva-tri dana sedmicno. Nit bi se u to usudivo. Naravno ne bi bilo narodnjaka, iako volim neke slusat, ali ne bi presao liniju.
Ja sam takav da bi mogao nabaviti pivu Sierra Nevada direktno iz Amerike bure i bila bi cijena 4 marke velike tocene, jer imam dobar instinkt za te stvari. A oko nastupa partija ja pojma nemam, znam ljude kojim bi dali taj dio da rade.
Zašto je tako? Odgovor je jednostavan, cijene previsoke za naš standard,a konkurencija jaka.
Na pocetku korone 40 zaposlenih,8000 kirije 6,7000 rate kredita...To je ludost po meni.Tu moras biti pun i ujutro,popodne i navece.Ludost u ovakvoj zemlji i sa ovim cijenama.Jbt prije otvoris kafanu sa 50 milja i piva 3 marke.Kirija milja.Sad 500000 da je sredis a kirija 8000.Pa nije pariz jbt.Ma kakav taj posao.Sve sto ih znam starih sto nesto znaju i sto su radili,il su stali ili otvorili nesto sa par ljudi...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
- HAVANA
- Forumaš godine

Vise raki ostane sa pive od 3 marke nego ovom sa te od 5. 
- HAVANA
- Forumaš godine

- HAVANA
- Forumaš godine

- HAVANA
- Forumaš godine

Tako ciko zatvori hacijendu i napravi safiju.Izvolite.Vliki tanjir a u njemu nesta,naka salata i komadic nekog mesa i sosa sto ga rijetko koji bosanac pojede.25 markica... Puno komoda i knjiga,violina naka il nesta,komoda,klavir i tiha muzika...
- HAVANA
- Forumaš godine

Al dobro,hajmo realno.Obisao sam puno mjesta.Objekat kao sto je 4 sobe gospodje safije ili aquarius...Bilo gdje i u bilo kojem gradu,zemlji u eu,izuli bi te sa cijenama.Bukvalno.Pa u hrvatskoj je u smetljarniku piva 5km.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8974 times
- Been thanked: 5722 times
- Status: Online
Pa lokacija je najvažnija.
Kad je cigo imao neku kucu pored doktora pa oba odlucili da ih prodaju.
Doktor svoju cijeni 1500 po kvadratu, a cigo svoju 5000..
Pita ga doktor:"Pa kako bolan cigo kod tebe toliko kosta kvadrat kuce a losija ti od od moje?"
"E, meni je komsija doktor a tebi cigo", eto zasto.
Kad je cigo imao neku kucu pored doktora pa oba odlucili da ih prodaju.
Doktor svoju cijeni 1500 po kvadratu, a cigo svoju 5000..
Pita ga doktor:"Pa kako bolan cigo kod tebe toliko kosta kvadrat kuce a losija ti od od moje?"
"E, meni je komsija doktor a tebi cigo", eto zasto.
The Dark Side Of The Forum...
- XoKli
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 234 times
Ma može to raditi,ali na nekoj turistički atraktivnoj lokaciji.HAVANA wrote: 31 Aug 2021, 14:27Pa pao je sa koronom a realno u onakvom objektu i sa toliko ulozenog novca,toliku kiriju i toliko zaposlenih...To je i jeftino.Ko ne vjeruje neka proba.XoKli wrote: 31 Aug 2021, 14:17
Aquarius je odavno pao qrcu za uši.
Na pocetku korone 40 zaposlenih,8000 kirije 6,7000 rate kredita...To je ludost po meni.Tu moras biti pun i ujutro,popodne i navece.Ludost u ovakvoj zemlji i sa ovim cijenama.Jbt prije otvoris kafanu sa 50 milja i piva 3 marke.Kirija milja.Sad 500000 da je sredis a kirija 8000.Pa nije pariz jbt.Ma kakav taj posao.Sve sto ih znam starih sto nesto znaju i sto su radili,il su stali ili otvorili nesto sa par ljudi...
Ovako je osuđen na lokalce. Ja pivu u Torinu 8 eura plaćao i nije mi žao,ali kod "kuće" isti mi klinac jal Aquarius jal Cue.
Jedino kad izlazim vikendom onda rado svratim u Aquarius.
Iskreno ne znam kako uopšte zaradi te troškove.
- HAVANA
- Forumaš godine

Ma radili su oni odlicno. Jbg, zna. Jutarnja varijanta pa popodnevna pa vecernja. Korona je sahranila te objekte sa takvim troskovima. Al opet radi.Jedan vlasnik.Drugi vise nije tu.XoKli wrote: 31 Aug 2021, 14:59Ma može to raditi,ali na nekoj turistički atraktivnoj lokaciji.HAVANA wrote: 31 Aug 2021, 14:27
Pa pao je sa koronom a realno u onakvom objektu i sa toliko ulozenog novca,toliku kiriju i toliko zaposlenih...To je i jeftino.Ko ne vjeruje neka proba.
Ovako je osuđen na lokalce. Ja pivu u Torinu 8 eura plaćao i nije mi žao,ali kod "kuće" isti mi klinac jal Aquarius jal Cue.
Jedino kad izlazim vikendom onda rado svratim u Aquarius.
Iskreno ne znam kako uopšte zaradi te troškove.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Ima i u Cue 6 maraka SarajevskoXoKli wrote: 31 Aug 2021, 14:17Aquarius je odavno pao qrcu za uši.CikCikCikPogodi wrote: 28 Aug 2021, 17:21
Ne iznajmljuje se vise, nego ga prodaje sa svim unutra. Prostor je ipak atomsko sklonište nikome ne bi smetala buka. Mogo bi raditi 24/7. S tim da tu ne bilo vise techno muzike i drogiranja. Ostavio bi prostor gdje se plese ostalo samo dinamitom treba raznijeti i iz početka. Zato kažem da bi cigar bar/pub kombinacija bila dobra jer toga nema u Sarajevu. Ja iskreno ne znam kako klubovi zarade pare a rade samo dva-tri dana sedmicno. Nit bi se u to usudivo. Naravno ne bi bilo narodnjaka, iako volim neke slusat, ali ne bi presao liniju.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: Ko stoji iza firme koja je kupila bivši Dom penzionera u Sarajevu: Osnovana tek prošle godine, lani nije imala priho
Firma iz berlina. Ako on nema veze sa onim što je imo eskort agenciju, ja dođem u sa i pljuni me u po face.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Forumaš godine

Re: Ko stoji iza firme koja je kupila bivši Dom penzionera u Sarajevu: Osnovana tek prošle godine, lani nije imala priho
Nema.Ogromna firma.Zvao sam berlin.
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
je li ovo znaci da ode lidl u istocno capajebo?
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Pred nama je, vidjet ćemo.
Sve je to jedan tim.
Sve je to jedan tim.
Svi mi se morete obratit
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
A iz kojeg je došlo?
Ne mereeee 

- HAVANA
- Forumaš godine

Pa ode to svakako kako sam ja skonto.Eno i regulacioni ekspresno izmijenili.Al bice njih jos.Malo je sarajevo tesko sa lokacijom a ovo je svakako preveliko za njih.Ako im ovi sta ne sloze.Dio neki,nesta...