A znas slaba mi je cirkulacija

Moderator: VIP
Ma jok Psaga vec samo poguzijaPasaga wrote:ti imas unutarnju temperaturu...
Ding-dong, otvorite vrataHeidi wrote:vec mi je bolje. caj, jastucic, umotana ko babushka....nisam sexy nikakone daj boze da mi ko pozvoni sad
boo!dacina_curica wrote: Ding-dong, otvorite vrata
Nosim i ja ove foto 6-7 godina. I nije problem kad se navikne.Zamislite da morate nositi naočale čitav život a imate savršen vid
rekordna dobit nije nuzno ona od prodaje... i moj glavni sef je prije dvije dogine osim basnoslovne plate dobio kao nagradu za ustede u kompaniji 6 mil. dolara (a gdje je plata uz to)... i jos sav sretan prica o dobiti firme, koja svakog kvartala poraste za oko 10 % (posljednjih 5 godina kako sma ovdje), a plate radnicima stoje, ukinut topli obrok, prva 3 dana bolovanja nisu placena, i jos masa sitnica... Ali bitno je da je firma ostvarila dobitJonas wrote:Volkswagen je prošlog tjedna najavio da je tvrtka ostvarila u 2012 rekordnu dobit od oko 21.700.000.000 eura. To je gotovo 41 posto vise u odnosu na 2011 godinu.Prihodi su gotovo 21 posto sto iznosi oko 193.000.000.000 eura.
Volkswagen izvršni direktor Martin Winterkorn primio je plaću za 2012 od 14.500.000 eura za 2012. godinu. I to nakon rekordne plaće od 17,5 milijuna za 2011. godinu.
Users browsing this forum: ElTriconi and 25 guests