Meci na rame, da vidimo more li
Moderator: Krokodil Behko

Sto cu kineskom, sve mi je kinesko jos i oto

Većina hospitaliziranih pacijenata nije vakcinisana. Od 60 anketiranih njih 70 % nije dobilo ni jednu dozu vakcine, dok je 30 % vakcinisanih pacijenata sa jednom ili dvije doze vakcine.

Ne valja ti statistika. Više je vjerovatno da se radi o cifri negdje oko 0,1%insomnia wrote: 04 Sep 2021, 14:47 Sta da mi dosadi? Sutra treba da mi dijete bude pokusni kunic da bi se spasilo necega sto joj uopste nije prijetnja?
Jucer mi jaranica pokazuje mail iz skole u koju ide i moja kcerka. Hoce da vakcinisu djecu od 12 pa nadalje.
Nenja kcerka ima dvanest godina i ljetos je “prebolila” koronu. Ne bi ni znala da je zarazena nego je majka od djeteta iz njihovog drustva imala pozitivan test pa su ih onda testirali sve. Mala nije imala bukvalno ni jedan simptom niti je iko iz njene kuce zazaren. I sad nju treba vakcinisati nekim eksperimentalnim sranjem da bi se spasila
A sluzbena statistika za Fr kaze
Manje od jedan posto mrtvih do 44 godine u godinu ipo “epidemije”

Ovo je samo za mrtve. Nema veze sa ukupnim brojem oboljelih. Plus preko 65% svih umrlih imalo je jos najmanje jednu ozbiljnu bolestTaare wrote: 04 Sep 2021, 17:49Ne valja ti statistika. Više je vjerovatno da se radi o cifri negdje oko 0,1%insomnia wrote: 04 Sep 2021, 14:47 Sta da mi dosadi? Sutra treba da mi dijete bude pokusni kunic da bi se spasilo necega sto joj uopste nije prijetnja?
Jucer mi jaranica pokazuje mail iz skole u koju ide i moja kcerka. Hoce da vakcinisu djecu od 12 pa nadalje.
Nenja kcerka ima dvanest godina i ljetos je “prebolila” koronu. Ne bi ni znala da je zarazena nego je majka od djeteta iz njihovog drustva imala pozitivan test pa su ih onda testirali sve. Mala nije imala bukvalno ni jedan simptom niti je iko iz njene kuce zazaren. I sad nju treba vakcinisati nekim eksperimentalnim sranjem da bi se spasila
A sluzbena statistika za Fr kaze
Manje od jedan posto mrtvih do 44 godine u godinu ipo “epidemije”
Premalo ljudi ulazi u statistiku.
Jedan od razloga je i taj što mnogi preboluju bez ikakvih simptoma.
drugi je što ne žele da idu u bolnicu.
moj tetak kaže da je testirao svoje pacijente i da je negdje oko 70% prebolovalo koronu.
mnogi bez ikakvih simptoma.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Moram pitati….Da se ne daj Boze razboliš. Pokupiš virus. Osjetiš da nisi dobar i da se pogoršava, da li tražio liječničku pomoć? Šta misliš da li bi te pitali jesi li se vakcinisao kad si već bio ponuđen i imao pravo na to? Šta bi im rekao? Da li bi ti i malo bilo zao ili nezgodno zbog svega sto si do sada pisao?insomnia wrote: 04 Sep 2021, 19:46 Cekaj, od kud vakcinisani na respiratoru?
Zar niste dobili potvrdu dje pise da necete na respirator ni u tabut?

Jesil obavio sto cemo svi obaviti ili se jos koprcas?insomnia wrote: 04 Sep 2021, 19:46 Cekaj, od kud vakcinisani na respiratoru?
Zar niste dobili potvrdu dje pise da necete na respirator ni u tabut?

Ok. Hvala na odgovoru. Uvijek me zanimalo to razmišljanje, šta ako do toga (ne daj Boze) dodje….insomnia wrote: 04 Sep 2021, 21:13 Pa cuj. S obzirom da godinama placam osiguranje jer moram bez obzira sto imam drzavno ko i svi onda i ocekujem da mi nesto od tih para vrate lijecenjem u slucaju da do toga dodje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest