Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 00:13
MarlboroGold wrote: 04 Sep 2021, 23:50
Približavaju moralu, a s druge strane ubiše brašno u Ujgurima. Fini su nema šta.
Znao sam kada sam pomenuo Kineze da će neko kad tad sa pravom pomenuti Ujgure.
Svako danas ubija brašno u nekome. Ta ista Amerika čije se zapadne vrijednosti danas brane ubiše sa Izraelom brašno u Palestincima.
Govorim samo kako je interesantno da svaka država ili struka koja nije miljenik zapada odupire se propagandi emaskulinizaciji muškarca i forsiranju spodoba kao normalno.
To bi bilo isto da sam napisao su Dragan Nikolić i Bora Todorovič bili normalni muškarci u poredenju sa Božom Vrećom i da si tada imali vrhunsku kinematografiju, to ne znači da ignorišem da je za njihovo vrijeme Srbija činila najgore zločine u BiH, tako i oni sa Ujgurima.
Kad uvodiš u priču moral i moralne vrijednosti onda ne možeš da ne spomeneš Ujgure. Formirali su logore za njih u kojima ih muče i ubijaju ne bi li im Islam izbili iz glave i "kinezirali", a toliko su moćni da su bez obzira na osude čitavog svijeta nastavili to isto raditi. Apsurd je uopšte gurati takvu priču. Naravno da ni amerikanci nisu čisti, ali gdje to oni imaju svoje logore u kojima sistemski istrebljuju čitav jedan narod? To je zadnji put rađeno nad Indijancima, a danas su zaštićeni američkim zakonima.
Uostalom nije Amerika jedina demokratska zemlja... tačno je da nju drmaju vlastiti problemi.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.