Sarajevo

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times
Status: Offline

Re: Mandić podijelio fotografije kultnog FIS-a, pa nastavio kriviti SDA

Post by CikCikCikPogodi »

The 51st State wrote: 01 Sep 2021, 10:00
CikCikCikPogodi wrote: 01 Sep 2021, 09:57

Proslo je dovoljna vremena Mandicu sjedenja u fotelji pokrivenih usiju. Sigurno je znao od početka kakvo je stanje. Ali lakse je kriviti i plakat kako je SDA kriva nego raditi bilo sta.
to je odlika svog politickog establismenta u nas ping pong, da je ove slike prokomentarisao u stilu idemo raditi i vratiti stari sjaj fisu, to, to i to cemo uraditi, onda bi bio puno kredibilniji, ali levat vjerovotno zna da nece pa lakse ovako.
Glasačko tijelo SDP-a i Nase Stranke nije sastavljeno na ideologiji stranaka, nego na mrznji ljudi koji glasaju za SDA. To se vidi na internetu i to javno sta sve pričaju. I njih je većina koji vjeruje u te stranke, pa ce pojesti ovu priču jer je samo bitno da je SDA kriva.
CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Nedžad Ajnadžić odgovorio Srđanu Mandiću: Počni raditi, načelniče!

Bivši načelnik općine Centar Nedžad Ajnadžić odgovrio je svom nasljedniku, Srđanu Mandiću.

Podsjetimo da je Mandić jučer objavio fotografije Sportskog centara FIS, za čije je katastrofalno stanje okrivio upravo Ajnadžića i SDA.
Ajnadžić je kazao da je "Mandić za svoj nerad čini odgovornim bivšeg načelnika i administraciju".

"U svakom nastupu proziva mene i SDA. Počni raditi načelniče. Vi biste trebali biti bolji od svih prethodnih. Projekte i rezultate na sto... Mislio sam ništa ne komentarisati, ali moram. I dalje se načelnik Mandić igra sa stanovnicima Centra i izvrće činjenice onako kako njemu odgovara. Ali, građani su počeli više vjerovati svojim očima nego Mandiću", napisao je Ajnadžić na Facebooku.
Kako je naglasio, "danas se još jednom potvrdilo da Mandić, pored nedosljednosti, iznosi brutalne neistine".

"Prilikom posjete školi na Šipu ustvrdio je kako je zatekao neke navodne planove da se objekat završi do jula 2022. godine. Samo visprenošću i požrtvovanošću Mandića i njegovih stranačkih kolega rok su skratili za godinu dana. Da možda vidimo neke radove u Općini Centar pa bi mu i povjerovali. Načelniče, iznosite brutalne laži koje više ne prolaze kod građana koji su od vas očekivali da budete bolji od prethodnika. Ja vam to želim od srca", napisao je Ajnadžić.

Tvrdi da je Mandić "slagao da će škola primiti prve đake u septembru", kao što i u svojoj zadnjoj objavi iznosi "neistine u vezi objekta FIS-a".

"U narednim objavama ću detaljno iznijeti šta je Općina u mom mandatu uradila za JU Centar za sport i rekreaciju. A, iznijet ću i šta je rađeno prije nego što sam preuzeo dužnost načelnika. Vi načelniče objasnite zašto ste se grčevito borili da teniski tereni budu izdati trećem licu. Pokazat ću i ja šta smo zatekli prije nekih tri godine, a građani koji odlaze na Koševo i svi zainteresovani mogu posjetiti teniske terene i vidjeti kako oni sada izgledaju. Ali, o tome uskoro", zaključio je Ajnadžić.
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3315 times

Post by Skin »

koliko oni gube energiju i vrijeme na ovo. nasi politicari nrkad kao da su tek otkrili drustvene mreze, bas nemaju pametnija posla
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26097 times
Been thanked: 26724 times

Post by ironman »

Ko djeca..
Nisam ja on je :grana
I kaze promjene...ovdje se stvari mogu korjenito promijeniti samo da nas kolonizuje neko brojniji i onda na izborima osvoji vlast...
Kakve smo q srece i ti novi bi rekli...sda je kriva :ooo
dream of spring...
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2877 times
Been thanked: 23817 times

Post by HAVANA »

Vala bas. Radite otac vas jebo i vas i vjecitu suplju pricu. Napravi, popravi, stavi u funkciju pa slikaj. Znamo mi sve. Ne treba nam niko objasnjavati sta nije valjalo. De sad nek valja.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Post by Naseef Mushroom »

HAVANA wrote: 01 Sep 2021, 12:53 Vala bas. Radite otac vas jebo i vas i vjecitu suplju pricu. Napravi, popravi, stavi u funkciju pa slikaj. Znamo mi sve. Ne treba nam niko objasnjavati sta nije valjalo. De sad nek valja.
To se dešava kada je na vlasti bila stranka čiji je moto glasača "Važno je da je naš bez obzira kakav je" i onda kao alternativu i glavni argument nudiš jedino "Samo da nije naš bez obzira kakav je da dokažemo da nismo nacionalisti".
Sva priča oko Srđana Mandića i jedini razlog njegove pobjede je bila "Sada kada vide u Banjaluci da je Sarajevo izabralo jednog Srđana i oni će početi drugačije razmišljati. Sada kada osvanemo u medijima da smo moderan grad jer ne gledamo da samo biramo svoga pa smo zato Srđana izabrali" i zbog toga je taj smoto na vlasti.

U drugim zemljama gdje je normalna ljevica oni razmišljaju ovako "Nismo nacionalisti i zato nam nije važno je li Turčin, Poljak, Marokanac, Indijac ili naš Nijemac na toj funkciji, važno je da je sposoban za tu funkciju" dok naša ljevica razmišlja "Nismo nacionalisti i zato moramo postaviti nekog Srbina i Hrvata a o sposobnosti ćemo kasnije" i zato će uvijek biti ovako.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2877 times
Been thanked: 23817 times

Post by HAVANA »

Joj jarane ja pjan nista ti ja to sad ne mogi citat
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Zing-Zong
Sitna buranija
Sitna buranija
Been thanked: 22 times

Post by Zing-Zong »

Klaun,ali mora se uvijek ići dalje makar bilo gore:)
Zing-Zong
Sitna buranija
Sitna buranija
Been thanked: 22 times

Post by Zing-Zong »

Jel to onaj lik koji je snimao neke Rome u gluho doba noći koji su vadili stvari iz kontejnera koje su im trebale,pa ih je optuživao da su sda lobanje koje namjerno ostavljaju smeće,još plus dovlače iz drugih gradova?
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz »

Fakat ... idi radi Srdjane ... za takvo stanje FIS-a kriva je i opozicija, sjede u saborskim klupama godinama i niko da postavi pitanje FIS-a. Koliko znam FIS je opcina izdavala privatnim licima, face koristile, nisu placali rentu, nabili racuna ... neka Srdjan krene tim tragom, pokrene krivicne prijave ... ili ce ovako galamit za medije a presutati ko je jamio. :kafa
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3315 times

Post by Skin »

HAVANA wrote: 05 Sep 2021, 01:01 Joj jarane ja pjan nista ti ja to sad ne mogi citat
:ha
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Post by Naseef Mushroom »

HAVANA wrote: 05 Sep 2021, 01:01 Joj jarane ja pjan nista ti ja to sad ne mogi citat
Pa evo onda da skratim :oo
Oni prije glasali "Samo je važno da je naš"
I onda ovi glasali "Samo je važno da je njihov"
I onda se čude zašto je sve isto ostalo.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 13:05
Pa evo onda da skratim :oo
Oni prije glasali "Samo je važno da je naš"
I onda ovi glasali "Samo je važno da je njihov"
I onda se čude zašto je sve isto ostalo.
Ja sam vec ranio objasnio. Glasacko tijelo SDP-a i Nase Stranke se temelji na mrznji prema SDA, tom glasackom tijelu nisu bitni rezultati, nego samo da nije SDA.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22506 times
Been thanked: 20631 times
Status: Online

Post by Masamune »

Skin wrote: 01 Sep 2021, 11:32 koliko oni gube energiju i vrijeme na ovo. nasi politicari nrkad kao da su tek otkrili drustvene mreze, bas nemaju pametnija posla
:D.

Sjetih se jednog mog iz familije, a starija osoba. Jest kaže lijepo ući na facebook. Pola dana provedem raspravljajući se s drugima u vezi politike :oo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija »

:D

U skladu sa imenom reklo bi se .
Ostalo je cutanje.
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14877 times

Re: Sarajevo

Post by Dori »

Svaka čast za ono sinoć :ok

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14877 times

Post by Dori »

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2752 times
Been thanked: 8615 times

Post by Duminjo »

Dvaest godina niko i ni jedna vlada ne moze riješiti jedan jebeni podvožnjak u glavnog gradu države..

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26097 times
Been thanked: 26724 times

Post by ironman »

Duminjo wrote: 27 Sep 2021, 20:05 Dvaest godina niko i ni jedna vlada ne moze riješiti jedan jebeni podvožnjak u glavnog gradu države..

Hajd 20 ali plavio je i 45 godina prije toga :oo
Ovako je u Tz bilo ondje gjke su slana jezera decenijama...
dream of spring...
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2308 times
Been thanked: 5633 times

Post by Beni »

ironman wrote: 28 Sep 2021, 14:21
Duminjo wrote: 27 Sep 2021, 20:05 Dvaest godina niko i ni jedna vlada ne moze riješiti jedan jebeni podvožnjak u glavnog gradu države..

Hajd 20 ali plavio je i 45 godina prije toga :oo
Ovako je u Tz bilo ondje gjke su slana jezera decenijama...
Ja ne znam so je ovo cudno, ovo je preslo u normalnu pojavu cim malo jaca kisa kod nas padne, jebo ih otac nema par godina kako su to nesto pravili novu puNpu ubacili tam vam :grana
Fuck you a friendly note to start the day
Post Reply

Return to “BiH”