ironman wrote: 05 Sep 2021, 12:21 i ovaj ima sumnjivo lice
I pise nerazumljivo![]()
a mogu rec vidite da nisu samo bosnjaci
ovog bi isto trebalo provjerit..
![]()

Ovaj pripada ovoj bandi,opsjednuti životima
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
ironman wrote: 05 Sep 2021, 12:21 i ovaj ima sumnjivo lice
I pise nerazumljivo![]()
a mogu rec vidite da nisu samo bosnjaci
ovog bi isto trebalo provjerit..
![]()
A Ramo???
Jel hadzija
bosnjakinja wrote: 05 Sep 2021, 14:54 bosna postade kao neka diktaturagdje ces radi ovoga hapsit?
sad ni ja ne smijem uci u bih,kao ni svi koji bilo sta pisu na forumu
![]()
![]()
Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 12:11Ne znam je li istina pošto nemam nalog na portalu ali sam pročitao jedan komentar gdje je neko pomenuo braću Šimić i pogrešno im napisao ime pa piše da je namjerno pogrešno napisao da ne dobije ban.
Znači (ako je istina) dobija se ban ako njihovo prezime napišeš?
Ovo je pravi covjek. Da nas je bogdo vise ovakvih a manje onakvih ...
Pa možda i ne bi vidjeo Luksemburga da se tim ne bavi.HAVANA wrote: 06 Sep 2021, 12:46 Od nakog luksemburga i rahatluka ono se naslo sa ovim glupostima jebavat.Ja dijagnoza svakakvih. Zivi, radi, podizi djecu... Jok.Nevjerovatna je kolicina idiota sa ovih prostora. Cuj onog ko novak, jebo mu novak dedu u prkno.
![]()
Pa znači idiot je jer je tako ofirno radio ali nije idiot zato što je bio u tim vodama umjesto da uživa u blagodatima Luxemburga.
Vidi, kad ti je "posao" preći nego zakon zemlje u kojoj se nalaziš tad spadaš u agente, uljeze ili neku treću kriminalnu kategoriju.Naseef Mushroom wrote: 06 Sep 2021, 13:15Pa znači idiot je jer je tako ofirno radio ali nije idiot zato što je bio u tim vodama umjesto da uživa u blagodatima Luxemburga.
Nisu svi kao mnogi od nas što nam je fino na Zapadu jer imamo stan sa pogledom na jezero, neki ljudi su došli tu da odrade posao.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests