Crna Gora
Moderator: Krokodil Behko
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
- Status: Offline
Re: Zakuhava se u Cetinju: Građani stižu u kolonama automobila, srušen dio ograde ispred manastira
Previse mi je tih racuna sa NATOM,na stetu malih.
Nek oni fino odjebu,rjesilo bi se to i bez njih.
Nek oni fino odjebu,rjesilo bi se to i bez njih.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- TAFKAP
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Re: Zakuhava se u Cetinju: Građani stižu u kolonama automobila, srušen dio ograde ispred manastira
Znaci bukvalno na pocetku posta u drugoj rijeci pise na sta se odnosi. Tema.ironman wrote: 05 Sep 2021, 11:16Ako cemo pricati o nerealnim ocekivanjima onda je velika srbija nenadyebivo veliko ocekivanje koje je poslo po zluinsomnia wrote: 05 Sep 2021, 11:05 Al tema je isla standardnim puticem za Bosnjake
Prvo krenu sa nerealnim ocekivanjima. Prerano proglas pobjedu. Onda kad se sve izjalovi krece odbrana humorom i/ili kmecanje o tome kako su iznevjereni od strane “zastitnika”. Uglavnom istih onih od kojih su ocekivali cuda u prvoj fazi bolesti![]()
Bosnjaci,kaznjeni genocidom u 20 vijeku ..nikad nisu imali nerealna ocekivanja.
Zelis normalnu drzavu da u njoj zivis sa komsijam asvih nacionalnosti.
AKo je to nerealno ocekivanje onda daj asteroid i resetuj planet..
Znaci ne radi se o nerealnim ocekivanjima Bosnjaka,radi se o tome da svi ostali osim Bosnjaka imaju samo jedno ocekivanje a to Bosnjaci ili jos ne vide ili zbog svog temperamenta i rahatluka koji nose zmire na jedno oko i nadaju se da ce ove "proc" to..a nazalost nece ih proc..
Mislim da znas da se radi o tome da svi osim Bosnjaka prizeljkuju to jedno ..da nema Bosnja ..
Izraze kmecanje i zastitnik ne prihvatam..nismo kmecali nikad a nista nam nije bolje nego Palestincima..msm sto se toksicnog okruzenja tice..
A ko ne place za Amerikom![]()
Kao i citavo vidjenje politicke situacije
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25815 times
- Been thanked: 26361 times
Ovo sam se referirao inace na tvoje vidjenje snjakainsomnia wrote: 05 Sep 2021, 12:15Znaci bukvalno na pocetku posta u drugoj rijeci pise na sta se odnosi. Tema.ironman wrote: 05 Sep 2021, 11:16
Ako cemo pricati o nerealnim ocekivanjima onda je velika srbija nenadyebivo veliko ocekivanje koje je poslo po zlu![]()
Bosnjaci,kaznjeni genocidom u 20 vijeku ..nikad nisu imali nerealna ocekivanja.
Zelis normalnu drzavu da u njoj zivis sa komsijam asvih nacionalnosti.
AKo je to nerealno ocekivanje onda daj asteroid i resetuj planet..
Znaci ne radi se o nerealnim ocekivanjima Bosnjaka,radi se o tome da svi ostali osim Bosnjaka imaju samo jedno ocekivanje a to Bosnjaci ili jos ne vide ili zbog svog temperamenta i rahatluka koji nose zmire na jedno oko i nadaju se da ce ove "proc" to..a nazalost nece ih proc..
Mislim da znas da se radi o tome da svi osim Bosnjaka prizeljkuju to jedno ..da nema Bosnja ..
Izraze kmecanje i zastitnik ne prihvatam..nismo kmecali nikad a nista nam nije bolje nego Palestincima..msm sto se toksicnog okruzenja tice..
A ko ne place za Amerikom![]()
Kao i citavo vidjenje politicke situacije
Iskoristih priliku.
Ne zamjeri.
dream of spring...
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Sta bi , ciji je pop jaci 
- ironman
- sirius

Insomnija bi ih zgromio pogledom samo.. 
dream of spring...
- insomnia
- Rđav kurac

Bome dobi Gandalf
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Gleaj pope , tanka mu vjera u boga cim je angazovao ovoliko da ga stite i pancir

Joanikije je u Cetinjski manastir došao zajedno sa srpskim patrijarhom Porfirijem vojnim helikopterom uz jako policijsko obezbjeđenje. Nakon obavljenog ustoličenja oni su Cetinje takođe napustili NATO helikopterom.
- ironman
- sirius

trebo je vako..
dream of spring...
- insomnia
- Rđav kurac

Standardno srpsko pretjerivanje
Nego, od kud sad NATO ‘elikopter?
Nego, od kud sad NATO ‘elikopter?
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4088 times
- Been thanked: 3755 times
Pa valjda sam ja do sada dokazao na forumu da mene ovo više ne iznenađuje i da nemam volje tražiti poštene Srbe.Taare wrote: 05 Sep 2021, 02:28To nešto čudno? Čovjek je srbin. Šta drugo očekuješ?Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 00:22 Smrdo, kao BH političar ide u drugu državu i priča o srpstvu. To je ta alternativa, yebo li te Hadžifejzovič, kada se samo sjetim njega i ovog i njihovog "Selamalejk Nedžade, pomoz Bog Nenade"
Da bogdo mi bošnjaci postupamo na sličan način, možda bi sandžak bio u bosni.
Al jok, mi smo uvijek imali regionalne izdajnike koji su mrzili one iz drugih regija.
Kreneš od srednjovjekovne bosne, nastaviš sa hercegovcima koji su izdali zmaja od bosne, pa sve do današnjih dana.
Znaš kako su moji tuzlaci dočekivali podrinjske izbjeglice?
dočekivali ih psovkama i žalom što ih arkan nije pobio.
Jesi li ikada čuo da bilo koji srbin psuje jasenovac?. Nešto ne vjerujem.
Ali vjerujem da si čuo kad tuzlanski žvaljo psuje markale, a njegov sarajevski pandan kapiju.
Inače, uz srebrenicu i prijedor naše najveće rane.
Žališ se što ga je senad ugostio u emisiji?
Pa, tvoja mu je sda dala i legitimitet i legalitet.
Sad narod mora živjeti i surađivati.
Ovo je bilo upućeno onima koji su mislili da je ovaj drugačiji, pogotovo kod kolektivnog svršavanja nakon onog njegovog videa "Na poso!".
Dao je i Milošević legitimitet da je rs samo entitet u Bosni i Hercegovini pa nemaju Srbi volje sarađivati sa ostalim u BiH, zašto bi kod nas bilo drugačije?
Pa eto SDA nije u Daytonu dala legitimitet Hrvatima, morali su se Hrvati mnogo toga odreći pa opet ti pišeš da se treba Hrvatima izaći u susret i nešto im dati, Srbi to ne govore o Hrvatima i ostalim npr. ne dolazi u obzir da dadnu dio svoje teritorije u stvaranju trećeg entiteta.
Nema na koga u regiji Srbi ne gledaju da ih napadnu i zakinu da dominiraju i ostvare srpski svet.
Mi na čitavom prostoru bivše Jugoslavije samo imamo prednost u Federaciji nad Hrvatima i ti bi da tu popustimo i izademo im u susret kao npr. kod člana predsjedništva.
Po čemu se onda razlikuješ od onih koje kritikuješ zbog kojih Sandžak nije u Bosni?
A ja nabijem prvo one SDAovce koji tako govore o svojim Bošnjacima što su protjerani i došli " na njihovo", eno ih pun Tešanj što govore tako o Dobojlijama i Teslićanima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- insomnia
- Rđav kurac

- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Uvijek su se volili, a tajno politiko kovali.

- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Šta podrazumijevaš pod pojmom "pošteni srbin"?Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 12:46 Pa valjda sam ja do sada dokazao na forumu da mene ovo više ne iznenađuje i da nemam volje tražiti poštene Srbe.
Ljudi imaju svoje interese i za razliku od nas bošnjaka, itekako se bore za iste.
Samo osobu koja nikada nije pročitala neki historijski dokument može iznenaditi ovo što rade srbi.
Srbi imaju svoje političke ciljeve, a glavni je onaj o ujedinjenju "srpskih zemalja"
Danas ga nazivaju srpski svet.
Nažalost, mi smo im u dejtonu dali dodatnu platformu sa koje još većim koracima idu ka ostvarenju tog cilja.
Možeš se tješiti da je to samo entitet. Oni su potpisali državu u državi.Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 12:46 Ovo je bilo upućeno onima koji su mislili da je ovaj drugačiji, pogotovo kod kolektivnog svršavanja nakon onog njegovog videa "Na poso!".
Kada su tadašnji premijer silajdžić i izetbegović s jedne, te zubak i tuđman s druge strane potpisali vašingtonski sporazum, isti je trebao biti temelj za dejton.
Dakle, kantonizacija bosne i hercegovine.
Trebalo je malo lomiti srbe, ali bi pristali na taj plan.
Amerikanci su podržavali taj plan.
Kasnije su odustali od istog jer je holbruk shvatio da je mnogo lakše ubijediti aliju da potpiše rs, nego srbe na kantonizaciju.
Izvrćeš moje riječi i indirektno mi pripisuješ da sam negdje spomenuo treći entitet.Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 12:46 Pa eto SDA nije u Daytonu dala legitimitet Hrvatima, morali su se Hrvati mnogo toga odreći pa opet ti pišeš da se treba Hrvatima izaći u susret i nešto im dati, Srbi to ne govore o Hrvatima i ostalim npr. ne dolazi u obzir da dadnu dio svoje teritorije u stvaranju trećeg entiteta.
pokvareno i ljigavo s tvoje strane.
klasični sda modus operandi.
Ono što sam predlagao jeste to da se hrvatima daju neki kozmetički ustupci. Recimo da sami biraju člana predsjedništva.
Na papiru zvuči veliko, ali je u stvarnosti beznačajna funkcija.
To što je toliko potenciraju nije ništa drugo nego vika na vuka, a lisice meso pojedoše.
Ono što oni ustvari žele jeste izmjena zakona vezana za dom naroda.
Ako ostane trenutno stanje, i ako ih na sljedećim izborima uzmemo u domu naroda, hrvati definitivno postaju nacionalna manjina, a mi uzimamo vlast u federaciji.
Po tome zato što bi ono za šta se ja zalažem osiguralo da bošnjaci imaju vlast u federaciji.Naseef Mushroom wrote: 05 Sep 2021, 12:46 Mi na čitavom prostoru bivše Jugoslavije samo imamo prednost u Federaciji nad Hrvatima i ti bi da tu popustimo i izademo im u susret kao npr. kod člana predsjedništva.
Po čemu se onda razlikuješ od onih koje kritikuješ zbog kojih Sandžak nije u Bosni?
Eto, kratko i jasno.
Naredni korak bi bio rušenje rs-a. Imaš način da ih ugasiš koristeći isključivo demokratske metode.
Svi mi se morete obratit
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6954 times
Cuj, mi uzimamo vlast u Federaciji..
Pa sto bi onda Hrvati suradjivali sa Bosnjacima..
Isto im.misle i Bosnjaci i Srbi..
Po ovome, ne bore se ni Bosnjaci za BiH, vec da oni uzmu
vlast u Federaciji, isto kao sto su se Srbi borili za Jugoslaviju..istu gresku pravite..
vlast u Federaciji, isto kao sto su se Srbi borili za Jugoslaviju..istu gresku pravite..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jbga, budući da rade nasuprot interesa bih te da su peta kolona rh, logičan slijed događaja jeste to da ih izbaciš iz vlasti.animals wrote: 05 Sep 2021, 14:46 Cuj, mi uzimamo vlast u Federaciji..
Budući da rh smatraju domovinom i bore se za interese iste, smatram da im ovaj naš potez ne bi odmogao, naprotiv!
Olakšao bi im selidbu u domovinu
Svi mi se morete obratit
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2290 times
- Been thanked: 1089 times

Sta ce popi stap?
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Mora nasloniti valjda "matraljez".
Nema metaka ni redenika ,ovaj pop statira.
Ostalo je cutanje.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
To je sveti srpski stap, kad njim udari u zemlju otvori se crna rupa.
- ironman
- sirius

Ovaj stap kad pukne ,pukne na tri polovine 
dream of spring...