Ne smijem gledat jer ce mi unistit recommended feedMala_Mu wrote: 14 Apr 2019, 11:29 Sta je Triconi
Jos ce ispasti da gledam redom, jok ba nego samo nasla carobnjaku, informisem![]()

Ja sam recommended gradio ima ihajhaj

Moderator: Krokodil Behko
Ne smijem gledat jer ce mi unistit recommended feedMala_Mu wrote: 14 Apr 2019, 11:29 Sta je Triconi
Jos ce ispasti da gledam redom, jok ba nego samo nasla carobnjaku, informisem![]()
Najbolje bi bilo da ovakvi kao ja izumru.storm wrote: 14 Apr 2019, 11:32Pa ideš baš u krajnosti...Laser wrote: 14 Apr 2019, 11:27
Da li bi te se ticalo kad bi se tvoj unuk i unuka vjenčali, živjeli zajedno i imali djecu?
Nemoj mi reći da sada idem u krajnost. Neće se naći niko da podvuče crtu, svi će kazati da su punoljetni i da mogu svojom voljom ulaziti u bilo šta.
Podrinjac wrote: 13 Apr 2019, 22:23Mene sise ne zanimaju previše. Nisam taj tip. I male sise mogu biti lijepe na svoj način.Zagorka wrote: 13 Apr 2019, 22:04
Dok god nas ima što se uzimamo iz ljubavi, nije sve crno.
A ti si trebao umjesto mašinstva plastični kirurgiju, pa bi imao i sisa i para....ehhhh![]()
Nisam ni za pare nešto previše okrenut. Da mi je do para ne bih ove četiri godine radio za 700 KM.
harlekin wrote: 14 Apr 2019, 20:29 ja bi inace zavirio u gujcu pavijanu kolko sam radoznao,al nisam pogledao video niti planiram
ok razumjem ljudi su retardirani isto tako drugim retardima su zanimljivi mozda
i fkt ne kontam kako je moguce da sve sto je glupo i totalno poremeceno moze bit popularno
mladi studenti ismisle svake godine milion korisni stvari,mladi genijalci i nikom zanimljivi
ali da ima show da gledas kak neko sere to bi se cekalo do 3h ujutro da vidis kak coek kaki i prepricavalo
danima,a on bi postao mega zvijezda i uzor klincima.
jbena sodoma i gomora zive i dalje
sta sljedeci "show" ce bit "incest" s obrazlozenjem znanstvenog istrazivanja kako utjece na ponasanje roditelja sex s djecom?
pa jbm od ovoliko planeta ja udjaha na ovu totalno retardiranu![]()
Nemam starce,nemam djecu,nisam ozenjen mogu radit sto ocuZagorka wrote: 14 Apr 2019, 20:36harlekin wrote: 14 Apr 2019, 20:29 ja bi inace zavirio u gujcu pavijanu kolko sam radoznao,al nisam pogledao video niti planiram
ok razumjem ljudi su retardirani isto tako drugim retardima su zanimljivi mozda
i fkt ne kontam kako je moguce da sve sto je glupo i totalno poremeceno moze bit popularno
mladi studenti ismisle svake godine milion korisni stvari,mladi genijalci i nikom zanimljivi
ali da ima show da gledas kak neko sere to bi se cekalo do 3h ujutro da vidis kak coek kaki i prepricavalo
danima,a on bi postao mega zvijezda i uzor klincima.
jbena sodoma i gomora zive i dalje
sta sljedeci "show" ce bit "incest" s obrazlozenjem znanstvenog istrazivanja kako utjece na ponasanje roditelja sex s djecom?
pa jbm od ovoliko planeta ja udjaha na ovu totalno retardiranu![]()
![]()
Haj sad iskreno.....pošto bi mlataro pred svijetom....![]()
Ne razumiješ da je homoseksualnost seksualna orijentacija.Laser wrote: 14 Apr 2019, 10:13Očito je da jest. Agresivna propaganda je obični pederluk pretvorila u svjetonazor i način života.
Ranije je to bilo samo trpanje penisa u čmar drugog nuškarca.
Bojim se da ti stabla zaklanjaju pogked na šumu.
isto moja sestra
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests