svima pripisali koronu
...malo je to previse,nepusi se vise ta spika
Moderator: Krokodil Behko

svima pripisali koronu

Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:08 ...ja ne kontam ovaj vakcinisani narod, koliko su ljuti na nevakcinisane, sta je to? ...strah ili nesto drugo? ...sta hocete koji qratz od mene, eto vakcinisan si 2x, sto se mene tici mozes i 5x, al ostavi nas na miru koji nismo! tbj.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma Veco problem je u tome sto zbog neodgovornosti mozes opteretiti zdravstveni sistem. Pisala sam o tome ranije. Nece svako, ali neko ce zavrsiti na intenzivnoj, na respiratru, samo zato sto se nije htio vakcinisati. Eto izabrao je tako. Ali nekome je to mjesto mozda potrebnije. Ko nije izabrao. Da ne govorim opterecenje na medicinare uopste.Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:08 ...ja ne kontam ovaj vakcinisani narod, koliko su ljuti na nevakcinisane, sta je to? ...strah ili nesto drugo? ...sta hocete koji qratz od mene, eto vakcinisan si 2x, sto se mene tici mozes i 5x, al ostavi nas na miru koji nismo! tbj.

Krokodil Behko wrote: 07 Sep 2021, 20:13Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:08 ...ja ne kontam ovaj vakcinisani narod, koliko su ljuti na nevakcinisane, sta je to? ...strah ili nesto drugo? ...sta hocete koji qratz od mene, eto vakcinisan si 2x, sto se mene tici mozes i 5x, al ostavi nas na miru koji nismo! tbj.
A taman mislio da te pitam kad dolaziš u Bosnu, pa da idemo na spoj![]()

Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:20Krokodil Behko wrote: 07 Sep 2021, 20:13
...i ti neces sa nevakcinisanom? ...ma yebem vas sve i nabijem vas sve, a nabijem i nas!![]()

Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:20Krokodil Behko wrote: 07 Sep 2021, 20:13
...i ti neces sa nevakcinisanom? ...ma yebem vas sve i nabijem vas sve, a nabijem i nas!![]()

Krokodil Behko wrote: 07 Sep 2021, 20:30Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:20
Ja sapdam među kulturne (polu)vakcinisane, nikad ne bih rekao tebi ye i be
Odluku bih prepustio tebi![]()

Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:32 ...sta je ovo, Behko, ne kontam kakva je obavijest niti kako to ide?...napisi mi ba post, tako ste htjeli, mante karafeka!

Rume, sagni seKrokodil Behko wrote: 07 Sep 2021, 20:30Veca wrote: 07 Sep 2021, 20:20
Ja sapdam među kulturne (polu)vakcinisane, nikad ne bih rekao tebi ye i be
Odluku bih prepustio tebi![]()

Jel vakcinasi?Rum wrote: 07 Sep 2021, 18:29 Zaraza “buknula” u regiji: Više od 115.000 novooboljelih za dvije sedmice