ovo mjesto gdje zivim,vukojebina
nidje nikog ....
Moderator: Krokodil Behko

ovo mjesto gdje zivim,vukojebina

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kad tad, hocemo…. Neko prije, neko poslije….
Jos uvijek sam u Bosni, i ovdje je sve vrijeme tako (kako sam dosla)

Mislim da se ovo upravo desilo i Švedskoj. Jednostavno dosadilo im i otvorili sve. Bujrum, svako imao priliku da se vakcinise i sam je sebi kriv ako se nešto ne daj Boze desi.

Ja sam se vakcinisala..Iako sam bila protiv da se u moj organizam ubrizgava nesto sto je nastalo u tako kratkom roku. Razumijem ja i jednu i drugu stranu. I nikom ne pametujem.Dori wrote: 08 Sep 2021, 15:11Mislim da se ovo upravo desilo i Švedskoj. Jednostavno dosadilo im i otvorili sve. Bujrum, svako imao priliku da se vakcinise i sam je sebi kriv ako se nešto ne daj Boze desi.
Ludost je da preko 70% ljudi ispašta zbog ostalih koji su odlučili drugačije. Ko zna, možda će i ostale zemlje početi pratiti njihov promjer.
Kod nas u Bosni je to malo drugačije, jer do skora nismo ni imali vakcina. Ali to je sad to…..

A ti do tad vodaj cuku po šumi, kad nidje drugdje nisi prispioinsomnia wrote: 08 Sep 2021, 15:19 Cuj preko 70% ispasta zbog ostatka. Valjda ih zato vakcinisu trecom a pripremaju i cetvrtu dozu
![]()

Suma je savrseno dobra

Ali je jasab pokazatelj da sa dvije vakcine nisi zavrsio poso i da nema govora o nekakom ispastanju zbog ostalihironman wrote: 08 Sep 2021, 15:24 Fransoa..
Koliko god im ne mogu halalit Palestinu.
Jevreji su okrenuti sebi i opstanku.
Imaju sredstva,znanje i globalnu moc.
Ne vjerujem da su toliko naivni i da forsiraju vakcine jer ih je vlasnik Pfizera preveslao..
A u ovoj prici smo daleko od momenta kad ce se moci reci " ko se zadnji smije"..